Tamika CatchinGS

Re: Tamika Catchings Galatasaray' da

Samet Semiz' Alıntı:
Hayırlı olsun. Çok iyi bir oyuncu. Bu sene katie-sophia-catchings oynarda, seneye katie-augustus-sophia-catchings hepsinin takımda kalması biraz hayalcilik olur. Biri gönderilir en az. Sophia Türk olsa bile bu 4 oyuncu çok lüks bence. Bunlardan birini seneye gönderip iyi bir guard almalıyız.
Sezon başında zaten Tamika ile ilgilenmiştik ama Tamika ocağa kadar takımlarla anlaşmayacağını söylüyordu geçen senede Lotos takımına ocakta katılmıştı
 
Re: Tamika Catchings Galatasaray' da

Murat İNAL' Alıntı:
Cyber_PS2_Analog_game_Pad.jpg
Bazen bazı şeyler o kadar çok şey anlatırki ...
 
Re: Tamika Catchings Galatasaray' da

Birde anlamadığım şey madem katie amerikan pasaportuyla oynayacak sanırım tamikada amerikan çok lüks oldu kadro zaten bunları kullanamayan bir hocamız var şimdi ligde de avrupada da 2yabancı tribünde olacak madem öyle katie neden alındı ?
 
Re: Tamika Catchings Galatasaray' da

Katie, Seimone'nin yokluğundan yani ihtiyaçtan, Tamika'yı henüz çözemedim. Bir yandan çok iyi oyuncu diyorum seviniyorum diğer yandan ne gerek vardı diyorum.


catchings_300_070514.jpg
 
Re: Tamika Catchings Galatasaray' da

zafer hocanın içeriden bir oyun seti olmadığından takıma şutörleri topluyor dışarıdan attık attık basketbolu oynayacağız. adamın şanssızlığı simone da yok:) bu yüzden vecerovaya da kızamıyorum kız belkide iyi basketçi ama içeride ona göre oyun kuran koçu yokki..
 
Re: Tamika CatchinGS Galatasaray' da

arkadaşlar türkiyede ve avrupada yabancı oynatma kuralları nedir. mesela biz niye avrupada 1 yabancıyı tribüne yolluyoruz. efesin son euroleage maçında sahada 7 yabancısı vardı. ligde de 5-6 yabancı oynuyor. biz ligde sahaya kaç yabancı ile çıkabiliriz. aynı anda 3 yabancı oynayabiliyor ama sahada max kaç yabancı oluyor
 
Re: Tamika CatchinGS Galatasaray' da

benim bildiğim avrupa da avrupalıyı sınırsız oynatıyorsun ama sadece 2 amerikalı oynatabilrisin. tamika gelince bizim kadroda 4 amerikalı oldu (tia, sophia, katie, tamika) bunlardan sadece ikisini kadroya alabileceğiz avrupa maçlarında. katie yunan pasaportuna kavuşursa o zaman katie yi oynatabileceğiz.
 
Re: Tamika CatchinGS Galatasaray' da

Tamika Catchings'in gelişi galatasaray için hem takım oyunu adına hem de kulubümüzün marka değeri adına çok önemlidir.Tamika'nın gelişi pota altındaki savunma zaafiyetimizi giderebilir, böylece Sophie Young da çok sevdiği post bölgesine geri dönebilir.
 

Üst