Teknosa Türkiye Kupası

Re: Teknosa Türkiye Kupası (20-22 Şubat İzmir)

ne yapıp edilip bu kupa alınmalı en azından alınamasada alınmamış değil alınamamış olmasını isterim bu demek oluyo ki takım geçen seneki futbol ve bay bayan basketbol takımı ve bu seneki erkek voleybol azda olsa bayan voleybol takımı gibi olmalı ama biliyorumki takım kaliteli eksik olan tek şey ruh GALATASARAY ruhu buda olursa önümüzde hiçbi takım duramaz bırakın beşiktaşı... ;)

Milo Oldenburg maçında olaya girdi.
Cücü Konya'da biraz ısınma turu atarsa Kupaya kadar kendine gelecektir.
Milan Gurovicde Oldenburg maçında iyi oynadı.Yani 3 kişi birden takıma katılıyor.Biz İzmirde sonuna kadar gidecez.

20-21-22 Şubat 2009 tarihleri arasında İzmir?de düzenlenecek olan Teknosa Türkiye Kupası Sekizli Final eşleşmeleri, 16 Şubat Pazartesi günü İstanbul Polat Otel?de belirlenecek.

İzmir Halkapınar Spor Salonu ev sahipliğinde düzenlenecek olan Teknosa Türkiye Kupası Sekizli Final eşleşmeleri, 16 Şubat Pazartesi günü İstanbul Polat Otel Balo Salonu?nda gerçekleştirilecek. Teknosa Türkiye Kupası basın toplantısı ve kura çekimi, saat 10:30?da yapılacak ikramın ardından saat 11:00?de başlayacak.

3-8 Ekim 2008 tarihleri arasında Çorum, Diyarbakır, Erzurum ve Sivas?ta organize edilen Eleme Grubu müsabakalarında, gruplarını ilk iki sırada bitiren Aliağa Petkim, Antalya Büyükşehir Belediye, Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen, Erdemir, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Cafe Crown ve Türk Telekom takımları Teknosa Türkiye Kupası Sekizli Final müsabakalarında şampiyonluk mücadelesi verecek.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 20-22 Şubat tarihlerinde Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Teknosa Türkiye Kupası'nın biletlerinin, Biletix'ten satışa çıktığı belirtildi.

8 takımın kupa mücadelesi vereceği organizasyonun bilet fiyatlarının, normal tribün ile 3 numaralı portatif tribün için 12 TL, diğer portatif tribünler için 22,5 YTL olduğu, 3 günlük kombine bilet fiyatlarının ise 1. kategori için 50 TL, 2. kategori için 25 TL olarak belirlendiği bildirildi.

Biletler 16 Şubat'tan itibaren Teknosa mağazalarından ve Teknosa Türkiye Kupası'ndan bir gün önce Halkapınar Spor Salonu gişelerinden de temin edebilecek.

Finallerde Aliağa Petkim, Antalya Büyükşehir Belediye, Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen, Erdemir, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Cafe Crown, Türk Telekom takımları mücadele edecek.

Onu cumartesi günü veya bugün Türkiye maçında zaman olursa konuşuruz.Ben buradan yazarım.Ama biletlerin farketmeyeceğini düşünüyorum alırız 12 Tllik bileti istediğimiz yere geçeriz. :)

Hüsnücan Ardil' Alıntı:
Onu cumartesi günü veya bugün Türkiye maçında zaman olursa konuşuruz.Ben buradan yazarım.Ama biletlerin farketmeyeceğini düşünüyorum alırız 12 Tllik bileti istediğimiz yere geçeriz. :)
Ok öyle yaparız :)

Hüsnücan Ardil' Alıntı:
20-21-22 Şubat 2009 tarihleri arasında İzmir?de düzenlenecek olan Teknosa Türkiye Kupası Sekizli Final eşleşmeleri, 16 Şubat Pazartesi günü İstanbul Polat Otel?de belirlenecek.
İzmir Halkapınar Spor Salonu ev sahipliğinde düzenlenecek olan Teknosa Türkiye Kupası Sekizli Final eşleşmeleri, 16 Şubat Pazartesi günü İstanbul Polat Otel Balo Salonu?nda gerçekleştirilecek. Teknosa Türkiye Kupası basın toplantısı ve kura çekimi, saat 10:30?da yapılacak ikramın ardından saat 11:00?de başlayacak.

3-8 Ekim 2008 tarihleri arasında Çorum, Diyarbakır, Erzurum ve Sivas?ta organize edilen Eleme Grubu müsabakalarında, gruplarını ilk iki sırada bitiren Aliağa Petkim, Antalya Büyükşehir Belediye, Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen, Erdemir, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Cafe Crown ve Türk Telekom takımları Teknosa Türkiye Kupası Sekizli Final müsabakalarında şampiyonluk mücadelesi verecek.
Sevgili Osman cevabini almisindir sanirim.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Insallah kurada Turk Telekom veya Besiktas'tan birisi cikar.
Hadi Beşiktaş´ı anladım da Telekom´u istemenizin mantığı nedir?

Hatırlatayım Türk Telekom´a karşı oynadığımız son 20 maçın 18´ini kaybettik, yani galibiyet yüzdemiz %5. Şartlar ne olursa olsun bize karşı çok iyi motive oluyorlar.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":zf77dqxf]Insallah kurada Turk Telekom veya Besiktas'tan birisi cikar.
Hadi Beşiktaş´ı anladım da Telekom´u istemenizin mantığı nedir?

Hatırlatayım Türk Telekom´a karşı oynadığımız son 20 maçın 18´ini kaybettik, yani galibiyet yüzdemiz %5. Şartlar ne olursa olsun bize karşı çok iyi motive oluyorlar.[/quote:zf77dqxf]

Kuyruk acımız var Onur abi,aklının değil yüreğinin söylediğini bize iletmiş Emin Abi... :)

Bu kupada şansımızın diğer takımlarla eşit olduğunu düşünüyorum.Kim gelirse gelsin çok zorlu mücadeleler olacak.İnşallah şu kupayı kaldırırız da yıllar sonra bir kupa görürüz.Gerçekten basketbolda ben hiç kupa görmedim. :(

Bir aksilik olmazsa İzmir'e gidiyorum, gelen varmı 8)

İyi bir kura çekerek başlarız umarım , 1. ve 2. birbiriyle mi eşleşiyor yoksa karışık mı?

Bülent Aydın' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3tokht5v]Bir aksilik olmazsa İzmir'e gidiyorum, gelen varmı 8)
Gelen var mı bilmem ama abi karşılayan çok kişi olacaktır seni :)[/quote:3tokht5v]Saolsunlar:)

Ben de gidiyorum İzmir'e....