Ali Sami Yen'de ve Türk Telekom Arenada nasıl daha etkili tribünlere sahip oluruz sorusunun cevabı hep başka başlıklarda aranıyor.. Bundan sonra ayrı bir konu olarak burada tartışılabilir..
Can Altay' Alıntı:Şu an için önemli olan tek şey bağıracak insanların tek tribünde toplanması, diğer tribünlerden eşlik edeceklerin de iki sesliliği kaldırmak adına Pegasus tribününden yükselecek tezahuratları önce dinleyip, sonra katılması gerektiği.
Keşke meşale, sopalı vs serbest olsa da işte o bizimle alakalı bir konu değil malesef. Yeni staddaki kamera sistemiyle insanın gözünün içine kadar girebiliyorsunuz. Meşale yakan adam direk paketlenir. Stad içinde gsbonus kullanımıyla birlikte bozuk para olayının da çöpe atılacağını düşünüyorum.
Stad her maç gelin gibi olmalı, her tribünde -Alpaslan Abi'nin de istediği şekilde üst üste olmamak kaydıyla- onlarca pankart olmalı. Maça gelenlerin hepsi sarı-kırmızı, yoksa sadece kırmızı giyerek gelmeli. Yönetim bu tarz bir yaklaşımı pazarlama taktikleri ile desteklemeli (mesela z maçında kar bekleniyorsa, gsbonus'u olana kırmızı montlar %x indirimli ve y taksitle gibi, her ne kadar stad kapalı olsa da bunun gidiş gelişi de var )
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:...Fakat Galatasaray yönetiminin iyi bir marketing anlayışı olduğunu düşünmüyorum...
Türk Telekom Arena SON DAKİKA
İstanbul Metrosu Arena'ya 1 saatte 35 Bin Kişi Taşıyacak.
Açılışına sayılı günler kala Türk Telekom Arena'nın etrafında da yoğun çalışmalar devam ediyor. Daha önce inşaası biten ve test sürüşü yapılan Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hattının ardından şimdiden metro sefer süre aralığı 4,5 dakikadan 70 saniyeye düşürülüyor.
Yeni kurulacak sinyalizasyon sistemi ile tren sayısı ve seferleri arttırılarak saat bazında daha fazla yolcunun taşınması sağlanacak.
2011 yılının ilk aylarında devreye girmesi beklenen yeni sistem ile Türk Telekom Arena'ya 1 saatte yaklaşık 35 bin kişi taşınabilecek.
Umut Öncel' Alıntı:Gazanfer 4. bestenin sözleri nasıldı?