TKBL | Galatasaray : 64 - Kayseri KASKİ : 70

Maçı izlemedim,takıma da bir şey demiyorum ama nerde oyuncularımız? Whalen denen bir oyuncumuz olması lazım kimsenin şu an nerde ne durumda olduğunu bilmediği?Neyse ama zaten pekte takan yok gibi baksanıza maçlar oynanıyor ama biz bile bile lades yapıyoruz.Bakalım ne zaman bir araya gelecek kadro.Bekliyoruz işte kısmetse olacak.
 
Maçı kaybettik ama endişeleniyormuyum.Tabiki hayır.Dar rotasyon ve en iyi oyuncuların sakat olduğu zamanlarda ligin iy bir takımına yenilmek normal.

Yensek tabiki iyi olurdu ama kolay değil.Benim bildiğim sezon sonunda şampiyonluk ve Avrupa şampiyonluğu bizim olacak.Kadronun tümüne bakınca öyle görünüyor.

Sadece şu EL elemelerini kazasız belasız atlatalım.
 
Bu mağlubiyetin benim açımdan hiçbir önemi yok yıllardır hep yenipte final maçlarında tıkanıyorduk.

Önemli olan final maçlarıdır . Yeterki o maçlarda sakatlıklarımız olmasın.

Bu seneki şampiyonluktan yana hiç kuşkum yok çokta inanıyorum nevriyeninde iyi dönmesi lazım o da çok önemli bir oyuncu yeterki sağlam dönsün son maçlara doğru formunu yakalasın yeter. Bu seneki her zamanki gibi tek endişem federasyon ve hakemler fenerden bile zerre çekinmiyorum.
 
Yazık oldu bu gidişle süpriz bir kaç yenilgi daha alabiliriz. finalde saha avantajı da gitmiş olur. Ekrem hoca elinden geleni yapıyor ama çevresinde yönetici yok doğru dürüst
 
Eğer bir değişiklik olmaz ise Ekrem Memnun yakın zamanda arkasına bakmadan kaçıp gider bu takımdan. Bu maçı sahada kaybetmedik, sahaya çıka(maya)n oyunculara bakmak yeterli.

Rezil bir idare, tebrikler. Bu kadar ah alıyorsunuz dikkat edin kendinize.

Saygılar.
 
Maç için üzüldüğüm diyeceğim iki konu var. 1.si Guardlarımız pota altına kadar girdikten sonra nedense topu dışarı çıakrıyorlar. Rakip bunu anladı zaten ondan sonra da maç için de bu tarz çok top kaybettik. Bence içeri girdiklerinde topu dışarı çıakracağım diye şartlanmadan girmeliler. Gerektiğinde de topu potaya atabilmeliler. 2. üzüldüğüm konuysa kızların salondan yüzü asık ayrılmaları oldu. Tabii ki normal bu. Yenilmişler, gülseler bir ton eleştiri olurdu. Ama yüzlerinin gülmesini istiyorum. Mutlu oldukça kafaları rahat olacak. Rahat kafa da başarıyı getirir.

Takımın dış şutörünü yaratması lazım. Şaziye şut stilini değiştirmiş gibime geldi 3lüklerini bombeli atmaya başlamış. Oyunun savunma kısmında çok iyi işler yaptı ama dış şutlarda eksik kaldı. Özellikle bu sene dış atıcı rotasyonumuzdaki sıkıntıyı düşününce, Şaziye'nin ve dahi Şebnem'in bu konuda istikrar yakalaması şart. Hücumların son saniyelerinde çok defa topu Işıl'ın eline bırakıp kaçtılar şut atmaktan. Ama çözülmeyecek sorun değil. Ne olursa olsun içeriden oynama girişimlerimiz ve heyecanımız iyiydi. Takıma karşı en ufak bir şüphem yok. Dar rotasyonla beklediğimden çok iyi işlere imza atıyorlar. Ocak ayına kadar istencim, başka sakatlık olmaması, sakatların takıma dönmesi ve o zamana kadar da Gülşah'ın dış atıcı rotasyonunun bir parçası olmasının sağlanması.
 
Şu skor takımın değerinden hiçbir şey eksiltmez ama olan yapıyı yıktığımız,Nevriye'yi Fenerbahçe'ye bıraktığımız günden beri bir adım ilerleme yok yönetim anlayışında.Değişen tek şey para ve yatırım isteği.Sıfırdan yapı kuran voleybol şubesi kadar olamıyorsunuz be arkadaş.
Ekrem Memnun büyük şans,umarım canı sıkılmaz.
 
Ev sahibi takım için bir şanstır final periyodu, takımı ayağa kaldırır seyirci, hele ki Abdi İpekçi cehennemiyse burası, kaç sayı önde olursa olsun, gerisine baka baka oynar deplasman ekibi, her zaman bir şans vardır geriye dönmek için.
Bu sefer öyle olmadı, önde bitirilen üçüncü periyoda rağmen, Kayseri ekibi galibiyete uzandı.
Çünkü cehennemin zebanileri orada değildi..

Bu ülkenin en büyük camialarından bir tanesi, ya da bize göre en büyüğü, aynı haftasonu içerisinde iki maç oynuyorsa ve bunun ard arda gerçekleşmesini sağlayamıyorsa ortada ciddi bir sıkıntı var demektir.
Tabii ki taraf olmak güzel şey, bunun cefasını da çekmeli taraftar, takım yalnız bırakılmamalı. Fakat siz bütün hafta çalışan adamı, hatta öğrencilik yapanı, haftasonu iki gün üst üste getiremezsiniz İpekçi'ye, bekleyemezsiniz de hatta.

Bu kadar zor olmamalı bu işler, çarşamba günü görüştüm sn. Özyer ile, saat 6'da oynamayacak bu takım bir daha Eurolig'de demişti, şimdi benzer bir taahhütü lig maçları takvimi için de vermeli, taraftar maça gelmeli, kimse İpekçi'de son periyodda geriden gelip maç kazanamamalı..

Bu sene o sene..
 

Üst