TKBL | Galatasaray : 64 - Kayseri KASKİ : 70

Ligde iki maçını da kazanan iki takım.
4 Kasım Pazar 15.45
Abdi İpekçi SS
Biletler

Haftanın Diğer Maçları
TED Ankara Kolejliler - Mersin BŞB
Beşiktaş - Samsun Basketbol
İstanbul Üniv. - Edremit BLD.
Canik Belediye - Tarsus Belediye
Homend Antakya BLD. - Fenerbahçe
Adana Botaş - Ceyhan Belediye

Kayseri:

Tuğba Taşci
Esra Ural
Yasemin Begüm Dalgalar
Merve Özsuveren
Ayşegül Günay
Pınar Demirok
Aysun Yararbaş
Latoya Antoinette Sanders
Nazli Bircan Gökdemir
Nuria Martinez
Evanthia Maltsi
Nkolika Nonyelum Anosike
İlayda Melis Şapci
 
İnadına yapıyorsunuz değilmi? Cumartesi erkek maçı öncesine koymak çok mu zor şu maçı? Yani inanılır gibi değil nasıl bu kadar düşüncesizsiniz!
 
Şu maç gibi, 1 aralık cumartesi oynanacak Botaş - Galatasaray / 19 ocak cumartesi Ceyhan - Galatasaray ve 6 mart çarşamba Mersin - Galatasaray maçları da pazar günü olsaydı ne vardı, hadi cumartesi oynanıyor bari saatleri 17 falan olsaydı
 
Pazar günü bayan voleybol Eczacı maçına mı gidelim, KASKİ maçına mı? İşin içinden çıkabilen var mı?

Galatasaray´ın hem voleybol hem de basketbol maçında tribünleri dolduracak potansiyelde taraftarı var diyor şube yöneticilerimiz.

Söz konusu basketbol ve voleybol olunca potansiyelin büyük oranda düştüğünün ve mevcut kitlede ağırlıklı kesimin futbol taraftarı olduğunun bilincinde değiller. Salondaki seyirci sayısı da uyarıcı etki yaratmıyor bu kesimde. Gerçi Ankara´da iki final maçının (kadın basketbol ve voleybol) saatini ayarlayamayan bir yönetimden bahsediyoruz..

Ha maçı kazanırız, orada bir sorun olacağını sanmıyorum, ama bir avuç taraftarla..
 
KASKI iyi bir takım. Bence hiç kolay bir maç olmayacaktır. Işıl'ın bilek bağlarında %30 yırtılma varmış. Oynarken bileğini kollayarak oynamaya çalışıyor, bu da bacağına yük bindiriyor ve bilek bağlarını korumaya çalışırken bacak kaslarından bir sıkıntı yaşayabilir. Umarım Şebnem ve Şaziye iyileşmiştir ve isabetli oynarlar. Maçı erkenden koparırız da Işıl'ı fazla yormayız. Önümüzdeki 2 ay bizim için sıkıntılı geçecek. Aslında takımdaki kazanımları gören gözler mağlup bile olsak buna aldırış etmez. Ama Prag maçında da gördük ki takım ilk yarı geriye düştüğü için takıma sallayan (üstelik maçı bile seyredemeden) taraftarlar varken takımın kazanmaktan başka çaresi yok. İşte bu kazanma zorunluluğu sakatlıkları daha da arttırabilir. Takım çünkü yenilmeyi kabul etmeyen yapıya bürünmüş durumda. Gene de benim ilk önceliğim takımda kalan oyuncuların sağlıklarını korumaları, taktik disipline sadık sistemli yuna devam etmeleri.

Sanders'ı sezon başında çok istemiştim GS'a. Bu maçta bize sıkıntı yaratacaktır. Sancho'dan onu bertaraf etmesini bekliyorum:)) Takıma boş şanslar.
 
