Re: Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi
Obooo :ehue Emile Gomis de çıplak pozlar vermis (Çağlar'ın blogundan gordum)
Obooo :ehue Emile Gomis de çıplak pozlar vermis (Çağlar'ın blogundan gordum)
mahmutcan argın' Alıntı:botaşı kurtarırsaa son maçta ceyhan kurtarır bundan emin olsun herkes.. 2 adan takımı çnkü
Murat İNAL' Alıntı:Botaş Samsun'u yenmeyi bildi.
Ders olur umarım.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Fenerbahçe-Mersin maçı neden pamukspor tesislerinde, eğer deplasmanda ise neden fener şarkıları çalıyor salonda. Saha kapama cezası falanmı aldıki acaba.
Pazar günü Mersin Büyükşehir Belediyesi ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Kırmızı- Beyazlılar'da bazı yerli oyuncular alacakların ödenmediği için protesto başlattı. Yönetim para bulmak için büyük çaba sarfederken, şehirde sahipsizlikten yakındılar.
İDMANA ÇIKMADILAR
Samsun Basketbol Kulübü'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı öncesi büyük kriz. Takımda bulunan bazı önemli yerli oyuncular paralarını alamadıklarını öne sürerek protesto başlattı. Dün antrenmana çıkmak istemeyen oyuncular bir anlamda isyan başlatırken, yönetim para bulup oyuncuların alacaklarını ödemek için büyük çaba sarfediyor.
YA MAÇA YANSIRSA
Yönetim şehirdeki sahipsizlikten yakınırken, teknik ekip de bu durumun hafta sonu oynanacak Mersin Büyükşehir Belediyesi maçına yansımasından dolayı çok korkuyor. Ligin en önemli maçlarından birisi olan Mersin maçı kaybedildiği takdirde SBK, ligi 3. sırada tamamlayıp play-off eşleşmeleri açısından büyük bir avantaj kaybedecek.
TARAFTAR ERDİŞELİ
SBK'daki bu gelişmelerden haberden olan taraftarlar ise çok endişeli. Taraftarlar arasında, "Samsunspor'a sahip çıkmayanların yeni adresi Samsun Basketbol Kulübü mü? Neden takımlarımıza sahip çıkılmıyor. Şehrin ileri gelenlerinin bizleri üzmeye ne hakkı var. Şehrin ileri gelenlerini Samsunspor ve SBK konusunda göreve çağırıyoruz" yorumu yapılıyor.