Sylvia Fowles

Re: Seimone ve Sylvia Galatasaray' da

inanılmaz bir haber biz seimone beklerken yanında da syliva.Bize tekrar avrupa da kupa çoşkusunu yaşatır inşallah bu kadro.Ancak arkadaşlar katie nin galatasarayda olduğunu öğrenince çok sevinmiş dünyada da sayılı oyuncular arasında olduğunu falan tartışmıştık maalesef benim kanaatime göre katie öyle üst düzey bir oyun oynamadı(inşallah play-off ta beni yanıltır) diyeceğim sylvia da böyle olmaz inşallah.Seimone zaten anlatmaya gerek yok :) :)

2 tane muhtesem transfer fakat endisem su ki bizim her bransta oldugu gibi yine en büyük sorunumuz sakatliklar Fowlesin de sakatlanmasindan korkuyorum hatirlayin 2 veya 3 sene önce süperstar bir Pivot almistik ismi Anderson olabilir mi acaba emin de degilim 16 dakikada 18 sayi atmis ardindan sakatlanmisti onun sakatligiyla birlikte de takimda düsüs baslamisti... umarim sakatliksiz bir sene geciririz...

Chantalle Anderson ? Sophia'nın kankası ;)

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Chantalle Anderson ? Sophia'nın kankası ;)

Hah evet Chantalle Andersondu tesekkürler :) Cok süperdi o kesin birilerinin nazari degmisti ona. Her neyse umarim yeni sezonda sakatlik görmeyiz.

Beni de cok umutlandirmisti ama Taurasiyi Fener aldiktan sonra Ratgebere birlikte yine onlar 1 numara. Hatta bence Euroleague'de Final-Four'da eslesebiliriz Fenerle onlar finale cikar biz de 3. lük icin oynariz.

Sonuçta antrenör değişmedikten sonra bu transferlerin bi anlamı olmayacak çünkü aynı şekilde karşı tarafta bu transferlere karşılık verecektir.

Hatıralarla yaşamakta bir yere kadar be Serkan...Dediğin yıllarda sen bile yoktun nerdeyse...Uzun zaman oldu yani,artık yaşanmıyor hatıralarla...

diana nın aldıgı para dudak uçuklatan cinsten ilginç gerçekten bizde becky için bir sponsor bulabilsek keşke ..

Ne kadar alacakmış?

Alınan başarısız sonuçların ardından transfer açıklaması yapmaktan vazgeçilsin artık. Bu kadar kolay mı yahu bazı şeylerin üstünü kapatmak!..

Final serisini 3-0 kaybettikten sonra, 2 hafta önce duyurduğumuz transferleri açıklamak yerine başarısızlığın mimarı olan Zafer Kalaycıoğlu´nun kulüple olan ilişkisine son verildiği haberini görmeyi tercih ederdim.