Bu konudaki geçen seneki tartışmasız kronik yönetim zaafı alabildiğine devam ediyor.
Zaten basketbol ve voleybol maçlarında yönetim kurulundan hiçkimseyi göremiyoruz. (F8 rezaleti başta olmak üzere!)
İş futbol olunca tam takım maçtalar. Şikeciler bile amatör branşların önemini farkedip yönetim kurulu üyelerini olabildiğince maçlarda bulunduruyorlar.

Mert kardeşimin de değindiği gibi bence bu işi yönetim inadına yapıyor. Çünkü bu bir hata olsa idi bu sene tekrarlanmazdı.

Sayın Başkan'ın bu konulara hassaten eğilmesi ve ilgilenmesi en büyük dileğimiz.
 
Kaski'nin tkbl resmi sitesinde yer alan listede Aisha Jones'un ismi yok, Kayseri'ye geldi bildiğim kadarıyla ama lisans işlemleri tamamlanmadığını tahmin ediyorum...

Maça gelecek olursak; kesinlikle takımın ablası konumundaki Maltsi'yi iyi savunmamız gerekiyor, topa baskı yaparak hızlı top çevirmelerine engel olursak ritimleri bozulacaktır. Begüm, Pınar, Tuğba hepsi potaya güçlü gidebilen oyuncular bu driveları önlersek maç bizim adımıza çok daha kolay geçecektir. Bir de Sanders gerçeği var kesinlike orta mesafesine dikkat edilmesi gereken bir uzun; eğer mancınığı kurarsa çok zor kaçırır :)

Ekrem Hoca maçı ilk çeyrekte kopartmak isteyecektir çünkü takımın yorulması bu dar kadroyla işimizi gerçekten çok zora sokar, topa çok büyük bir baskıyla başlayacağımızı ve çok sert savunma yapacağımızı tahmin ediyorum ki zaten artık bizim takımın profili bu :)

Takımda herşey çok iyi de ben Ayşe'nin daha çok süre almasını isterdim, umarım hoca ona daha çok şans verir çünkü çok iyi bir skorer olacak yeteneğe sahip ve bizim de takımımızda böyle bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum...
 
Türkiye kupasında Kaskiyi Konya da canlı izlemiştim.Takımın her şeyi Maltsi sadece oyun anlamında değil .Kendisi takımın ablası gibi bir şey kenerda ise bile takımına ateşliyor ne yi nasıl yapmaları gerektiğini söylüyor .Nuria Martinez ise sutu çok iyi olan bir oyuncu değil .Sadece paslarıyla takımı yönlendirmeye çalışıyor.Bu maçta Tuğba Taşci baskı yapmak lazım izlediğim maçlarda topu getirirken baya zorlanıyordu.Tabiki takıma yeni yabancılar geldi, başka bir takım olmuşlardır simdi .Dikkatli olursak ve iyi savunma yaparsak alırız.
 
Ayhan Avcı ve takımlarından her zaman korkacaksın. Fener maçı hariç bugüne kadar oynadığımız takımlar arasında en zorlusu olacak.

Şu maç saatleri olayında hala tam bir kulüp olamadık malesef. Karşı taraf erkek-kadın basket, voleybol, futbol aynı günde öyle güzel ayarlayıp hepsine taraftarının gitmesini sağlarken biz sanki seyirci gelmesin diye elimizden geleni yapıyoruz.
 
O gün tercihimi voleybol yönünde kullanacağım ve bu maçı değil salonda tvden bile izleyemeyeceğim. Taraftarı bu tarz seçimler yapıp zor durumda bırakanlara da selamlarımı iletiyorum.
Maçın zor geçeği kesin ama sonucu ne olursa olsun sahada terinin son damlasına kadar mücadele edecek bir takım olacağını bilmek içimi rahatlatıyor.
 
Kadın basketbol takımımız Kayseri KASKİ karşısına Yasemen, Işıl, Ann Wauters, Sancho, Şebnem ilk beşiyle çıkıyor..
 

Üst