Sylvia Fowles

Re: Seimone ve Sylvia Galatasaray' da

Kıssasa kıssas filan deniliyor...Dün sahada süpürdükleri bizdik beyler,neyin kıssası,kıssas kim,bunlarlamı kıssasa kıssas diyeceğiz...Sahada yokuz ama siz bizi transfer döneminde görün...

Onur Karakuzu' Alıntı:
diana nın aldıgı para dudak uçuklatan cinsten ilginç gerçekten bizde becky için bir sponsor bulabilsek keşke ..
Sponsora gerek yok Elano gibi bir oyuncuya 3 milyon euro verebilecek lüksümüz varsa Hammona hayli hayli gücümüz yeter.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Kıssasa kıssas filan deniliyor...Dün sahada süpürdükleri bizdik beyler,neyin kıssası,kıssas kim,bunlarlamı kıssasa kıssas diyeceğiz...Sahada yokuz ama siz bizi transfer döneminde görün...

Dünkü sinirle bende burda yönetime ve oyunculara salladım ama gündüz sakin kafayla düşününce bu takım başarısız degil dedim kendi kendime..Bu takım 3 sene önce 2.ligdeydi çıktık düşmemeye oynadığımız maçları hatırlıyorum yine GSTV'de..Rakibimiz ise yıllardır meydanın boşluğundan yararlanmış bütün iyi yerli oyuncuları toplamış kadrosunu oturtmuş ve yine yıllardır Euroleague de oynayarak belli bir seviye yakalamış..Bizim takımımız ikinci ligden çıktıktan sonra son 2 senede 1 cumhurbaşkanlığı 1 Türkiye kupası(bunlar rakibimizin elinden) ve Eurocup kazanarak kısa sürede müthiş bir ivme yakalamış bu sezonda ligde final oynamış..Ayrıca artık Euroleague de mücadele ediyor..Bu 3 senede gösterdigimiz gelişime gerçekten inanılmaz..Fenerbahçe amatör branşlara yıllardır yatırım yapıyor birden olmaz bu işler..yıllardır geride kaldıgın rakibinide birden geçmek kolay degil zamanla olacak..Bakın Real madrid tüm yıldızları almasına rağmen hala Barcelonaya diş geçiremiyor..Herşeyiyle oturmuş takımları yakalayıp geçmek hemen olmuyor malesef biraz daha zaman lazım önümüzdeki sene daha da iyi olacaz ama gün gelecek geçecegiz..bardağın dolu tarafından bakınca böyle görüyorum..

Real'in Barça karşısındaki durumu oturmuşlukla değil,doğru yapılanma ve organizasyon ile ilgili bence...Gerçi örneğiniz basketbol takımlarıylamı ilgili futbol takımlarıylamı ilgili kestiremedim...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Real'in Barça karşısındaki durumu oturmuşlukla değil,doğru yapılanma ve organizasyon ile ilgili bence...Gerçi örneğiniz basketbol takımlarıylamı ilgili futbol takımlarıylamı ilgili kestiremedim...

Bence kesinlikle oturmuşlukla ilgili Barçanın çekirdek bir kadrosu var yıllardır 1-2 oyuncu dışında hep aynı Real ise barçayı geçebilmek için hersene farklı hamleler yapıyor bir bak istersen son 2 sezonda realdeki oyuncu degişimlerine..Ama hala o barçayı geçebilmiş degil yine Fransa'da Lyonu geçebilmek için kaç sene uğraştılar..demek istedigim her yönden oturmuş takımları geçebilmek hemen olacak şeyler degil sizinde belirli bir düzen oturtmanız lazım.. bunun içinde süreç gerekiyor..

Bayan basketbolunda rakibimizin en önemli oyuncularından Nevriye dünkü maç sonunda tv ye Galatasaray'da çok iyi takım ama bizim en büyük avantajımız yıllardır beraber oynayan bir ekibiz diyerek benim demek istedigim söylüyor aslında ve bu takım yıllardır euroleague'de oynuyor buda belirli bir seviyede savunma ve tecrübe demek..

Senin dedign gibi doğru yapılanma ve organizasyona göre degerlendirelim..2.ligden çıktıktan sonra 2 sene içerisinde 1 cumhurbaşkanlığı 1 Türkiye kupası 1 Eurocup kazanan ve Euroleague seviyesine gelen takımın organizasyonuna da kimse kötü diyemez bence..

