Turkish Airlines Euroleague

Süre almayan Raduljica mı yoksa iyice hareketsizleşmiş Vujcic mi ? Hazır Roberts varken ve 2-3-4-5'in şutörken ve de bunlara o topu verebilcek Kerem gibi bir guardın varken hızlı oynamalı Efes. Hatta eski Saras'lı Maccabi gibi oynamalılar. Tabiki Baston olamaz Roberts ya da Saras gibi olamaz Kerem ama oynayış şekli ve özellikler bakımından benzer adamlar . Vujcic de eskisi gibi değil ama sonuçta sistemde aynı katkıya yakın verecektir sonuçta alışkın olduğu sistem. Parker - Rako da benzer oyuncular. Alın elinize o eski Maccabi kadrosunu bakın ve Efes'e de bir bakın çok benzeyen kadrolar. Maccabi'yi koşturmayan takım yeniyordu Maccabi'yi o zamanlar. Şimdi de Efes yürüdükçe yenilecek . Çünkü artık bi Prkacin bi Ermal yok ya da Eski zamanlarındaki Kambala. Teke tek yakalayınca yiyemiyor artık rakip uzunları mevcut uzunlar. Efes elindeki malzemeyi iyi kullanmalıdır. wisnievski , Sinan , Ender gibi hızlı oyunda daha net etki yaratan oyuncuları da kazanmış olurlar böylece.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Fenerin maçı çok keyifliydi,Ukic bu kadar gününde olmasa Fenerbahçe Ülker maçı kaybedebilirdi bence.
Bu Ukic de hep mi gününde olur arkadas.

Cemal'in performansına cok sevindim ama umarım ust duzey istikrarlı bir tablo cizmez. Yoksa seneye alamayız :) Çok gözönünde olmadan, istatistiklere yansımadan gelişimini sürdürsün yeter.

Bana sorarsanız da Cemal aynı Cemal.Saras gibi guardla bu oyun şaşırtmamalı bizleri.Cemal seneye Galatasaray dönmeli ancak o kötü olaydan sonra döner mi ya da geri alınır mı bilinmez.

Ben tam bilemiyorum ama sonuçta EuroLeague tecrübesi yaşlamış bir Cemal faydalı oalcaktır. Onu GS forması ile son gördüğüm maçta destan yazmıştı tek başına. Bugünde mücadelesi göstediki adam sağlam GS'lı :) ( Bu arada bir çok GS'lıdan mesaj almış sanırım) Seneye uzun süreli kontrat ile Furkan alınsa Birde bu sene Macvan'ı alsak süper pota altımız olacak Andric Macvan Cemal İlkan Furkan Ermal ile:) İşte o zaman o çok özlediğimiz şampiyonluk melodileri başlar.

Burak Barut' Alıntı:
Bana sorarsanız da Cemal aynı Cemal.Saras gibi guardla bu oyun şaşırtmamalı bizleri.Cemal seneye Galatasaray dönmeli ancak o kötü olaydan sonra döner mi ya da geri alınır mı bilinmez.
Olayda Cemal mi daha hatalıydı, kulup mu? Olay sonrası Cemal'e yeterli yardım, destek verildi mi tartışılır. Bu yuzden Cemal bizden sogumuş olabilir de. Cemal'in temel özellikleri aynı tabi de, guard etkisinden söz edeceksek, Andric-Tutku bağlamını da gözden kaçırmamak gerek.

Yeri burası değil ama Sühan'ın dedikleri uzerine yazıyorum, seneye Cemal de gelirse üç yerli uzunumuz oluyor ki, bir de Furkan takviyesinden bahsediliyor. Seneye kaç yabancı uzuna ihtiyacımız olur dersiniz?

Not: Furkan'ı onumuzdeki sene bize bırakmazlar gibi. Efes ve F.Bahçe'nin(geçmişe göre) yerli uzun sorunu oldugu için ne yapıp edip Furkan'ı almaya çalışacaklardır. Bu yaz erken davransaydık belki alabilirdik ve bence treni donmemek uzere kaçırdık. Sağlık olsun, Shumpert yerli statusune geçtikten sonra ya da Cemal alındıktan sonra çözüm bulunur bir şekilde.

Furkan için o kadar bonservis vermek saçma bence. Çocuğun burada kalacağı bile belli değil. Ya NBA'e giderse? Ki bu konuda çok hevesli olduğu biliniyor

Furkan 2 yıl içinde Nba'ye gider,zaten kendiside açıklamıştı birkaç yıl daha Karşıyaka'da oynayıp,eksiklerimi giderip,Nba'ye gitmek istiyorum diye bana kalırsada hiç buralarda oyalanmasın direk Nba'ye gitsin Karşıyaka'dan.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2dbuocsm]Andric Macvan Cemal İlkan Furkan Ermal ile:) İşte o zaman o çok özlediğimiz şampiyonluk melodileri başlar.

Bu 6 oyuncu aynı takımda olmaz. 5 iyi uzun yeterli, 6.sı lüks olur.[/quote:2dbuocsm]

Haklısın Gazanfer ben de zaten hepsinin takımda olacağını düşünmedim. Furkan beklentim hiç yok mesela.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1tjrfbfo]Andric Macvan Cemal İlkan Furkan Ermal ile:) İşte o zaman o çok özlediğimiz şampiyonluk melodileri başlar.

Bu 6 oyuncu aynı takımda olmaz. 5 iyi uzun yeterli, 6.sı lüks olur.[/quote:1tjrfbfo]
Sayılan oyunculardan 4 ü olsun yanında Rancık olsun bence yıne yeter.Bi kere Macvan ve Furkan transferi cok zor.Cemal olabilir ama yasananlar var tabı karsılıklı yaklaşımlar nasıl olur bilinmez.

Efes'in Vişnesini gördükten sonra Taylor'ı eleştirmek gelmiyor içimden. Bizimkisi hiç değilse şut atıyor boş kalınca. Vişne'nin tek olumlu hareketi sabit durunca rakibinin hücüm faul yapması. Arada turnikeye giriyo bide. Ben Olimpiya koçu olsam Vişne'nin savunmacısınıda Kerem Tunçeri'nin üzerine veririm.

Eurolig günün sonuçları

Maccabi Electra 81-70 Caja Laboral
Partizan mt:s Belgrade 68-62 Zalgiris
Real Madrid 82-68 Olympiacos
Spirou Charleroi 79-74 Unicaja
Brose Baskets 67-68 Lottomatica Roma
Cibona Zagreb 75-94 Regal FC Barcelona
Panathinaikos 69-73 Power Elec. Valencia
Efes Pilsen 84-78 Union Olimpija

Olympiacos'a şuan ateş püskürüyorum,Özellikle Spanoulis ve Bourousis'e :)
Spanaoulis hayatının en kötü maçını oynadı herhalde
Spanaoulis
33.02 dakika sahada kaldı
8'de 1 iki sayı isabeti
1'de 0 üç sayı
3 top kaybı ve 4 faulle bitirdi maçı,attığı sayılar hep faullerden geldi.
Teodosic maça kötü başladı ama maçın diğer bölümlerde takımının en iyisiydi ama diğer oyuncular kötü olunca bir işe yaramadı.