Tribünlerin durumu ve sıkıntılar..

Pegasusta teller var,bir de onların üstüne pankartlar asılınca ön taraftan koltuk üstüne çıkmadan maç izlemek imkansız oluyor,ön taraf çıkınca arkalar da çıkıyor mecburen.Koltuklar da çok rahat kırılıyor.Benim 1.90 boyum olduğu için koltuğa çıkma ihtiyacı hissetmiyorum ama o bölgedeki insanların koltuk üstüne çıkmaması çok zor.Yapılabilecek en iyi şey Pegasus 1. katın ortasındaki koltukları kaldırmak ve tellere pankart astırmamak olabilir.
 
Şart mı o pankartları asmak ? Reklamdan başka bi halt ettikleri yok zaten..

Pankartlarda Galatasaray namına bir isim olmaması ayrı bir cinslik..
 
İnşallah bir takımın dirilişi ve bir taraftarın dirilişi olur..Gerçek gücümüzü ve takımın nasıl destekleneceğini yarın bütün millete gösteririz...
 
Yarınki maç sadece Galatasaraylı futbolcuların değil, Galatasaray taraftarının da onur mücadelesi.

Umuyorum, tribüne küsmüş bütün taraftarlar bir maçlığına da olsa bunu kenara bırakır.
 
Dün son yılların en müthiş taraftar topluluğu vardı..İnanılmaz ıslıkla feneri baskı altına almaya çalıştık ama oyuncularımız yine beceremedi..Ayrıca maç başlarken desteği anlarımda rakip ataktayken dakika 60-70 lerde ıslık yerine besteler söyleyen pegasusu hiç anlamıyorum..
 
Taraftar yuhalıyor diye bizimkiler oynuyamıyormuş güya!Gördük bu maçta.Alayının zeka seviyesi sorunlu bunların.İyice belli artık. Destekliyorsun yine oynuyamıyorlar çünkü kapasite yok hiçbirinde.
 
Tribünlerde içki içerken görülenler uA'nin koreografi icn akredite edilen kisiler oldugu ortaya cıkmış..Böyle bir saçmalık olabilir mi ya bir adama şişe atan insanları barındırp,hatta onlara görev verenler Galatasaray taraftarı adına hareket etmesin artık..Alparslan Dikmenin mirası nasıl böyle tüketilir şaka gibi..Utanmadan buna bir kılıf ararlar şimdi...
 
Gözlemciler, ayrıca raporlarına 'tribünlerden küfür edildi' diye yazarlarsa bu kez sarı-k ırmızılı kulübün alacağı ceza, 'Bir maç tarafsız sahada seyircisiz oynama'ya çevrilecek. Her iki ihtimalde de 10 Nisan'daki Galatasaray-Trabzon mücadelesi seyircisiz oynanacak.
 
Cuma günkü maçta taraftar, ıslıklamaktan tezahurat yapmadı. Top bizde ıslık, rakipte ıslık, hakem yanlış karar veriyor aynı ıslık devam. Yani her şeyin cılkını çıkarmakta üzerimize yok. Tamam ıslıklamak güzel bir durum. Neden yaptılar demiyorum ama arkadaş diş kırmalık arada iki bağırın ya. Takımı ıslıklarla ileri çıkaramazsınız. Tezahurat yapacan ki takımını ileri taşıyasın. Zaten yedek kulübesinde korkak bir hocamız var. Maçın başında daha, defansa çekildik. Kazara hatalarla golü bulduk dedim "eyvah geri çekileceğiz. Bari Pino'yu alsın da kontratak oynayalım". Bir baktım, ikinci yarı Arda ve Kewell girdi. "Hah tamam saldıracağız demek ki" dedim. Ama nerdeee takım daha da gömüldü.

