Tribünlerin durumu ve sıkıntılar..

Aris taraftarıyla baş edecek bir taraftar grubu zaten olamaz. İmkanınız varsa o stada bir kere gidin Selanik'te. Bende atkısı şapkası filan var. Bu sene PAOK'u yendi deplasmanda ve iyi de gidiyoruz. Uefa'da da grup zor olsa da çıkarız gibi. Youtube'a yazın görün Aris taraftarını. Normalde Aris kadrosu Yunan liginde Uefa'ya filan gidemez ama taraftar sürüklüyor takımı

Taşlar oynuyor,anlaşmazlıkmı var acaba?Birileri bağımlı değiliz biz diyebiliyormudur ki hala...Sanmıyorum ancak umut ediyorum umarım vardır o birileri...

ultrAslan UNI'den 140 kişi Kapalı'ya geçti, Eski Açık sağ tarafta UNI'den kitlesinin çoğunluğunu barındıranlar olarak biz ve İstanbul Teknik kaldık sanırım.

Ayrıca Leeds davası tekrar su yüzüne çıkınca cezası onaylanan Fil Ali abimizden sonra internette dolaşan bir habere göre de Süleyman abi (Aydın), Kasap Gökhan ve Yılmaz Başkan'da hapis cezası almış sanırım.

Böyle adaletin suyu çıksın.

Oğuzhan Erdinç' Alıntı:
ultrAslan UNI'den 140 kişi Kapalı'ya geçti, Eski Açık sağ tarafta UNI'den kitlesinin çoğunluğunu barındıranlar olarak biz ve İstanbul Teknik kaldık sanırım.

Ayrıca Leeds davası tekrar su yüzüne çıkınca cezası onaylanan Fil Ali abimizden sonra internette dolaşan bir habere göre de Süleyman abi (Aydın), Kasap Gökhan ve Yılmaz Başkan'da hapis cezası almış sanırım.

Böyle adaletin suyu çıksın.
Leeds maçından önce olanlar yüzünden mi ?

Biraz aydınlatır mısınız ?

Aynen öyle, ölen Leeds taraftarlarının davası. Davanın normalde zaman aşımına uğraması gerekirken, İngilizlerin baskıları yüzünden tekrar su yüzüne çıktı, Fil Ali abimizin cezası geçtiğimiz hafta onaylanmıştı, üstüne işin çapının büyümesi çok daha can sıkıcı oldu.

Umuyorum ki bugün dolaşan şu haber yalandır, yoksa cidden çok can sıkıcı bir durum ile karşı karşıya bahsi geçenler.

Oğuzhan Erdinç' Alıntı:
Aynen öyle, ölen Leeds taraftarlarının davası. Davanın normalde zaman aşımına uğraması gerekirken, İngilizlerin baskıları yüzünden tekrar su yüzüne çıktı, Fil Ali abimizin cezası geçtiğimiz hafta onaylanmıştı, üstüne işin çapının büyümesi çok daha can sıkıcı oldu.

Umuyorum ki bugün dolaşan şu haber yalandır, yoksa cidden çok can sıkıcı bir durum ile karşı karşıya bahsi geçenler.
Oğuzhan davanın genişlemesi diye birşey olmaz. Ayrıca zamanaşımına uğramışsa kim ne baskı yaparsa yapsın dava kapanır. Tabi avukatın mahkemeye müracatı ile. İnternette dolaşan olayın hukuksal zeminde bir karşılığı yok.

Davadan ceza alanlar zaten cezasını çekti Oğuzhan. Şevki Özkan sanırım 3 ay kadar yattılar. Sadece bir kişi 10 yıldır firari idi o da Fil Ali lakaplı Ali ağabey. Yaklaşık 25 yıldır tanırım Ali ağabey'i. FB deplasmanında da aramızdaydı. Onun bu kadar geç yakalanmasının sebebi ise davanın 2 kez yargıtaya gitmesi ve cezanın sonunda ancak onanması yüzünden. Yoksa kendisinin 10 yıldır firari olduğu yoktu.

