Tribünlerin durumu ve sıkıntılar..

Alpaslan Koç' Alıntı:
neden mi iyi tribun değiliz? ben takımımın maglup oldugu maçlarda gıkımı çıkarmadan başım eğik bi şekilde evimin yolunu tutarken,süper uA giyinimli arkadaşlarımız günün hasılatını hesaplıyor.kanka bu gece nereye akıyoruzun muhabbetını yapıyor.ustunde sarı kırmızıdan baska mor turuncu mercan formalı ablalarımız ayy makyajım mı aktı ay cok terledımın muhabbetını yapıyor.

ama gün gelecek tribün gerçek sahiplerine kavuşcak ve herşey eskisi gibi olacak
alpaslan bey siz Galatasaray taraftarisiniz yensede yenilsede boynunuzu bukup ezik bi sekilde gidemezsiniz bu tribun gercek sahipleride asla boyunlarini bukmez bunu unutmayin...

Alpaslan Koç' Alıntı:
neden mi iyi tribun değiliz? ben takımımın maglup oldugu maçlarda gıkımı çıkarmadan başım eğik bi şekilde evimin yolunu tutarken,süper uA giyinimli arkadaşlarımız günün hasılatını hesaplıyor.kanka bu gece nereye akıyoruzun muhabbetını yapıyor.ustunde sarı kırmızıdan baska mor turuncu mercan formalı ablalarımız ayy makyajım mı aktı ay cok terledımın muhabbetını yapıyor.

ama gün gelecek tribün gerçek sahiplerine kavuşcak ve herşey eskisi gibi olacak

Kusura bakma ama iyi bir tribün olmanın bunla bir alakası yok.Tribün tribünün içinde yapılır dışarıda senin yazdığın muhabette değil.Şahsen ben kendi adıma o tribünün içinde elimden gelenin fazlasını yaparım sonuç ne olursa olsun evime vicdanım rahat giderim.Zaten ondan sonrası herkesin kendi hayatıdır.Herkes istediğini de yapar kimse onu ayıplayamaz.

Kimse üzerine alınmasın biz orda bir yerimize yırtarken terden bir hal olurken yüzümüz kıpkırmızı olurken o tribünün kıymetini bilmeyen çoğu insan facebook sanal taraflığıyla meşgul oluyor.Maç içinde dahi facebooka koyacağı en iyi resmin peşine düşüyor.O yüzden artık çoğu eleştiriyi de önmesemiyorum.Herkes bir bahane dalları tutturmuş gidiyor.

Mesele para paylaşımında değil mesele o tribünün içine girdiğinde kim için geldiğini bilmededir.

Saygılarımla

Bugün neresinden bakarsak bakalım çok ilginç bir tribün vardı.

İlk olarak Kapalı niye bağırmadı? Hani alışığız da bu seneki maçlarda eskiye göre iyiydi, yine bağırıyordu bayağı kişi, niye bağırmadılar? Niye 1 kere bile seslerini duymadık?

Eski Açık'ta yaşananlara ise şok oldum diyebilirim. Sol tarafta tezahüratları başlatan arkadaşlar kaale alınmadı özellikle 2.yarıda. Bunda biraz da takım 2 farkla yenik iken bu arkadaşların susup, gol attığımızda az ama öz kişinin yaptığı iyi tezahüratları değiştirmeye çalıştırması da etkiliydi.

Yukarıda yazdığım durum ile birlikte belki bazı kişilerin boyunduruğundan bu tribün çıkabilir diye düşünmedim değil.

Bir de Eski Açık'ta tribünümüzde görmeye alıştığımız kavga gibi bir olay oldu ama tam göremedim ne olduğunu.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Tribün Grubunun benim için bittiği gündür.

Şamil Abi bunu neden söyledin pek anlamadım.

Hani o uA'nın demirbaşları dediğimiz tayfa zaten yenildiğimizde bağırmıyor, geçen sene de gördük bunu. Onlarla ilgili mi bu durum?

Genel olarak bugün ben de hiç beğenmedim, Kapalı ve Eski Açık çoşkusunu kaybetmişti nedense, bağıran taraftar sayısı çok azdı ama güzel gelişmeler de olmadı değil.

Gazanfer takım kötü giderken bağıran tek gurup onlardı.

Malesef bağırmak ile ilgili bir durum değil abicim, Kapalı tribündeydim orada bu gün yaşadıklarımı daha önce de Hagi'nin Teknik Direktörlüğünün son maçında yaşamıştım ve o zaman göz yaşlarımı tutamamıştım işin ucunda Hagi olduğu için.