Arkadaş bu kadar mı futbolu bilmiyorsun Hagi? Takımı ileri oynatacaksan Arda ve Kewell değişikliği doğru değişiklik. Ama geriye yaslanacaksan Kewell'dan Arda'dan nasıl faydalanacaksın? Sen hiç gördünmü Kewell'in 30 metre top sürebildiğini? Arda gibi bir adam geriden oyuna nasıl katılacak? (ki Arda yararlı oynadı buna rağmen maçta). Maç 1-1 olmuş gitti Ayhan'ı aldı oyuna :))) Vallah sinirden gülüyorum. Ayhan'ı seviyorum ben ama arkadaş sana gol lazım gol!!! 1-1'e yatmayı düşünüyor hala haspam. Hagi efendi GS'ın ne olduğunu unutmuş sanırım. Yaptığı değişikliklerle değil oyunun sonuna doğru korkaklığı ile GS'ı yakıyor. Paragöz dedim birileri alındı bana ayıp ettin abi dediler. Hagi paragözün en önde gidenidir. Hayatta da istifa etmez. Adnan Polat desen Eneri işi için istediklerini almadan o mevkiden inmemek için elinden geleni yapar. GS kurda kuşa kalmış durumda. Önce GS kongre üyelerinin sonra da GS taraftarlarının artık oalya el koyması gerekirç

Sahaya atılan yabancı maddeler için hala ultrAslan'ı suçlayanlar var :)) Yahu siparişmi geliyorsunuz siz buraya? 700 milyon lira bilete para vermiş doğu tribününde oturan o adamlar ultrAslan üyesi mi de maç boyu yan hakeme atmadık madde bırakmadılar? bırakın bu saplantılarınızı obsesiflikleriniz sizinle olsun. Sahanın her yerinde sahaya birşeyler attılar ama utanmadan sıkılmadan gittiniz de ultrAslanın yoğun olduğu tribünden atılanların üzerinde duruyorsunuz. Biraz objektifseniz konuşsanıza kardeşim neden Doğu ve Batı tribününde hemde alt katta oturanalr neden atmış sahaya yabancı madde onu konuşsanıza!! Hadi ultrAslan eşkiya takımı. Sizin gibi gayet medeni (!) ahlaklı(!) o adamların sahaya attıklarından nedne bahsetmiyorsunuz?

Şimdi birileri zıplar, "e ama o tribünden şişe atıldı" der:)) Yahu Terim dönemi her maç (avrupa maçları dahil) sahaya viski şişesi atıyorlardı Numaralı tribünden. Onlarda mı ultrAslan üyesiydi? Konuşun abicim konuşun. Gene de bu takıma sahip çıkan birileri var tribünde. DÜn erkek basket maçında hakemler bizi ufak ufak deşmeye başlamışken gene tribün sahip çıktı takımına, armasına. Yemişim yönetimini ahlaklı onurlu taraftarını...
 
Cem Bey birileri uA nın yaptığı etkinlik için görevlendirilip içeriye şişe sokuyorsa ve içki şişesini Volkanın kafasını kırmak için atıyor ve bu durumda suçlu ben mi olurum?Onları görevlendirenler mi?acaba..Sahaya ne atılsa hepsine karşıyım..Ama ya o şişe Volkanın kafasına isabet etse ne olurdu acaba..Ayrıca bu yazdıklarım saygısızlık olmaz inşallah sonuçta büyüğümsünüz
 
Hayır Kürşat nedne saygısızlık olsun. Kendi görüşün olduğu sürece er görüşün kesinlikle söylenemsi taraftarıyım.

