Teknosa Türkiye Kupası

Re: Teknosa Türkiye Kupası (20-22 Şubat İzmir)

arkadaşlar foruma yeni üye oldum önceden misafir olarak yorumlarınızı severek takip ederdim.Yarinki maçı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah kazanacağız ve kupayı alacağız.

Basketbol Dünyası'ndaki konu ile birleştirdim. Kupada devam ettiğimiz sürece Erkek Takımı'nda kalsın konu. Sonra Basketbol Dünyası'na taşıyacağım.

Aliağa Petkim'i 89-68 yenerek Teknosa Türkiye Kupası'nda yarıfinale uzanan Erdemir'de coach Ahmet Çakı ilginç açıklamalar yaptı.

Basın toplantısındaki sıcak tavırlarıyla dikkat çeken başarılı çalıştırıcı Fenerbahçe Ülker'le eşleşmeyi içinden geçirdiğini söyledi. Ligde Sarı - Lacivertlilere karşı alınan 55 farklı yenilgiyi unutmadıklarını söyleyen Çakı, "Biz iyi basketbol oynayıp, davranışlarımızla herkese layık olmak istiyoruz. Kupa, ligin stresinden uzaklaşmak için önemli bir fırsat. Bugün rakibi eledik, yarın da eleyip final oynamak müthiş olur. Dün otelde Tanjevic ve teknik ekibiyle karşılaşdık, sohbet ettik. Tanjevic, "Biz 4 kişiyiz o tek başına, sanırım bizi yumuşatıp yenmek istiyor" dedi. Şimdi de içimden Fenerbahçe geçiyor ama Telekom maçı onlar için çok zor ve her şey olabilir" dedi.

Aliağa Petkim coachu Mete Babaoğlu ise Reese'in cezasının kendileri için çok önemli olduğu ve rapor yazanların elini vicdanlarına koyması gerektiğini belirtip mağdur olduklarını söyledi

Onur UNCU' Alıntı:
Erdemirle eşleşmeyi bekliyoruz artık... :)

Erdemir olsa çok iyi olur ama olmasa bile en azından FB-TT maçından gelecek takımla eşleşsek bari.Efes bugün hiç yıpranmadan alıyor maçı zaten rotasyonları da çok geniş.

Erdemir-Aliağa maçı ile ilgili olarak konuşmak istiyorum.

Sene başında insanlar Aliağa şöyle iyi takım böyle iyi takım,tebrik edilesi işler yapıyor falan diyordu... Kabul iyi gidiyorlardı ama yaptıkları ekstra birşey değildi kesinlikle. O bütçe ben de olsa ben de giderim öyle deyip işi abartmak istemiyorum ama ellerinde de mükemmel bir bütçe vardı.

Reha Öz'e 275.000 lirayı,Fatih Solak'a 375.000 lirayı gözü kapalı bir şekilde verip,Barış Güney gibi ligin önemli bir adamını getirip,Bora Sancar,Ceyhun Altay,Hakan Yapar,Eren Beyaz gibi adamları kadronda bulundurup da şimdiki durumlara düşmen asıl abes...

Birşey söyleyeyim,Mete Babaoğlu'nun başında olduğu takımdan zor olur,o kadar.

Erdemirle ilgili olaraksa Ahmet Çakı varsa korkma diyorum,koç farkı bu işte... :) Mete Babaoğlu'nun kadrosunu Ahmet hocama verin görün bakalım sürpriz nasıl oluyor da işte. Düşmek konusunda Ted'den daha büyük bir favoriyken Erdemir zat-ı alilerinin gelişiyle yükselişe geçtiler... Bana kalırsa düşecek ikinci takım da Aliağa olacak,yuh Alperen ne yaptın demeyin seyredin.. Zor kurtaracaklar paçayı da kurtulurlarsa eğer,en azından ben buna inanıyorum.

efes macını izledim rotasyondan lig için ikinci bir takım cıkar şampiyoluk için
ama bu saatten sonra efes fener telekom hiç farketmez bence 8)

F.Ülker maça çok iyi başladı. 12-2 öndeler ve Telekom molası geldi. Böyle giderse Galatasaray-Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülker-Erdemirspor yarı finalist takımlar olacaklardır. Efes Pilsen gelmediği sürece finale kalacağımıza inanıyorum.