Ayrıca verdigim örnek tüm spor branşlarında geçerli olan yapılanma ve bunu için gerekli olan süreç..futbolda basketbolda voleybolda farketmez..kestirilemeyecek bir durum yok..

2 yılda 4-5 koçla çalışan 3 şube sorumlusu ile çalışan bir yapıdan söz ediyoruz sanırım yapılanma ve bahsettiğiniz kurulu düzen kavramlarıyla yakından uzaktan alakalı şeyler değildir bunlar...Olaylara iyi tarafından bakmak iyidir tabi ama bu anlayış varolan gerçeklere arka dönmemizi gerektirmemeli...Şubede büyük yanlışlar yapıldı,bunu inkar edemeyiz değilmi...Zaten eleştirilerimizin büyük kısmıda bu çarpık yapıyadır...Bu şekilde sürekli başarıyı yakalayamayacağımız gerçeği üzerinedir...

Aynı düşüncelerde olmayabiliriz bunun için kasmamıza gerek yok ben kişisel olarak 2.ligden çıkıp 2 sene içinde bu seviyelere gelen bir branş için başarısız diyemiyorum açıkcası..2.ligden eurocup şampiyonluguna ve eurolegue takımı olmaya..bence son derece başarılı bir organizasyon..

Kastığımız filan yok canım,forum'un işlevi bu zaten...Burada toplanma nedenimiz bu,tez anti-tez hesabı... :)

Ne kadar dövünsekte birşey varki bu başarıyı gösterir 4 sene önce 2.ligden çıktık yavaş yavaş kupaları topladık tek şampiyonluk kaldı oda bana göre bir guard transferine bakar herşeyin hayırlısı.

Yenilgi aslında koymadı alışılmış birşey zaten sadece hakem hataları çok koydu bana.

Bir Guard İlk defa bir takımda çok şey değiştirecek.

Biz üst üste 8 yıl şmp olduk
onlar 5 yıl

daha bize yetişmeleri için çok fırın ekmek yemeleri lazım

ama bizde işi sıkı tutmalıyız

herşeyde öncü olan biz rekorları başkalarına bırakmamalıyız........

bu seneden sonra öyle de olacak

emanet bize geri gelecek

sakatlıklar yaktı bizi bu sene

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Biz üst üste 8 yıl şmp olduk
onlar 5 yıl

daha bize yetişmeleri için çok fırın ekmek yemeleri lazım

ama bizde işi sıkı tutmalıyız

herşeyde öncü olan biz rekorları başkalarına bırakmamalıyız........

bu seneden sonra öyle de olacak

emanet bize geri gelecek

sakatlıklar yaktı bizi bu sene

üst üste 9 yıl olduk renkdaş..Ayrıca şuda varki sonuçlara çok etki eden;yaşadığımız sakatlıklar dünkü maçta Augustus ve ışıl olsaydı çok şey değişirdi bu ikili Eurocup'ı kazanan takımın ilk 5indeydi..onlarda mesela bu maç öncesi taylor sakat olsaydı nolurdu çok şey degişirdi..malesef bu şanssızlıklarda hep bizi buluyor..

Bize bir gurd lazım, artık bu sene riske atılmaz ve iyi bir gurd alırız.Işıl' da iyileşirse takımın gücü artar.Eğer takımda iyi bir gurd olsaydı bence farklı şeyler konuşurduk şimdilerde...

Hayırlı olsun. Özellikle Seimone'un dönmesine sevindim. Ama fenerin yaptığı dehşet transferden sonra bu kadroyu çok daha güçlendirmemiz şart. Yada en güzeli hocayı değiştirmemiz !

Fowles ihtiyacımız olan oyuncuydu.Seimone çok özletmişti kendini.İkiside yerinde transfer oldu bizim açımızdan.

Bu medyaya ne demeli? Tamam Taurasi en iyi oyuncu ama bu kadar da tarafli bir tutum olmazki ama! Taurasi'nin tüm haber/spor sitelerinde videolari var resimleri var yok basketbolun messisiymis disi bryantmis falan. Bizim Sylvia Fowles da dünyanin en iyi Pivotu smac basabiliyor bununla ilgili neden kimse video, görüntü falan paylasmiyor sanirsinizki resmen ezildik transferde ama hicte öyle degil aslinda.

Sözleşmeleri kaç yıllık bilgisi olan paylaşabilirmi?