Turkish Airlines Euroleague

Yatırım azaldı, Rus oyunculardan daha fazla yararlanmaya başladılar ve bazı oyuncuların süresi oldu. Değişime ihtiyacı var CSKA'nın. Değişikliğe de Holden ile başlamalılar bence.

Holden ve özellikle Langdon'da da çok sıkıntıları var. Langdon'ın ailevi problemleri varmış ve bu sorunları çözmek için basketbola veda etmeyi düşünüyormuş. O yüzden müthiş formsuz.

Olympiacos Peja'yı istiyormuş fakat askerlik problemi var diye hatırlıyorum Yunanistan'da. Ayrıntıyı bilmiyorum eski hikaye ama böyle bir olay vardı hatırlıyorum. Ama Olympiacos mafya takımı her türlü yolu bulurlar...

Fenerbahçe Ülker'in Cibona'yı bu şekilde yenmesi gayet normal,Cibano 90'lı,89'lu oyunculardan kurulu bir takım.

Gelecek yıllarda Avrupa Basketboluna damga vuracak 2 uzun oyuncu var biri Furkan Aldemir diğeride Cibona'daki Leon Radosevic.Radosevic'e resmen hayran kaldım,müthiş bir fiziği var ve çok hırslı,teknik açıdan kendini geliştirdiği taktirde müthiş bir uzun oyuncu olacak.

Radosevicin iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Ancak bu saydığın iki oyuncu yani ne furkan ne de radosevic ileriki zamanların yıldızları olmaz bence. Furkanın ofansif yönü zayıf en iyi haliyle vidmar tarzı işçi bir oyuncu olur ha vidmarı ben çok beğeniyorum ve avrupa piyasasında onun gibi oyuncu az orası başka mesele . Radosevic de savunma yönü şimdilik iyi değil ancak ayakları çabuk ve hücumu iyi . Yani bu ikili tek yönlü oyuncular geleceğin yıldızı olmaları için iki yönlü de oynamaları ve bu yönde gelişmeleri gerekiyor. Benim gelecek için yıldız adaylarım matejunas ile rytasın pivotu valencianus . İki de 92 doğumlu ve EL de oynayabilecek seviyedeler. Ancak yine furkan macvan radosevic raduljica gelecekte önemli yerlere gelebilecek oyuncular. Bir yerde okumuştum Fenerbahçe eğer Sean May'den istediğini alamazsa hırvat bir uzun alabilirmiş . Bu Radosevic olabilir kanımca. Top 16 zamanı gelince bir EL takımı radosevici alabilir. Büyük ekonomik sıkıntıları var klübün. Bogdanovic ile radosevic potansiyelleri yüksek oyuncular

Montepaschi Siena, guard secimini cok iyi yapiyor. McIntyre'in ardindan, McCaleb secimi cok yerinde. Mersin'de de begeniyordum, Siena'da da ciddi katkilar veriyor. Tebrik etmek gerekir.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Fenerbahçe Ülker'in Cibona'yı bu şekilde yenmesi gayet normal,Cibano 90'lı,89'lu oyunculardan kurulu bir takım.

Gelecek yıllarda Avrupa Basketboluna damga vuracak 2 uzun oyuncu var biri Furkan Aldemir diğeride Cibona'daki Leon Radosevic.Radosevic'e resmen hayran kaldım,müthiş bir fiziği var ve çok hırslı,teknik açıdan kendini geliştirdiği taktirde müthiş bir uzun oyuncu olacak.
Andric yerine keske onu alsaymisiz ozaman ayni takimdan.

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":27rgqssf]Fenerbahçe Ülker'in Cibona'yı bu şekilde yenmesi gayet normal,Cibano 90'lı,89'lu oyunculardan kurulu bir takım.

Andric yerine keske onu alsaymisiz ozaman ayni takimdan.[/quote:27rgqssf]
Keşke keşke .. Cibona'dan hangi takıma gidecek çok merak ediyorum,İnşallah Fb Ülker almaz.

Salih Gozmen' Alıntı:
Montepaschi Siena, guard secimini cok iyi yapiyor. McIntyre'in ardindan, McCaleb secimi cok yerinde. Mersin'de de begeniyordum, Siena'da da ciddi katkilar veriyor. Tebrik etmek gerekir.
Partizan da oynarkende çok iyiydi.Final Four oynadıysa Partizan gecen sene Lawrence Roberts la Bo McCaleb in emeği büyük orda.

Washington şuan oynanan maçta 6/5 2lik,4/2 3lük,8/8 serbest atışla 24 sayı,4 ribaunt,1 top çalma,4 top kaybıyla oynuyor ve 29 rankingki var muhtemelen haftanın mvpsi olacak.

Mertcan Dönmez' Alıntı:
Washington şuan oynanan maçta 6/5 2lik,4/2 3lük,8/8 serbest atışla 24 sayı,4 ribaunt,1 top çalma,4 top kaybıyla oynuyor ve 29 rankingki var muhtemelen haftanın mvpsi olacak.
Hala ranking arttırmaya devam ediyor 30'u geçti