Efes'ten birşey olmaz daha öncede yazdım,boşuna masraf ediyorlar Eurolig'te maçlara giderek,maçlarından keyifte alamıyorum en azından Fb Ülker'in maçları keyifli.
31 rankingle bu haftanın mvpsi oldu.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Hala ranking arttırmaya devam ediyor 30'u geçti
Kerem Seçer' Alıntı:Ben Bo McCalebb'e yanıyorum. O zaman ismi geçtiğinde beğenilmiyordu, belki de M.Strickland yüzünden. Adam kral oldu şimdi.
Kerem Seçer' Alıntı:Buradaki önerilerde geçiyordu yani.
Semih Ural' Alıntı:Yarın Cibona maçına olan taraftar ilgisini merak ediyorum acaba bir maçlık hevesmiydi?
Can Altay' Alıntı:Bedava bilet dağıtırsan, maç saati kapıları açtırırsan olacağı budur.
Kazandıkları gelire döksünler bir de.
Onur Uncu' Alıntı:Siena maçı 25 bin kişi falandı herhalde.Kalan 2 maçla bu rakam çıkmaz.Antudan mı bilgi?
Sühan Cem' Alıntı:Cibona maçı öncesi, klübe şikayet vardı Kaan Kuralda yansıtmıştı bunu bir kaç yerde. Ben paramla bilet almış giriyorum klüp kapıları açıyor en az 4000 kişi maça biletsiz giriyor bu doğru mu gibilerinden..
Sühan Cem' Alıntı:Cibona maçı öncesi, klübe şikayet vardı Kaan Kuralda yansıtmıştı bunu bir kaç yerde. Ben paramla bilet almış giriyorum klüp kapıları açıyor en az 4000 kişi maça biletsiz giriyor bu doğru mu gibilerinden..