Re: Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi
ceyhun yıldızoğlu çok kaliteli bir hoca..
ceyhun yıldızoğlu çok kaliteli bir hoca..
Osman Aydın' Alıntı:[quote="Çağlar Şentürk":1pv6ekua]Bjk her branşta Fb'yi çok rahat yeniyor.Helal olsun.
Cok haklisin.Hakan Avci' Alıntı:[quote="Saadet Unal":2bdp5pi2]
Bunun için bjk'li olmamıza gerek yok zaten bütün fb-bjk maçlarında gönlümüz bjk'den yana..
selcuk akyuz' Alıntı:bence olma futbolda son 10 maçlarından 9 unu fb almış .. bu sene ilk defa bayan baskette hem içerde hem dışarda yendiler bunun sebebinide ben fb nin liderliği garanti olduğu için pek kasmamalarına bağlıyorum eminimki bir playoff maçı olsa aralarındaki maç 20 sayıdan aşağı bitmez o yüzden iyi bir fikir değil sanki
Samsun Basketbol Kulübü'nün Amerikalı oyuncusu Alison Bales, maaşındaki düzensizlik nedeniyle dün yapılan çalışmaya katılmadı. Ligin Blok Kraliçesi'nin bu durum devam ettiği takdirde Ceyhan Belediyesi maçına da çıkmayacağı öğrenildi.
Kırmızı- Beyazlılar'ın Amerikalı oyuncularından Alison Maria Bales, dün yapılan çalışmaya katılmadı. Geçtiğimiz hafta oynanan Panküp TED Kayseri Koleji maçı öncesinde de yapılan antrenmana katılmayan Alison son anda ikna edilerek bu maça götürülmüştü. Kayseri temsilcisi önünde forma giyen Alison, dün yapılan iki antrenmana da katılmadı. Alison'un maaşlarındaki düzensizlik nedeniyle çalışmaya katılmadığı açıklanırken, Amerikalı oyuncunun bu durum devam ettiği takdirde Ceyhan Belediyespor karşılaşmasına da çıkmayacağı öğrenildi. Öte yandan Alison Bales'in 2 maaşını alamadğı belirtildi.
Sence eleyebilecek miyiz? :?mustafa_güler' Alıntı:Fb nin turu rahat geçeceğini düşünüyordum ve öylede oldu.Yarı finalde bizi beklesinler.GELİYORUZ.
Sence eleyebilecek miyiz? :?[/quote:f3lf6bwh]Hakan Avci' Alıntı:[quote="mustafa_güler":f3lf6bwh]Fb nin turu rahat geçeceğini düşünüyordum ve öylede oldu.Yarı finalde bizi beklesinler.GELİYORUZ.
Işte bu handikaplardan dolayı eliyebileceğimiz´den pek ümitli diğilim açıkcası.Inşallah yanılırım. :?mustafa_güler' Alıntı:fener sene başındaki performansından uzak oynuyor bu aralar.Bizim ise giderek performansımız artıyor.
2 handikap var;
1- Seriye 1-0 geriden başlayacağız
2-Saha avantajı onlarda olacak.
Ben takımımıza güveniyorum.İnşallah turu geçeceğiz.
Işte bu handikaplardan dolayı eliyebileceğimiz´den pek ümitli diğilim açıkcası.Inşallah yanılırım. :?[/quote:6qg99u3o]Hakan Avci' Alıntı:[quote="mustafa_güler":6qg99u3o]
fener sene başındaki performansından uzak oynuyor bu aralar.Bizim ise giderek performansımız artıyor.
2 handikap var;
1- Seriye 1-0 geriden başlayacağız
2-Saha avantajı onlarda olacak.
Ben takımımıza güveniyorum.İnşallah turu geçeceğiz.
Nesi varmış türkçemin?Emre Doğan' Alıntı:Biraz off-topic olacak ama;
@Hakan Avcı;
Rica etsem şu Türkçeyi katletmekten vazgeçer misin?
Nesi varmış türkçemin?[/quote:wf536ymx]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Emre Doğan":wf536ymx]
Biraz off-topic olacak ama;
@Hakan Avcı;
Rica etsem şu Türkçeyi katletmekten vazgeçer misin?