Onur Yavuz' Alıntı:
Eren, muhakemenin iadesi sadece sanık lehine olan durumlarda mı söz konusu?
Abi ceza davalarında dava arkadaşlığını yani sonradan davaya katılmayı tam bilmiyorum. Ceza usul kanununa bakmak lazım onun için. Ama kesin olan şu var zamanaşımı süresi dolmuşsa yüzde 99 sanık avukatları bunu öne sürer ve dava düşer. Zamanaşımının ne kadar olduğu baya uzun hikaye. Yargılandıkları seneye göre belirleniyor ve zamanaşımının kesildiği haller var. Bu yüzden davada Oğuzhan'ın bahsettiği gibi bir olayın olmasına imkan yok.
Dava ile ilgili en ufak bilgim olmadığı için sadece fikir yürütebiliriz abi. Olayı bilen birinin çıkıp aydınlatması lazım bu konuda. Yoksa şehir efsanesi gibi yayılır her tarafa.

Sühan Abi'nin dediği gibi yeni yakalanmışsa zamanaşımı yakalandığı veya teslim olduğu gün başlar. Sühan Abi'nin açıklaması açıklıyor çoğu şeyi.

Firari olmadığını bende biliyorum Sühan abi, geçen sene neredeyse tüm sezon set'e de çıktı. Ama 10 sene ne oldu da bu dava zaman aşımına uğramadı o soru işareti bende, pek bilmiyorum doğal olarak hukuksal işlemleri, süreci. Bilen varsa aydınlatır umarım bu konuda.

Diğer isimler konusunda da her şey muallakta herhalde şu an. Daha önce bu davadan hapise girenler belliydi de bu işin bir anda farklı isimlerle hortlaması çok can sıkıcı oldu, aslı nedir çıkar herhalde yarına kadar.

Umarım geçen son 10 yılda Ali Ağabey'in tribündeki barış sever iyi huylu tutumu öngörülerek cezanın şartlı tehirine arar verirler. Diğer isimler bana da sürpriz oldu.

İsteyince böyle tezahüratlar da yapıyoruz, yapmıyoruz değil.

Ne var ki hüzünlü bir beste, herkes için anlamı büyük.

Seni yıkacak dozerin !

[youtube:2cts1f0j]http://www.youtube.com/watch?v=yKisT_23gdY[/youtube:2cts1f0j]

Şu stadın yıkılacak olmasını bilmek kalbimi sıkıştırıyor..
Ben daha Mecidiyeköy'den geçmem artık..
O stad orada olmayacaksa Mecidiyeköy de olmasın..
Ne günler, ne sevinçler, ne hüzünler gördü o stad..
Ayrılık ölümden acı..

Ne maçlar yaşandı
Dünya cehennemi burada tanıdı
Elveda Sami Yen

"Birgün döneceğiz yeniden" demeyi de öyle çok isterdim ki...

Videoda paylaşılan tezahürat güzel olmasına güzel de, tribünde söylenmesi imkansız gibi bir şey. Olsa olsa Gazanfer´in koyu renkte yazdığın bölüm söylenebilir.

Bende Onur'un sözlerine görüntülü katılayım :)

[youtube:339agap1]http://www.youtube.com/watch?v=SjjkT8jOCcs[/youtube:339agap1]

Belki döneriz Samiyen olmasa da mecidiyeköye 30 sene sonra ne olacağı belli olmaz bu şehirde:)

Bir de yeni stadın adının Ali Sami Yen olmuyor olması çok acı..
Biz yine de tezahüratlarımızda Sami Yen deriz umarım..
En azından benim için, Galatasaray'ın stadı Sami yendir..
Westfallen 'in bile Sami Yen olması gibi..

Gazanfer Tosun' Alıntı:
İsteyince böyle tezahüratlar da yapıyoruz, yapmıyoruz değil.

Ne var ki hüzünlü bir beste, herkes için anlamı büyük.

Seni yıkacak dozerin !

[youtube:1ht5uyno]http://www.youtube.com/watch?v=yKisT_23gdY[/youtube:1ht5uyno]

Gözlerim doldu bee, o günün gelmesini hem istiyoruz hem istemiyoruz :roll: :(

Ali Sami Yen Stadı
Hayatımın tam ortası
Nice şampiyonlukların
Zaferlerin mekanı

Her köşende bir anın var
Hüzünler ve mutluluklar
Gözümde yaş kalbimde sızın
Zaman ayrılık zamanı..
:(