CSKA Moskova'ya ne oldu böyle? Kulübe yapılan yatırımlar mı azaldı?
Andric yerine keske onu alsaymisiz ozaman ayni takimdan.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Fenerbahçe Ülker'in Cibona'yı bu şekilde yenmesi gayet normal,Cibano 90'lı,89'lu oyunculardan kurulu bir takım.
Gelecek yıllarda Avrupa Basketboluna damga vuracak 2 uzun oyuncu var biri Furkan Aldemir diğeride Cibona'daki Leon Radosevic.Radosevic'e resmen hayran kaldım,müthiş bir fiziği var ve çok hırslı,teknik açıdan kendini geliştirdiği taktirde müthiş bir uzun oyuncu olacak.
Andric yerine keske onu alsaymisiz ozaman ayni takimdan.[/quote:27rgqssf]Salih Coskun' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":27rgqssf]Fenerbahçe Ülker'in Cibona'yı bu şekilde yenmesi gayet normal,Cibano 90'lı,89'lu oyunculardan kurulu bir takım.
Gelecek yıllarda Avrupa Basketboluna damga vuracak 2 uzun oyuncu var biri Furkan Aldemir diğeride Cibona'daki Leon Radosevic.Radosevic'e resmen hayran kaldım,müthiş bir fiziği var ve çok hırslı,teknik açıdan kendini geliştirdiği taktirde müthiş bir uzun oyuncu olacak.
Partizan da oynarkende çok iyiydi.Final Four oynadıysa Partizan gecen sene Lawrence Roberts la Bo McCaleb in emeği büyük orda.Salih Gozmen' Alıntı:Montepaschi Siena, guard secimini cok iyi yapiyor. McIntyre'in ardindan, McCaleb secimi cok yerinde. Mersin'de de begeniyordum, Siena'da da ciddi katkilar veriyor. Tebrik etmek gerekir.
Hala ranking arttırmaya devam ediyor 30'u geçtiMertcan Dönmez' Alıntı:Washington şuan oynanan maçta 6/5 2lik,4/2 3lük,8/8 serbest atışla 24 sayı,4 ribaunt,1 top çalma,4 top kaybıyla oynuyor ve 29 rankingki var muhtemelen haftanın mvpsi olacak.