Tenis

Federer 2. sette bizi biraz strese soksada çok iyi bir maç oldu. Önde olduğu bir çok finali kaybetti daha önce ne yazık ki, yine aynısı olur diye bir korkuya kapıldım ama olmadı neyse ki :) Sezonu muhteşem bir şekilde kapadık değmeyin keyfime :p
 
Ben maçı malesef seyredemedim. Ancak Federer'in şampiyon olmasına çok sevindim. Bu sene grand slam yaparsa çok sevineceğim. Kıramadığı tek rekor o kaldı zira. :D
 
Federerciler gözünüz aydın.. Ben bir maç bile izleyemedim ama tebrik ederiz.. Avustralya Açık'a 2 ay var.. Köprünün altından çok sular akar.. Murray nasıl olsa kazanamaz da, Djokovic nasıl dönecek, Nadal fiziken toparlanacak mı.. Bu soruların yanıtları önemli.
 
Roland Garros'u, bayanlarda Sharapova kazanmıştı. Ve böylece dünya sıralamasında ilk sıraya yerleşti.

Erkeklerde ise, dün ertelenen ve bugün devam eden Rafael Nadal-Novak Djokovic finalini Rafa 3-1 kazandı setlerde.

Maçın bitmesiyle tribünlere atlayıp ailesinin yanına uçması bir oldu Rafa'nın. :)

Gasol kankası da yalnız bırakmamış...

7.Roland Garros şampiyonluğu dile kolay...

Go Rafa Go !
 
7 Kez Roland Garros Şampiyonu olmak, cidden müthiş ve de bir daha tekrarlanması imkansıza yakın bir olay. Zira Rafa toprak kort oyunlarında kusursuza yakın bir oyuncu, daha da iyisi gelir mi, çok zor.

Aslında dün bitecekti maç, ancak yağmur falan sahayı oynanmaz hale getirip, toprak kortluktan çıkarınca Rafa'nın da dengesi bozuldu ve Djokovic kendine geldi. Bugün kort düzelip, hafif güneş görününce Rafa hiç uzatmadan bitirdi işi. Djokovic müthiş gelişim gösterse, müthiş bir oyun seviyesine ulaşsa da toprak kortta Rafa çok ayrı bir yerde.

Seviyoruz seni Rafa, hadi bir Wimbledon daha görelim senden, toprak korttaki müthiş form biraz olsun çime yansısın bir Grand Slam daha gelsin..

#VamosRafa
 
Rafa'nın sürprizi ile finalde uzun zaman sonra ilk 3 sıradakileri göremeyeceğiz artık.Yarın Murray-Tsonga ve Fedex-Djokoviç maçları var yarı finalde.Gönlümden Tsonga ve Fedex geçiyor.Radwanska finale çıkan ilk isim oldu,Williams-Azerenka maçı var birazdan umarım 3 setli güzel maç olur.
 
Federer tahtı yeniden alacak gibi (bence aldı bile). Wimbledon yarı final de Djokoviç e karşı setlerde 2-1 şuan oynanan sette 3-1 önde bulunuyor.
 
Britanyalıların yırllardır beklediği gün geldi sonunda Murray finale kaldı ama Ekselansları var karşısında bir kez kaybetti finalde burda Nadal'a o da.Federer kazanır ve tekrar 1 numarayı geri alır.
 

Üst