Teknosa Türkiye Kupası

Re: Türkiye Kupası

Mustafa Yanar' Alıntı:
Benimkide soru haa adamlar türkiye kupasının grup maçlarını bile göstermediler.Kura çekiminimi gösterecekler :)

Ben yarın 11:30 da evden çıkacam.İnşaallah evden çıkmadan siteden bir yerden öğrenirim yoksa bütün gün çatlarım :)

Mustafa, maçları NTVSpor verecek.

Re: Türkiye Kupası

Evet biliyorum abi saatler uygun olursa yani cuma günü ilk maçın saati bende salonda olurum.Fakat Cuma günü kalkıpta 14:00 a 16:00 a maç koyarlarsa kötü olur :(

Re: Teknosa Türkiye Kupası (20-22 Şubat İzmir)

teknosa turkiye kupasi kurallari cekildi :

GALATASARAY-antalya
bjk-efes pilsen
ulker-turk telekom
erdemir-aliaga petkim

Antalya'nın çıkmasından daha önemli bir konu var.Telekom-Ülker ve Efes-Beşiktaş'ın eşleşmesi.Telekom serisinde bir favori elenecek bu bizim için iyi nokta.Efes eşleşmesinde belki bir süpriz olur ama fazla olasılık vermesemde Beşiktaş ile eşleşmemekte güzel olur.
Erdemir-Aliağa eşleşmesi yarı finalde bir kek takımın olacağını gösteriyor.O kek takımla neden eşleşmeyelimki ?

Sanırım kuradan önce kulüp görevlilerine nasıl bir kura istiyorsunuz diye bir soru sorulsa anca böyle bir şema çıkarabilirlerdi.
İstediğimiz oldu ancak şimdi takımın inanmasını sağlamamız gerekiyor.Bir idmana gidip onlara destek verilebiliri.

Birde hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor.Umarım kimseyi küçümsemez oyuncular.

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="Turgut MEMISOGLU":3plwyg1t]teknosa turkiye kupasi kurallari cekildi :

GALATASARAY-antalya
bjk-efes pilsen
ulker-turk telekom
erdemir-aliaga petkim

Çok güzel kura. :p İnşallah kupa biizim olacak.

Galatasary.Efes,Ülker ve Aliağa çıkar.Yarı finalde inş Aliağa yı yener finale çıkarız. :p[/quote:3plwyg1t]
bence turk telekom cikar

Insallah bir sonraki turda Erdemir-Aliaga galibi cikarda final oynariz.Final oynamanın recetesi bu seriden gelecek takim.

Çok iyi bir kura çektik.Rakipler küçümsemek gibi olmasın ama diğer turda da Erdemir-Aliağa'dan biri geldimi tamamdır. :)

Maçların saatleri ne zaman belli olur acaba?Ona göre okulu asıp asmayacağımıza karar verelim.

yarı final garanti bizim bjk bir süpriz yapar efese fener telekomu geçer erdemirde aliağayı geçer
yarı finaldede erdemir gelirse of of offf müthiş olurr

çok güzel bir kura olmuş.aliağa erdemir maçının galibi ile eşleşirsek kupayı büyük ihtimal ile alırız diye düşünüyorum.bjk-efes ve telekom-fb ülker maçlarında takımlar çok fazla yıpranacaklar.olası fb ülker efes eşlemesinden sonra finale kalanın fazla bir gücü kalacağını sanmıyorum.

Yanliz maclar oynanmadan kazanilmiyor malesef. Oyuncularimiz inanacak.
Taraftarlar inanacak. Teknik heyet inanacak. Antalya iyi bir kura. Umarim Antalya cikti diye hafife almayiz. Efes Pilsen, Fenerbahce ulker, Turk Telekom, Besiktas Cola Tura. Cikmis gibi hazirlaniriz Antalya musabakasina.

Bakiniz futbolda Steau Bukres genelde kucumseniyordu. "Ben dahil".
Ne yazikki elenen taraf biz olmustuk.

Yonetim Basketbolcu Taraftar..
sampiyonsun Galatasaray
Insallah...

İyi bir kura çektik kabul ama sonuçta maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Ben aslanlarımıza inanıyorum. Gereken mücadeleyi gösterip kupayı bize getirecekler inşallah.

Turgut Sahin' Alıntı:
Çok iyi bir kura çektik.Rakipler küçümsemek gibi olmasın ama diğer turda da Erdemir-Aliağa'dan biri geldimi tamamdır. :)

Maçların saatleri ne zaman belli olur acaba?Ona göre okulu asıp asmayacağımıza karar verelim.

Turgut ilk gün maçları 14.00 , 16.00 , 18.00 , 20.00 de olur muhtemelen .. 14 veya 16 de olursa muhtemelen okulu asmak zorunda kalacaksın :)

20 ŞUBAT CUMA

13.45 ERDEMİRSPOR-ALİAĞA PETKİMSPOR
16.00 G.SARAY CAFE CROWN ? ANTALYA B.B. (NTV SPOR ? CANLI)
18.15 BJK COLA TURKA ? EFES PİLSEN (NTV SPOR ? CANLI)

20.30 F.BAHÇE ÜLKER ? TÜRK TELEKOM (NTV SPOR ? CANLI)

21 ŞUBAT CUMARTESİ

15.00 YARI FİNAL 1. MAÇ (NTV SPOR ? CANLI)
17.15 YARI FİNAL 2.MAÇ (NTV SPOR ? CANLI)

22 ŞUBAT PAZAR

16.00 FİNAL (NTV SPOR ? CANLI

Bütün maçları canlı yayınlasalardı daha iyi olurdu.

Şurada bari kesin şuradayız kesin buradayız diye konuşmayın... Bayan takımının hali ortada...
Kupayı çok istiyorsak bundan güzel kura yok gibi birşey.Her geçen gün umudumu daha da kestiğim uzun oyuncumuz gelse daha iddialı konuşabilirdim ama umarım oyuncularımız sahaya yüreklerini koyup güzel yerlere gelecekler.

mustafa_güler' Alıntı:
20 ŞUBAT CUMA

13.45 ERDEMİRSPOR-ALİAĞA PETKİMSPOR
16.00 G.SARAY CAFE CROWN ? ANTALYA B.B. (NTV SPOR ? CANLI)
18.15 BJK COLA TURKA ? EFES PİLSEN (NTV SPOR ? CANLI)

20.30 F.BAHÇE ÜLKER ? TÜRK TELEKOM (NTV SPOR ? CANLI)

21 ŞUBAT CUMARTESİ

15.00 YARI FİNAL 1. MAÇ (NTV SPOR ? CANLI)
17.15 YARI FİNAL 2.MAÇ (NTV SPOR ? CANLI)

22 ŞUBAT PAZAR

16.00 FİNAL (NTV SPOR ? CANLI

Bütün maçları canlı yayınlasalardı daha iyi olurdu.
başka maç varmıki canlı yayınlanacak???