Çok fazla açmak istemiyorum, çok arkdaşım tanıdığım sevdiğim insan var o grubun içinde.

bir zamanlar YRYDR vardı.onlardan sonra başladı kotu gıdısat.keske gerı gelseler.asy de bu tabloları gordukce ıcım acıyo.YRYDR!

Denizli maçında göbekte "Hagi İstifa" sesleri yükselirken, Kapalı´nın Eski Açık´a yakın köşesinde "I Love You Hagi" diye bağırıyorduk. O anda göbeğe yeşil yeşil konfetiler atılmaya başlandı ve tribünde film koptu.

O maçtan sonra filmi ne geri sarabildim, ne de ileri...

GS Sözlük'te gördüm de, paylaşayım dedim. Şahsen hak verdim, başkasını bilemem..

Noktasına virgülüne dokunmadan aynen aktarıyorum..

Galatasaray Sözlük' Alıntı:
skor taraftarının en yüzsüzü. 0-2 terim, 1-2 arma forma, 1-3 rijkaard istifa,2-3 saldırın. yazıklar olsun. 2nci fatih terim dönemini unutan balık hafızalı taraftar bu skorlar sana az bile !

Tribün zaten maçın başındaki golle bi garipleşmişti.Maçın 90 dakika olduğunu unutup sadece izlemeye başlayanlar çıktı ortaya..Kapalının sesi zaten bize hiç gelmiyor buna artık alıştık.
Güzel yanı yokta değildi böyle geçmişten besteler çıktı ortaya..
Seni sevmek ibadetim , vazgeçemem biliyorsun..

Maçlara son zamanlarda gitmiyorum.En güzeli bence.Çünkü TV başından da gördük ki, yönetimin para ile tuttuğu serseriler mevcut içmizde.Haklı olarak yönetimi protesto eden,oyuncuları ıslıklayanları susturma projesi..Bunu Aziz Yıldırım çok iyi yapardı.Sanırım bizim Adnan Polat'ta son zamanlar Aziz ile sarmaş dolaş geze geze derler ya üzüm üzüme baka baka kararır.Aynen o şekilde olmuş.

Maça gelmeyip TV'den dinleyip ahkam kesenlere hele hele taraftara satılmışlar diyenlere hakaret edenlere aynı hakaretleri bende onlara gönderiyorum.

Bir parmak kaldırın bakalım aranzıda kaçınız gitmiş maça? Oturduğunzu yerden taraftar şöyle taraftar böyle diyorsunuz. Eski açıkda Abdulkader Keita (3-4 ekz anca söylendi oda 30 saniye de) dışında kötü tezahurat olmadı nerdeyse. Klübün takımın arkasındaydık. Şimdi siz ne hakla bana satılmış dersiniz arkadaşalr? 200-300 kişiyi baz alıp maça giden herkesi neden zan altında bırakırsınız? Onurlu olmam için sizin isytediğiniz tezahuratımı yapmalıydım? Maça gitmezsiniz gitseniz çekirdek çitlemekten dudakalrınızda yara çıakr sonra orada iyi kötü bağıranlara laf demekten geri durmazsınız. Hadi canım sizde.

Ben maça gitiğimde veya bir başkası klübü,oyuncuları vs..protesto edebilir.Kimse kimseyi susturamaz.Galatasaray-Karpaty maçında Ali sami yende bu olay yaşandı.Hakan Baltayı ıslıklarken önden bir grup ıslığı kesin gibisinden tehdit vari yaklaşımlarda bulundular..Bunlar benim gözümde satılmışlar.

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
Ben maça gitiğimde veya bir başkası klübü,oyuncuları vs..protesto edebilir.Kimse kimseyi susturamaz.Galatasaray-Karpaty maçında Ali sami yende bu olay yaşandı.Hakan Baltayı ıslıklarken önden bir grup ıslığı kesin gibisinden tehdit vari yaklaşımlarda bulundular..Bunlar benim gözümde satılmışlar.

Bu dediğin Eski AÇıkda mı oldu Deniz? Tam hatırlamıyorum vallah. Ama şu gerçek erngellemişlerse dığru yapılmış. Maç esnası yapacağımız tek şey takımın arkasında olmak, maç bittiğinde yap protestonu. Maç esnası Hakan'ı protesto etmek takıma ne kaznadırıyor?

Eski açıkta oldu.Maç anında oyuncuyu ıslıklamak çok şey kazandırır ki şayet oyuncu aynı hataları 10-20 kere her maç yapıyorsa..

Kimse kimsenin söz söyleme hakkına tecavüz edemez.İsteyen istediğini söyler destekler.Aksi olursa,millet birbirinin üstüne gelirse olay büyür silahlı çatışmalara döner!

