Turkish Airlines Euroleague

son dakıkalar müthişti.ya şu efes koçu alem adam ya..şunları biz nasıl yenemedik hala bizim mac geliyor aklıma neyse..bu arada kerem koçu ipten aldı yenilselerdi komedi olurdu böyle macı bu hale efes gibi takım nasıl sokar hayret.demekki efesin daha çok yol kat etmesi lazım....

1 maç kazanmak güzeldir ama bundan sonraki maçları kazanacak ışığı vermemek kötü.

Kerem Tunçeri veya Kerem Gönlüm'den 1 tanesi bile bu sezon Efes Pilsen kadrosunda olmasaydı gruptan çıkamazlardı.Efes'in en büyük günahı ihtiyaç duymadıkları yabancı oyuncuları kadroya doldurmak.

Antrenör yabancı,Takımın aktif oyuncularının %80'i yabancı bu nasıl Türk takımı anlamadım ben.Yatsınlar kalksınlar 2 Kerem'e dua etsinler.

harbi ya şöyle bir düşünüyorumda efesin yabancıları son senelerde yok ya sırf kadroda gözüküyolar..wisnieski sıfır ya resmen koca bir sıfır ..roberts,nachbar şaka gibiler...

Sen artık marka olmuş bir Basketbol takımısın gidip sıradan yabancılar getireceğine git 1.sınıf yabancılar getir.6 tane dandik yabancı getireceğine 3 tane 1.sınıf yabancı oyuncu getir işte bunu yaptıkları zaman Efes Pilsen Final Four oynar.Sırf şu hiçbirşeye yaramayan yabancıları yüzünden yerlileride süre alamıyor Efes'in.

Wisniewski için söylenenler neyse de, Nachbar'a ve Roberts'a kalite yönünden laf etmek, dikkat edin oynadıkları oyunla ilgili konuşmuyorum, çok da mantıklı gelmiyor bana. Kadronun kuruluş şekli eleştirilir, oyuncuların performansı eleştirilir, o eleştirilir bu eleştirilir ve haklı olunur ancak kadrodaki yabancıların genel manada kalitesine bir şeyler söylenirse çok da haklı bir eleştiri olmaz bence bu.

Evinde gösterdikleri direnci beğeniyorum da deplasmandaki performanslarına mutlaka çare bulmaları gerekiyor. Aynı bizim kadın takımımıza benzetiyorum Efes'i.

Kerem Tunçeri büyüklüğünü her maç daha belirgin şeklinde gösteriyor. Dejavuyu yaşattı bu akşam.

Diamantidis'e de saygılar.

Kürşat Turkay' Alıntı:
Ender sakat falan değilse yine oynamadı bugün tebbrikler hocaya..Harcıyor Enderi...

Hocaların Ender'i haracadığını düşünürken diğer taraftan Ender'in de bu seviyede basketbolcu olmadığını da düşünebilirmiyiz? Malum Ender'i kadroda öncelikli olarak tutmayan ilk hoca değil bu.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Kürşat Turkay":1r5x69gb]Ender sakat falan değilse yine oynamadı bugün tebbrikler hocaya..Harcıyor Enderi...

Hocaların Ender'i haracadığını düşünürken diğer taraftan Ender'in de bu seviyede basketbolcu olmadığını da düşünebilirmiyiz? Malum Ender'i kadroda öncelikli olarak tutmayan ilk hoca değil bu.[/quote:1r5x69gb]
Haklılık payı vardır ama hiç oynatmamak adamı basketten soğutur..Bir maç sıkışıyor oynatıyor iyi oynuyor diğer maç hiç oynatmıyor gariplik burda..

Ben baktım bu sene GS maçında 21 dakika süre almış 4 asist 4 sayı ile oynamış. Ki Kerem yoktu o maçta o yüzden bu kadar süre aldı ama iyi oynadığı söylenemez. Trabzon maçında iyi oynamayanı dövüyorlar zaten. :) Bilmiyorum ben Ender'in basketbolunu beğenmiyorum. Objektif gözle bakıldığında Taylor'dan aldığımız verimi alabileceğimizi sanmıyorum. Tek avantajı yerli olması. Kerem Tunçeri'nin de tek dez avantajı Yerli olması. Yabancı olsa ağzımızın suyu akardı onu anlatmak için.

Milli takima kupa kazandirmadan Tunceri'nin kariyeri bitmez umarim. O bunu hak ediyor. Biz de bir daha böyle PG zor görürüz gercekten. kendine has bir stili var ve tutulmasi neredeyse imkansiz.

Efes'te Ender gibi Erwin Dudley de kesik yemiş galiba bu maç. Ligde de son bikaç maçta pek istenilen düzeyde değil gibi istatistik olarak, gerçi son Banvit'e 9 sayı atmış. Acaba onunda mı forması yavaş yavaş gidiyor elinden...

Ukiç olmadan çok zorlanıyor Fenerbahçe 15 fark var şuanda maç sonuna kadar 30 lara çıkabilir.Rytas'da Barcelona karşısında önde eğer Rytas kazanırsa Fenerbahçe büyük ihtimalle 2.olacak.