Turkish Airlines Euroleague

Kerem kusura bakma;
Bu kadar yumuşak bir pota altı olan bir takım euroleague'in en iyi 3. takımı olamaz...
F4 yapamaz mı tabiki yapabilir, biraz da şans işi...
Pana,Olimpiyakos ve Barca f4'e ellerini kollarını sallayarak kalır ama son bilet için bir hayli aday olacak...
İçlerinde en şanslısı Maccabi gibi duruyor...
Bu arada gönül U.Olimpia'ı ister. Böyle kötü bir kadronun bu kadar iyi bir basketbol oynaması çok şaşırtıcı, bence şu an tüm euroleague'in en iyi basketbol oynayan takımı. Ama şu anki form durumlarını top 16'da sürdüreceklerini zannetmiyorum...

Eğer Real Madrid scorer bir oyuncu bulabilirse bence 4. takım olur Final four için. Daha takımalr form tutma aşamasında. Bu yüzden net olamıyorum Final four için. Son 16 maçları daha net gösterecektir durumları. Bazı takımlar extra performans verdi öznel durumlarından doalyı. Ki bunların arasında olimpija ve FBÜ ilk sıradalar.

Clay Tucker yokmu Real de Tucker dan iyi skorer mi var avrupada.Bence Real elindeki oyunculardan faydalansın once.Rodriguez-Llull-Prigioni boyle guard rotasyonu kimde var.Bi Real bide Olympıacos ta.

Real 24 takım arasında sayı atma konusunda 19. az sayı yiyor ama sayıda atamıyor. Tucker makır gidiyorlar anlayacağın:) Tabiiki iyi atıcı ama demekki var bir sorun.

Sühan Cem' Alıntı:
Real 24 takım arasında sayı atma konusunda 19. az sayı yiyor ama sayıda atamıyor. Tucker makır gidiyorlar anlayacağın:) Tabiiki iyi atıcı ama demekki var bir sorun.
Ha ha :) guzel laf oyunu.Bu sezon acıkcası 1 tane Real macı canlı seyretmedim.Demek ki sistemle ilgili bir sorunları var benim saydıgım oyuncular cok skorer oyuncular zaten.Bence careleri transfer degil.

Şu Efes'in antrenörüne aklım ermiyor benim,Vişne'yi oyunda tuttuğu süre ne yapmış bir bakalım birde Kerem'i oyunda tuttuğu süre kerem ne yapmış ona bakalım buna rağmen niye Vişne'ye bu kadar süre verir anlamıyorum.