Burda kızılacak olan gene ultrAslan değil ki. Bunun önlemini alamayanlar. Sanki ultrAslan ileri geleni yada sade üyesi farketmez. Ya da sen ben gene farketmez. Sinirleri alınmış adamlar değiliz ki. Ben hayatımda sahaya daha hiç bişi atmadım. Sadece sembolik olarak 19 mayıs 2007 deki maçta sahaya bir çakmak attım o da maç bittikten sonraydı. Ama bu benim o gün sahaya bir şey atmayacağım anlamına gelmez. Yönetim devlet polis tedbirini alacak ondan sonrasına bakacak. Bak maç sonrası Aiz yıldırım polise kızıyordu yahu bu yol neden kapalı açsanız, çeksenize basın mensuplarını sağ tarafa. Biri gelse bişi soksa kim vurduya gideceğiz diyordu. Nerden çıkışta diyordu bunu? Protokol tribününden çıkışta diyordu. Yani Aziz Yıldırım Protokole gelen adamların bile bişi yapabilecğeini düşünüyor ama GS yönetimi bunu akıl edemiyor:))) Bunlara inanmıyorum ben. Ben maça girerken donumun rengine bile bakıyorlarsa herkes içni aynısı olmalı. Locaya giren adamın benden farkı benden pahalı maç seyredecek olması ve maç seyrederken içkisini yudumlayabilmesi başka bir ayrıcalığı yok. Eğer birilerine fazladan ayrıcalık verirsen (loca sahibi, ultrAslan üyesi vesaire..) diğerlerine haksızlık edersin. Bu yüzden suçlu bence direk GS yönetimidir. Bu arada sahaya o şişeyi atan adamı da inşallah bulurlar. Malağın biri sahaya şişe attı diye binlerce insanı zan altında bırakmasınlar. Misal Şamil o tribünde, Tanıdığım en kibar insanlardan Furkan o tribünde. Şimdi Furkana eşkiya gözü ile ben nasıl bakarım? Yani bir grubu zan altında bırakmaya kimsenin hakkı yok Kürşat. Yönetim o şişeyi sahaya atanı bulsun ama sahaya yabancı madde atan diğerlerinide bulsun ve GS'ın alacağı cezayı bu adamlara bölüştürsün. Misal 200.000 TL ceza alrısak 200 kişi varsa atan o 200 kişi versin bu cezayı.
 
Azizin baskısıyla fener taraftarı maça toplu geldi ve 4.leventte inip 3-5 Galatasaraylı kovaladılar.Bir de delikanlı cimbom nerdesin diyorlar.Biliyorlar Mecidiyeköyde olduğumuzu.Bundan sonra maçlarda toplanma yeri 4.levent olmalıdır.
 
ultrAslan genel koordinatörü Oğuz Altay yeni bir bildiri yayınlamış sitede.Senenin geri kalanında salonlara olan ilginin artmasıyla ilgili. Umarız hedefine ulaşır bildiri.Her maçımızda dolar salonlarımız.
 
Hep birşeyler atılıyor . SOn ra diyorlar Fener taraftarı şerefsiz , Galatasaray taraftarı hain , Beşiktaş taraftarı pislik falan filan. Adama sorarlar bu polis ne iş yapar. Bir stattaki en ucuz tribüne 10 ker egiden bir adam zaten meşale , yabancı madde vb. şeylerin içeri nasıl sokulduğunu bilir. Maç öncesi hazırlık ekipleri , ambulanslar , kareografi ve pankart ekipleri , reklam panoları ile uğraşan ekipler filan gibi yollar var ve hepimiz duyuyoruz. Eminim ki buradaki bi sürü insan benden fazlasını biliyordur bu yollarla ilgili .( polis okuyo beyler dikkat :p ) Ve bunları doğall olarak polis de biliyordur. Ama her maç bi sürü şey atılıyor yine. nerde o zaman polis vergilerimle karınlarını doyurmak dışında. Hangi olaydan sonra ''biz beceremedik'' diyorlar ? En basitinden Ahmet Cömert'te ve Ayhan Şahenk'te üstümüz terörist muamelesi gösterilerek aranıyor. Ve sonrasında içerde kantinde gidip 10 lira verip 1 buçukliraya bi su aldığımızda elinizde 8 adet 1lik bi adet 50lik oluyor. Hepsini aynı anda avcuma alıp sahaya fırlatsam en azından 2 tanesi rastgele bi oyuncuyu indirir aşağı. Sonra ne o polis arıyor kapıda. Aramayın abi gidin maaşınızı yiyin bi yerde sizin dikilmenize de yazık , size orda dur diyen amirinize de yazık. Boşu boşuna bari insanlara terörist muamelesi göstertmeyin. Zaten insanlar artık akıllandı atıyorlar paraları ayakkabıya. Bakın kızılay kutuları bile bomboş artık...
 

Üst