Turkish Airlines Euroleague

ilk yarı 19 sayı fark.ukıcın yoklugu barız farkı getırdı.gercı olsaydıda su sıenayı yenmelerı mumkun gozukmuyodu.

erdemır macını hakemle kurtardılar ukıc olmazsa karsıyaka macı cok zor olur.ilk maglubıyette gelebılır lıgde

Bence FBÜ maça yenileceğini bilerek çıkmış. Kabullenmiş resmen. Bu yüzden mutaf'ı oynatıp gençleri denedim bile dese şaşırmam. Maçta hiç dişe diş mücadele olduğunu düşünmüyorum. Var olan mücadeleler de belli bir kalıp ile dğeil spontane gelişti. Havada kalacak gerçi ama Banvit olsa ilk yarı daha az sayı yerdi diye düşünüyorum.

Valla Cholet Top 16'ya kalmak istiyorsa Fener'i yenmek zorunda. Rytas Cibona'yı deplasmanda yener büyük ihtimal.

In Erman Kunter we trust ;)

Not: Rubio'ya üzüldüm. Adam en kritik yerde gitti hücum ribaundu çekti iki serbest atışı atıp takımını oyunda tuttu, sonra orta sahadan atış denerken faulü aldırdı üç atış kararı doğruydu, fakat gitti son serbest atışı kaçırdı. Maçın hakkı uzatma değildi ama Rubio'nun çabası uzatmayı hak etmişti.

Bence fenerin grubu 2. veya 3. bitirmesi çok önemli degil.Zaten diger gruplar cok karıstı.Birde bir konuda sorum olucak bilen varsa cevap verebilise mutlu olurum.Top 24 de aynı grupta olan takımlar top 16 da eslesebiliyormu.

Fenerbahçe Ülker için büyük şanssızlık önce Vidmar sonrada Ukic'in sakatlanması özellikle Siena mağlubiyeti büyük bir yıkım yaratabilir onlarda moral olarak,Ukic oynasa belki yine Siena kazanırdı ama böyle büyük bir fark olmazdı.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
tüm branşlarında sırtını yabancıya dayayan bir fb
Türk sporuna ne verebilir ki?
İyi hoş diyorsun da,amatör branşlar da başarı yakalamak için sırtını yabancılara dayamak zorundasın,erkek basketbolda en iyi oyuncular zaten nba'de oynuyor,bayan basketbol,ve voleybolda ise avrupada başar istiyorsan yabancıya dayalı oynamak zorundasın,ülke olarak bu branşlarda gerideyiz.
Mersin'de Lofton parlarken daha arka planda kalmıştı Mccaleb şimdi Lofton yok piyasada Mccaleb ise avrupanın en iyi guardlarından biri olmuş.

ama bunlar yüzme de de atletizm de de hep yabancı hep yabancı
bu kadar da olmaz
ama genel olarak dediğiniz doğru
ama sporcu yetiştiremiyoruz ülke olarak....
ben buna üzülüyorum...

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
ama bunlar yüzme de de atletizm de de hep yabancı hep yabancı
bu kadar da olmaz
ama genel olarak dediğiniz doğru
ama sporcu yetiştiremiyoruz ülke olarak....
ben buna üzülüyorum...

katılıyorum.. şu anda spormax'de fenerbahçe bayan voleybol takımının bir maçı var ve sahadaki 6 oyunucunun 4 ü yabancı.. Türk sporuna bir şey kattıkları falan yok.. Hepsi hikaye..

Bu arada Fenerbahçe'nin 30 luk olması bence tamamen Ukic'in yokluğu ile açıklanamaz.. Geçen hafta Barcelona ve bu hafta Siena maçlarında Fenerbahçe gördü ki Top 16 dan Top 8 e geçildiği zaman canlar çok yanacak.. O zaman geldiğinde güçleri yetmeyecek.. Yine de geçen seneye göre çok iyiler.. Aşama yaptılar.. Geçen sene coach hiç yoktu, bu sene iyi coach var.. Büyük fark ediyor..