Teknosa Türkiye Kupası

Re: Teknosa Türkiye Kupası (20-22 Şubat İzmir)

İnşallah ikiside daha önce de söylediğim gibi 5er dakika bile olsa takımdaki yerlerini alırlar.

Milonun eski sakatlığı mı nüksetmiş farklı bir sakatlık mı bu sefer ki?

Kerem bey en azından size ve arkadaslara mahcup olmadım.Haber dogruymus.1.haziran a benzemedi...
İzmir e gelen her takımda )efes haric) problemler var
GS malum
Antalya . Altar hocanın dacka da ki sistemi bu oyuncularla tutmadı.Para problemi her yerde var.
Aliaga .Dususte
Erdemir ligde kalmaya konsantre
FBahce . Omer Onan finale kadar (eger gelebilirlerse ) kesin yok .Kafalar Cibona macında
Telekom . İceride gerginlik var.Keyifsiz ve savunma yapmadan (fedakarlık yapmadan )oynuyorlar.Erken elenirlerse takımdan Winston ve Lang gonderilebilir.
Efes . Tam takım
Umarım 11-0 lık lig maglubiyetinden sonra o sene kupayı İzmir de Aydan Hoca ile kaldırmıstık.Tekrarını beraber yasarız.Pazar sabahı İzmir e otobus kaldırtalım derim.Yonetimle konusulsa super olur

Kutay Çamcı' Alıntı:
Milonun eski sakatlığı mı nüksetmiş farklı bir sakatlık mı bu sefer ki?

Sevgili Kutay, konuyu net olarak bilmiyorum ama Milojevic ilk olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında ayak bileğinden sakatlanmıştı. Şimdiki haberlerde ise "dizindeki ağrıların artması sebebiyle" diye bir ibare geçiyor. Sanırım farklı bir sakatlık bu ama yine de kesin bir bilgim yok diye ekleyeyim yanlış anlaşılmasın diye. Umarım ciddi bir sorun değildir..

Antalya'yı bir şekilde geçeriz, ama gerisi artık çok zor, çok üzgünüm şuan!

öyle zamanlarda öyle adamlar sakatlanıyor ki öyle böyle değil...tam kilidi açacağız döndürüyoruz anahtar kırılıyo anlamadım gitti

Arkadaslar ne oldu ne bu olumsuz hava .Hani Koray hoca ile cok iyi savunma yapmaya baslamıştık ne oldu sadece Fenerbahce macinin gazi ile mi bunlar soylendi.
Savunmayı iyi yaparsak neden olmasın?Neden ?
Ayrıca kupada her gun sonunda yeni eslesmeler kura ile belli oluyor.Sans onemli faktor.............
Pazar sabahi otobus organizasyonu diyorum.Kerem bey ve Eyüp bey bunu kuluple rahatlıkla organize eder diye dusunuyorum.

ben artık gerek futbol gerekse basket takımlarımızın üzerinde bir kara bulut dolaşdığına inanmaya başladım. bu kadar sık sakatlık sorunu yaşayan başka bir kulüp bilmiyorum. tam milo iyileşdi,cuneyt kupaya yetişiyor,milanın cezası bitti derken,cok uzun bir aradan sonra ilk defa tam kadro oynamaya hazırlanırken 2 darbe birden!...bu kadarıda fazla artık ya!!!

Seyirci desteğiyle eksik oyuncularımızdan kaynaklanan açığımızı kapatabiliriz.Rakip takım hücumdayken kulakları sağır edecek kadar ıslık sesi çıkartabilirsek,rakip takım guardının oyuna olan konsantrasyonunu bozabiliriz.İzmirdeki futbol maçlarımızda seyirci rekorları kırılırdı.Aynı ilgiyi basketbola da bekliyorum.

Kemal Aday Beye katılıyorum. Eksikler muhakkak etkileyecektir fakat, tamamen menfi düşünmek ve şimdiden havlu atmak bize yaraşmaz.

Evet, Graves ve Milojevic bizim için çok önemli oyuncular ama, son haftalarda oynamayan Cüneyt ve Gurovic'te önemli oyunculardı. Bu ikili tekrar bir aksilik olmazsa Türkiye Kupası'nda oynayacaklar.

Çeyrek finalde Antalya eşleşemesi bizim için önemli bir avantaj. Bu maçtan fazla yıpranmadan çıkarsak, diliyorum Erdemir - Aliağa maçının galibiyle eşleşiriz. Daha sonra finalde kim çıkarsa çıksın kupayı kazanmak için son ana dek mücadele edebileceğimizi düşünüyorum.

Antalyayı hertürlü elebileyeceğimizi düşünüyorumda snraki kurada rdemir-Aliağa galibiyle eşleşmezsek kupa çok zor tam kadro olsak alma şanşımız vardı ama şimdi çok zor

Üzgünüm ama çok zor :(

Her şeye rağmen iyi bir takımız, ve bu kupayı en çok biz istiyoruz!

Tribünlerinde desteğiyle bu kupaya uzanacağız!

Cücü, Atkins, Gurovic, Hüso, Murat, Cemal ve Polat ... bu oyuncularımıza çok güveniyorum!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Her şeye rağmen iyi bir takımız, ve bu kupayı en çok biz istiyoruz!

Tribünlerinde desteğiyle bu kupaya uzanacağız!

Cücü, Atkins, Gurovic, Hüso, Murat, Cemal ve Polat ... bu oyuncularımıza çok güveniyorum!

Eyüp abi sen izmire gitcektin gittiysen acaba öğrenemibilirmiisn .Milo ve Gravesin finale kadar oynama şansı varmı.En azından finalde(çıkarsak) oynama ihtimali

İzmir'e yarın akşam gidiyorum, oynamaları mümkün değilmiş bunu öğrendim ama:(

Şuanki durumlara baktığımızda Efes her takımdan bi kaç kat üstün durumda ve bu kupaya en çok ihtiyacı olan özellikle o kadar transfere rağmen bu sene başından beri yaşanan hayal kırıklıklarını telafi anlamında.

Buna rağmen eksiklerimizin azalması ve bi ritm yakalamamızla beraber iyi de bir kura ile final ve kupa şansımız olduğunu düşünüyordum ama bu sakatlıklar hiç mi hiç olmadı. Ben de izmir e gidiyorum yine de inşallah iyi bir mücadele iyi bir sonuç elde ederiz.

her şeye rağmen o kupayı alan biz olacağız
HER ŞEYE RAĞMEN