Tahmin Yarışması-Sohbet-

Duyuru-Puan Durumu-

Murat İnal 39
Emin Doğanca 36
Ferhat Yeşiltaş 35
Uğur Yılmaz 35
Berkan Karadurmuş 32
Salih Gözmen 32
Hüseyin Karaçil 32
Hüsnücan Ardil 30
Alperen Kaplan 30
Veysel Kaya 29
Mehmet Özcan 29
Emre Akbacak 29
Mustafa Yanar 29
Mehmet Tuncer 28
Fırat Gençtürk 27
Mustafa Güler 26
Tugay Aktepe 23
Burak Barut 23
Sinan Soysal 22
Volkan Kızıltaş 20
Osman Aydın 20
Emir Kalyoncu 18
Arda Öztürk 17
Mert Ünal 17
Yunus Taylan 17
Metin Eren 15
Eren Bekdemir 13
Saadet Ünal 12
Ali Erdem Güntepe 8
Eyüp YIldız 8
Yasin Sezer 2

ÖNEMLİ NOT:LİSTEDE İSMİ OLMAYAN,PUAN DURUMUNDA HATA OLDUĞUNU DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA SÖYLESİN...

Bu hafta sadece Banvit-Erdemir maçını doğru tahmin edemedim. Beklemiyordum Erdemir'den böyle bir galibiyet açıkçası, sanırım Banvitspor'un yeni bir antrenör için tekrar düşünme vakti geldi artık :)

Bu hafta fena değildim. Ama beni asıl yanıltan Cibona-F.Ülker maçı idi. Neyse sağlık olsun.
Alperen her hafta sonunda maçların sonuçlarını ve yeni haftanın programını buraya yazarsan daha rahat olabilir kardeşim...

arkadaşlar bence tahminlerinizi erken yapıyorsunuz...arada t.k var..

sakatlık olabilir takımlarda aşırı moral olur yani şartlar değişebilir...bu kadar erken davranmayın ;) ;)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Keşke öncelikle Türkiye Kupası müsabakaları tahminleri yapılsaydı.
Kuralar yarın çekiliyor.Türkiye Kupası'nın ardından da Avrupa Kupası maçları var. Yani lig tahminleri için henüz erken. Acele etmemek gerek...

Erdemirspor - Aliağa Petkim

Fenerbahçe Ülker - Türk Telekom

Beşiktaş Cola Turka - Efes Pilsen

Galatasaray Cafe Crown - Antalya Büyükşehir Belediye

-------------------------------------------------------------------

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Türk Telekom - Fenerbahçe Ülker : 1
Efes Pilsen - Beşiktaş Cola Turka : 1
Galatasaray Cafe Crown - Antalya B.Ş.B : 1
Aliağa Petkim - Erdemirspor : 1

Türk Telekom - Fenerbahçe Ülker maçı çok denk geçecektir ama Türk Telekom'un avantajlı olduğunu düşünüyorum. Serkan Erdoğan ve Michael Wright skor anlamında öne çıkabilirler bu maçta. Rotasyonunu iyi kullanan taraf maçı lehine çevirecektir, yani herşey coach'larda bitiyor..

Efes Pilsen - Beşiktaş maçında tabiki mutlak favori Efes Pilsen. Beşiktaş her ne kadar sağı solu belli olmayan bir takım olsa da son yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle bu maça iyi hazırlanamadı. Ayrıca bu sezon Efes Pilsen ile oynanan 4 maçıda kaybettik, yani Efes Pilsen için galibiyet çok yakın..

Galatasaray - Antalya Büyükşehir maçında favori tabiki Galatasaray ama Antalya'da da önemli oyuncular var kadroda. Benzer maddi sıkıntılar nedeniyle Antalya'nında bu maça pek iyi hazırlanamadığını düşünüyorum. Galatasaray galibiyete yakın şu şartlarda. Tecrübeli isimler ön plâna çıkacaklardır bu maçta..

Aliağa Petkim - Erdemirspor maçı ise sürpriz bir eşleşme oldu. Maçın İzmir'de olması ve Erdemir adına asıl hedefin bu kupadan daha çok ligde kalma çabası olduğunu düşünürsek Aliağa Petkim galibiyete daha yakın duruyor. Yinede Erdemirspor'un galibiyeti de çok sürpriz olmaz çünkü Aliağa Petkim son dönemde biraz bocalamaya başladı..