Cuma günkü maçta taraftar, ıslıklamaktan tezahurat yapmadı. Top bizde ıslık, rakipte ıslık, hakem yanlış karar veriyor aynı ıslık devam. Yani her şeyin cılkını çıkarmakta üzerimize yok. Tamam ıslıklamak güzel bir durum. Neden yaptılar demiyorum ama arkadaş diş kırmalık arada iki bağırın ya. Takımı ıslıklarla ileri çıkaramazsınız. Tezahurat yapacan ki takımını ileri taşıyasın. Zaten yedek kulübesinde korkak bir hocamız var. Maçın başında daha, defansa çekildik. Kazara hatalarla golü bulduk dedim "eyvah geri çekileceğiz. Bari Pino'yu alsın da kontratak oynayalım". Bir baktım, ikinci yarı Arda ve Kewell girdi. "Hah tamam saldıracağız demek ki" dedim. Ama nerdeee takım daha da gömüldü.
Arkadaş bu kadar mı futbolu bilmiyorsun Hagi? Takımı ileri oynatacaksan Arda ve Kewell değişikliği doğru değişiklik. Ama geriye yaslanacaksan Kewell'dan Arda'dan nasıl faydalanacaksın? Sen hiç gördünmü Kewell'in 30 metre top sürebildiğini? Arda gibi bir adam geriden oyuna nasıl katılacak? (ki Arda yararlı oynadı buna rağmen maçta). Maç 1-1 olmuş gitti Ayhan'ı aldı oyuna
)) Vallah sinirden gülüyorum. Ayhan'ı seviyorum ben ama arkadaş sana gol lazım gol!!! 1-1'e yatmayı düşünüyor hala haspam. Hagi efendi GS'ın ne olduğunu unutmuş sanırım. Yaptığı değişikliklerle değil oyunun sonuna doğru korkaklığı ile GS'ı yakıyor. Paragöz dedim birileri alındı bana ayıp ettin abi dediler. Hagi paragözün en önde gidenidir. Hayatta da istifa etmez. Adnan Polat desen Eneri işi için istediklerini almadan o mevkiden inmemek için elinden geleni yapar. GS kurda kuşa kalmış durumda. Önce GS kongre üyelerinin sonra da GS taraftarlarının artık oalya el koyması gerekirç
Sahaya atılan yabancı maddeler için hala ultrAslan'ı suçlayanlar var
) Yahu siparişmi geliyorsunuz siz buraya? 700 milyon lira bilete para vermiş doğu tribününde oturan o adamlar ultrAslan üyesi mi de maç boyu yan hakeme atmadık madde bırakmadılar? bırakın bu saplantılarınızı obsesiflikleriniz sizinle olsun. Sahanın her yerinde sahaya birşeyler attılar ama utanmadan sıkılmadan gittiniz de ultrAslanın yoğun olduğu tribünden atılanların üzerinde duruyorsunuz. Biraz objektifseniz konuşsanıza kardeşim neden Doğu ve Batı tribününde hemde alt katta oturanalr neden atmış sahaya yabancı madde onu konuşsanıza!! Hadi ultrAslan eşkiya takımı. Sizin gibi gayet medeni (!) ahlaklı(!) o adamların sahaya attıklarından nedne bahsetmiyorsunuz?
Şimdi birileri zıplar, "e ama o tribünden şişe atıldı" der
) Yahu Terim dönemi her maç (avrupa maçları dahil) sahaya viski şişesi atıyorlardı Numaralı tribünden. Onlarda mı ultrAslan üyesiydi? Konuşun abicim konuşun. Gene de bu takıma sahip çıkan birileri var tribünde. DÜn erkek basket maçında hakemler bizi ufak ufak deşmeye başlamışken gene tribün sahip çıktı takımına, armasına. Yemişim yönetimini ahlaklı onurlu taraftarını...