Teknosa Türkiye Kupası

Re: Teknosa Türkiye Kupası (20-22 Şubat İzmir)

Emir Kalyoncu' Alıntı:
http://www.ntvspor.net/modules/anket/anket.asp?GroupID=289

Yarin NTV sporda anketler aciklanacak.Hepimiz oylari vermeye simdiden baslayalim.Bir oy verdikten sonra cookiesleri silin tekrar oy verin.Kisi basi 20-30 oy versek tamamdir.

Cibona-GS CafeCrown-Benetton-GS CafeCrown.. Benim seceneklerim boyle..Haydi hep beraber GS ve Cibonanin oylarini arttiralim:)
Fener'in anketteki galibiyet şansı düşük çıkınca yeniliyor muy onlar, ya da onlar yenilince bize madalya mı veriyorlar...

Hey Yarabbim ya!

Psikolojik bir etki basin,medya yoluyla da olsa takımına guvenip guvenmeme durumu..Ince noktalar bunlar anlayan ugrassin anlamayan icin salla gitsin.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Psikolojik bir etki basin,medya yoluyla da olsa takımına guvenip guvenmeme durumu..Ince noktalar bunlar anlayan ugrassin anlamayan icin salla gitsin.
Topu topu 30-40 bin kişinin vereceği aleyte oylar çok etkiler takımları, haklısın...

ya adam(emir abi) öyle düşünmüş vermiş öyle düşünmeyen vermesin eleştirmeyede gerek yok bende verdim oyumu illa verceksinizde yazmıyo orda yani

Hayır öyle bir söylüyor ki bu büyük(!) olayı anlayanlar zeki, anlamayanlar veya değer vermeyenler zeki değil.Tepkim buna...

Cuma günü İzmir'de olamicam ama cumartesi ve pazar gidicem. İnşallah takımımız yarı-final final oynarda karşıyaka maçına gitmeden önce burda görürüz. Eğer gsbasket olarak gelen coksa bi yerde toplansak daha güzel olabilir.

Okan DAMGACI' Alıntı:
allahım insallah ulker gelir ya onları yenmek cok keyifli oluyor 8)

Bunu hiç anlamıyorum. Fenerbahçe ismimizi doğru düzgün yazmadığında cok kızıyoruz. Haklıyız da. Lütfen biz de düzgün kullanalım rakip takımların isimlerini.

Mustafa Toksöz' Alıntı:
[quote="Okan DAMGACI":1cxt7iux]allahım insallah ulker gelir ya onları yenmek cok keyifli oluyor 8)

Bunu hiç anlamıyorum. Fenerbahçe ismimizi doğru düzgün yazmadığında cok kızıyoruz. Haklıyız da. Lütfen biz de düzgün kullanalım rakip takımların isimlerini.[/quote:1cxt7iux]

.

maçları ntvsporun vermesi güzel oldu inş kolay rakip gelir ilk maç için fazla yorulmamız gerekir finale kadar gücümüzü dengeli kullanmalıyız

Mustafa Yanar' Alıntı:
Rakipler yarın belli olacakta saatleri belli mi acaba maçların?
Tahminen yarın kesinlik kazanır .

Önümüzdeki hafta bugün kupa şampiyonu olabilir bu takım. Bu duygu bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor. Kupanın adı Türkiye olunca daha da bir heyecanlı oluyor hani. Bir kupa kazanmayalı o kadar çok zaman oldu ki...

Re: Türkiye Kupası

Benimkide soru haa adamlar türkiye kupasının grup maçlarını bile göstermediler.Kura çekiminimi gösterecekler :)

Ben yarın 11:30 da evden çıkacam.İnşaallah evden çıkmadan siteden bir yerden öğrenirim yoksa bütün gün çatlarım :)