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
Eski açıkta oldu.Maç anında oyuncuyu ıslıklamak çok şey kazandırır ki şayet oyuncu aynı hataları 10-20 kere her maç yapıyorsa..

Kimse kimsenin söz söyleme hakkına tecavüz edemez.İsteyen istediğini söyler destekler.Aksi olursa,millet birbirinin üstüne gelirse olay büyür silahlı çatışmalara döner!

Ben şahsen duymadım Hakan Balta olayını bireysel olarak bende küfür ettim ona, o ayrı. Ama toplu küfür maç esnası doğru bir şey değil. Dün GS maçında da ben taraftarın kötü olduğunu düşünmüyorum. Gayette iyilerdi maç sonrası ne demişler ne etmişler o ayrı ama eski açık maç esnası iyiydi herhangi bir futbolcusunu ıslıklamadı. Misimoviç çıkarken diğer tribünler ıslıklayınca Eski açıktanda ıslıklayanlar oldu.

Diyeceğim şu ki GS taraftarını eleştirirken satılık ruhsuz gibi keliemelri doğru yerde kullanın Bende GS taraftarıyım bu kelimeleri aynen iade ediyorum.

Salih GOZMEN' Alıntı:
http://atdhe.net/26154/watch-aris-saloniki-vs-bayer-leverkusen

Izleyin derim, adamlar taraftarlik dersi veriyor. Top rakipteyken islik, kendilerindeyken marslar.

Ben boyle taraftar gormedim, Aris top mop oynamiyor, taraftar itmeye calisiyor. Bizde taraftar bu durumlard uyur, ne yapalim takim oynamiyor derler. Bakin adamlar takim oynamazken stadi inletiyor. Gercekten cok etkilendim.

Salih abicim bize taraftarlık dersi vermeye Aris'in kapasitesi yetmez. Bu dediklerini biz gayet iyi biliyoruz. Avrupa'ya git ya da güneye indiğinde turistlere sor bakalım GS taraftarı için ne düşünüyorlar. Neden GS'ın en kötü olduğu zamanlarda bile bir avrupa takımı Alisamiyen'in çıkış tünelinden kafasını ürkerek çıkarıyor öğren? Aris kimmiş yahu? O zaman şu an Star'da yayınlanan maçta Lech Poznan taraftarı da taraftarlık dersi veriyor 3-1 yenikken bile bağırdığı için. Hatta dün Bursa taraftarı da taraftarlık dersi verdi Manchester maçında. Bunlar hikaye abicim. Stadlara kolay kolay cehennem denmez. Bu lakabı bizler değil avrupalı taktı Ali Sami Yen'e. Yani gözün komşunun kümesinde olmasın.

Su anki taraftar icin dedim. Bir izle derim, gercekten mukemmel taraftarlari var. Bizim eski jenerasyonu kimse ile kiyaslamam zaten, o jenerasyon muthis idi. Ben bizim taraftari en son Bordeaux macinda begenmistim. Macin oneminin farkinda idi taraftar ve guzel bir destek verilmis idi takima.

bu saatten sonra da GS taraftarı gene güzel günlerine döner şu kriz anlarını atlattığımız an. Çünkü taraftar psikolojisini enerjisini etkileyen en önemli unsur doymuşluktur. Artık aç bir taraftara gene kavuştuk. Aslantepe'de o açlığı dahada körükleyecek.

Bu tarz günlük taraftar performansları benietkilemez. BJK'ın liverpool maçı performansı da çok iyiydi. Ama çokda iyi biliyoruz ki üç büyükler arasında iç saha performansı en kötü takımda BJK'tır. Yani tribün sahaya etki etmez kişisel tatmine gider. Biz GS tribünlerini kişisel tatmin yapıyor diye eleştiririz ama iç sahada en başarılı takımız üç büyükler arasında.

Bunları gaz olsun diye yada subjeltif bakış ile yazmıyorum. durum bundan iabret çünkü. Bunu arttırmak için de aris'e Paok'a BJK'a bakmak yerine bir taş da ben koyayım diyip tribünde salonda yerini alması lazım taraftarın. Herkesin kendince dünyada hayran olduğu bir tribün var. Ya baında şunlara taraftarlık dersi alın denir. Ama bunu diyenler maça gittiklerinde maç başaldığında bir üçlü çekerler ondan sorna otur otur derler bağırmazlar. Yani elini taşın altına sokmak lazım. Tezahurat olarak ne yapıldığı önemli dğeil. 20 bin kişi aynı anda uyusunda büyüsün diye ninni söylese rakibi baskı altına alırsın.