Turkish Airlines Euroleague

Efes'ten birşey olmaz daha öncede yazdım,boşuna masraf ediyorlar Eurolig'te maçlara giderek,maçlarından keyifte alamıyorum en azından Fb Ülker'in maçları keyifli.

nando de colo kaça oynuyor ya gelecek sene euroleague e gidersek ben takımın direksiyonuna oturabilecek bi oyun kurucu

Ben Bo McCalebb'e yanıyorum. O zaman ismi geçtiğinde beğenilmiyordu, belki de M.Strickland yüzünden. Adam kral oldu şimdi.

Kerem Seçer' Alıntı:
Ben Bo McCalebb'e yanıyorum. O zaman ismi geçtiğinde beğenilmiyordu, belki de M.Strickland yüzünden. Adam kral oldu şimdi.

mc calebbin bizle adımı geçiyodu ama şöyle bi mantık yaparsak o dönemde gelen yabancı ne kadar iyi performans gösterirse göstersin 2. sene kalamıyordu bkz graves

Semih Ural' Alıntı:
Yarın Cibona maçına olan taraftar ilgisini merak ediyorum acaba bir maçlık hevesmiydi?

37054282.jpg

Bedava bilet dağıtırsan, maç saati kapıları açtırırsan olacağı budur.

Kazandıkları gelire döksünler bir de.

Can Altay' Alıntı:
Bedava bilet dağıtırsan, maç saati kapıları açtırırsan olacağı budur.

Kazandıkları gelire döksünler bir de.

Ne bedava bileti ne kapı açması bilet bulabilmek için millet birbirini yiyo . Tamam çamur atacaksın da bari biraz usturuplu olsun . Barcelona maçı biletleri de siena maçı gibi günler öncesinden bitti .

Cibona maçı öncesi, klübe şikayet vardı Kaan Kuralda yansıtmıştı bunu bir kaç yerde. Ben paramla bilet almış giriyorum klüp kapıları açıyor en az 4000 kişi maça biletsiz giriyor bu doğru mu gibilerinden..

Sühan Cem' Alıntı:
Cibona maçı öncesi, klübe şikayet vardı Kaan Kuralda yansıtmıştı bunu bir kaç yerde. Ben paramla bilet almış giriyorum klüp kapıları açıyor en az 4000 kişi maça biletsiz giriyor bu doğru mu gibilerinden..

Valla orasını bılmem de bu hafta ben arkadasım askere gıdecegı için bilet alıp gidelim diye konustuk çıktığı gibi bitti her yer. Yani illaki vardır bizim apdi ipekçi de yasadığımız gibi sahneler ama adamlar 8-9 bin bilet satıp kapalı gişe oynuyorlar.

Sühan Cem' Alıntı:

Aptalca bir kararla çok dar bir yerden içeri salona almışlar( 1 ya da çok az turnike koymuşlar). Durum böyle olunca maç başladığında insanlar dışarıda kalmış. Millet dışarıda kalınca kızmışl tabi Sonra kapıları açmışlar. Ancak verilen o rakamlar zaten satılan bilet sayısı . Eğer içeriye biletsiz başkaları da girmişse 15bin + 4 bindir toplam kişi sayısı . Çünkü içerideki kişi sayısı direk turnikelerden biletli geçiş yapanlardan hesaplanıyor (ya da kombine ile)

Basketbola hepimiz yakın kişileriz şurada.

Fb Ülker'in maçta salonu doldurmak için üniversitelerden bedava kaldırdığı 10larca otobüsü bilmeyen yoktur sanırım? Hani bugün bana bile geldi olay, bilet var bedavaya, gel diye gitmem tabiki :)

Takımın basketbol taraftar sayısı öğrenilmek isteniyorsa, Euroleague maçlarına değil de atıyorum ligdeki bir Oyak maçına bakılsın.

Ne olduğunu da biliyoruz o sayıların.

Geçen sene Abdi İpekçi'de 50 kişiye karşı Barcelona'ya oynadığınız zamanlar vardı, ne oldu da birden full oynamaya başladınız diye sorarlar adama. Bariz bir biçimde bilet dağıtılıyor. Biletlerin çıktığı gibi bitmesinin sebebi az sayıda bilet çıkması, geri kalan biletlerin kulüp tarafından sponsor bileti vs olarak dağıtılması.

Bilet, davetiye dağıtıldığını benden iyi bilen olamaz da yükselişi görmezden gelme imkanı da yok yani. Daha öncede organizasyonlar yapılıyordu sonuçta.
Bir hava yakaladılar. İnkar etmemek gerek.