Maçlar Eurosport, TRTspor ve NTVspor'dan yayınlanacak. Maçlar paylaşılmış şimdiden ama final maçı ortak yayın olacakmış.
Atp de gelsin Pga tour da Nascarda ama önce bir tenis kompleksi yapsalar daha iyi olur 8 9000 kişiik bir tane kapalı 2000 kişilik iki tane açık kort yanına bir dolu side-court ne güzel olur öyle maaliyeti de 20milyon doları geçceğinide sanmıyorum ama Ecclestone yokki Atp nin başında dayasın dağ başına pisti 3-4 seneliğine git yap orda şimdi Ehliyet sınavı
İlk gün maçlarına gittim seyirci güzeldi gerçekten ama Ataköy ün ortasında salon Ataköy de üst-educated gelir grubunun oturduğu bir semt akşam iş çıkışı 6 ile 15 dolara 3 maç bir zahmet gelsin izlesinler UsOpen da akşam seansı 2 maç izlersin ArthurAshe de 150 ile 400 dolar arasıdır biletler artık şansına oda kim oynarsa böyle top8 arasında zor gelir ben seyirciyi beğendim gayet oyunun içinde seyirciydi ama dediğim gibi bu şartlarda o salon dolmasaydı şaşırırdım
Bugün basında çıkan Sharapova ve kopeklerin tasmasız dolaşıyor oluşu ile ilgili haber klasik bir yalan Hurriyet haberi. Tenisle ve sporla alakası olmayan sözde tenis haberi.. Hurriyet gazeteciliği budur.. Sharapova otelde degıl sevgilisi Vujacic in evinde kalmıs, kopekler tasmasız diye korkmus.. Aynı Sharapova turnuvadan cekıldı ve yerıne Bartoli oynayacak ama bunla ilgili, sporun özuyle ilgili bir haber elbette yok..
Bir de su var.Dıyelım ki haber gercek ve kopekler tasmasız dıye Masha artık gelmeyecek. Bunu en son söyleyecek olan bir Sibirya köylüsüdür heralde.. Son gördüğüm Rus, 21 tane bira içtikten sonra sarhos naraları atarak asansoru kusmugu ile doldurdu yaklaşık 20 saat önce.. Medeniyet ogrenmemız gerekiyorsa , ogreteceklerin arasında bir rus olmaz.
Kvitova basit hata sayısını %50 azaltırsa kadınların Federer'i olabilir. Her maç 40-45 basit hata çok aşırı fazla. Ben tenisi izlemeye başladığımdan beri Kvitova kadar return winner atan bir başka oyuncu daha izlemedim. Ne erkeklerde ne de bayanlarda. Dün Azerenka'yı return ve forhand winner manyağı yaptı yine.
Ayrıca yine Kvitova ile hemen hemen aynı stile sahip bir başka oyuncu daha var. Sabine Lisicki. Henüz 19 yaşında bildiğim kadarı ile ama harika vuruşları var. O'nun da en büyük sıkıntısı çok fazla basit hata yapması ve mental yapısının zayıflığı. Mesela 40-0 dan oyun verirse o maç orada bitiyor Lisicki için. Psikolojik olarak çöküyor. Eğer mentalitesini geliştirir ve basit hata sayısını %50 azaltırsa O da bayanların Nadal'ı olur.
Yeni senede, yeni kare asım; Azarenka, Stosur, Pennetta ve J.Dokic şeklindedir. Sharapova ve Ivanovic süresiz kadrodışı.