Teknosa Türkiye Kupası

Re: Teknosa Türkiye Kupası (20-22 Şubat İzmir)

Galatasaray İzmir?de

Teknosa Türkiye Kupası 8?li Final?ine katılacak olan Galatasaray, bu sabah İzmir?e gitti. Saat 10:00?da şehre inen erkek basketbol takımımız, kamp yapacağı otele yerleştikten sonra günün tek idmanını Halkapınar Spor Salonu?nda tamamladı.

Galatasaray, çeyrek final maçında yarın (20 Şubat 2009 Cuma) saat 16:00?da Antalya Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak. Halkapınar Spor Salonu?ndaki maçta tur atlayan taraf, bir sonraki gün yarı final oynamaya hak kazanacak.

Bu önemli haftada tüm taraftarlarımızı, 14 yıllık kupa hasretine son vermek isteyen takımımızı desteklemek için Halkapınar Spor Salonu'na bekliyoruz!

Maçların tek ve kombine biletlerinin satışı, Biletix aracılığıyla yapılıyor.

Ayrıntılı bilgi ve bilet satın almak için tıklayınız...

Maç programı için tıklayınız...

31029972xc8.jpg

17164493un4.jpg

70895456yo9.jpg

29683523dx4.jpg

87324121rr9.jpg

70502747lg5.jpg

Kaynak: Galatasaray.org

ya resimlere göre ilk guzel haber TUFAN takımla beraber sonunda 2. olarakta graves te ızmırde yani oynama ihtimali var sanki eğer yarına kadar düzelirse bence macın kritik anlarında oyuna girebilir. ama inanıyorum ki 1 aya kadar tam kadro olucaz ve bu takım da herkes yeterli süre alamıyacak konuma gelicek. Müthiş bir takımla inşallah play-off lara giricez.

Benim aldığım mesaj şudur ki Milo ve Tonio'nun orda olması biz finale kalırsak ne yapar eder sahada oluruz mesajıdır.

Gravessiz ve milosuzda bu yollar geçilir...Şampiyon olmamız için bence iki etken var..Cücünün her maç 10 sayı üzeri oynayıp..Rashidinde Gravesin görevini alması...Bu iki etken bizi finale rahat götürür bence...
Tufanda gümbür gümbür gelir işallah..

Yarın sabah 8 de izmir'deyim!

16 da Cimbomluyum, 18 de Efes'li, 20 de ise Telekomlu :) :)

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
eyüp abi bırak bjk yensin efesi:D
Bjk son zamanlarda bize çok çirkin salvolar yaptı, ayrıca Efes'e olan sevgimde başka:)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Yarın sabah 8 de izmir'deyim!

16 da Cimbomluyum, 18 de Efes'li, 20 de ise Telekomlu :) :)

Aynen :) Eyüp abi bende dahil olmak üzere Galatasaraylıların %90 da böyle düşünüyor.

Son günlerde Gurovicin popülerliginde düşüş var herhalde...Baksanıza kimse bahsetmiyor...Ama ben Gurovicin hala gönderilmesi gerekilen bir oyuncu oldugunu düşünmeme ragmen bu kupada bizi tatmin edecek performans verecek diye ümit ediyorum...

eyüp ağbi biz seni cumartesi bekliyorduk bize bir sürpriz yapıp yarın aramızda olman bizi daha çok sevindirir.Sabırsızlıkla bekliyoruz

Mustafa Hasyiğit' Alıntı:
eyüp ağbi biz seni cumartesi bekliyorduk bize bir sürpriz yapıp yarın aramızda olman bizi daha çok sevindirir.Sabırsızlıkla bekliyoruz
Dayanamadım yarın sabah çıkıyorum yola, 9 izmir semalarındayım:)

artık graves ve milo nun yokluğunda guroviç ve sakatlıktan kurtulan cüneyte cok iş düsüyo ilk macı atlatırsak inşallah gerisi gelir

aslında ligde oynadıımız son maçlara bakarsak cüneyt-graves guroviç-milojeviç değişiklikleri oldu sayabiliriz birbirlerinin yerine tutarlarmı denirsede bilemicem

B_3211_B.jpg

İkisininde oynama ihtimali bulunmasada kafilede yer almaları sakatlığın çok ciddi olmadığını gösterdi bana . Bologna maçı olmasada Efes maçında sahada olur bu 2'li .