Turkish Airlines Euroleague

Bourousis'in neden bu kadar kenarda kaldığını anlamıyorum ben,ayrıca Teodosic çok etkisiz 10'da 1 üçlük isabetiyle oynadı mesela bu maçta neyse tebrik ediyorum Fenerbahçe Ülker'i,güzel maçlar izleyelimde yeterli benim için.

Fenerbahçe Ülker'i tebrik etmek gerekir.Şampiyon olurlar olmazlarında değilim ama çok iyi mücadele veriyorlar.

Olympiacos beni çok şaşırttı bu maç.Elinde o kadar skorer oyuncu olmasına rağmen 4 dakika boyunca sayı atamadılar , hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda yaşadılar aynı sorunu iki defa.

Liderlik açısından çok büyük avantaj yakaladı F.Ülker.Tabi ki herşey lider olmakla bitmiyor.Final Eight var Final Four var...Bugün 14 sayı farkla yendiğin takım yarın gruplarda ya da Final Four'da karşına çıkıp sana 20 sayı fark atıp kazanabilir de.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Bourousis'in neden bu kadar kenarda kaldığını anlamıyorum ben,ayrıca Teodosic çok etkisiz 10'da 1 üçlük isabetiyle oynadı mesela bu maçta neyse tebrik ediyorum Fenerbahçe Ülker'i,güzel maçlar izleyelimde yeterli benim için.

Bourousis'in bi rahatsızlığı vardı diye biliyorum ben, yanlış olmasın.

Savunmayı sertleştirmek için Pelekanos oyuna alınıyor işe bak. Sen git Yunan liginin eski sayı kralı ol. Sonra seni savunmayı sertleştir diye oyuna alsınlar. E o takım yenilcek tabi ki.
Bourousis'in oynamayacağı yazıyordu maçtan önce çoğu yerde. İyi de başladı ama bi problem oldu sanırım.
Olympiakos'un 3 numarası kim ? Keselj mi Pelekanos mu. Eyvallah guardlar muazzam , hepsi süper ama beyler bu adamlar kime yapacak asistlerini :)
Uzunlar ise sünger maşallah. Peynir gibi hepsi. Bi tane blok peşinde koşan , beyni çok çalışmayan bi atletik Amerikalı bulamadılar sanırım. Fener bu takımı içerde 15 sayıyla yener en az. Ben hayatımda bu kadar pahalı olduğu halde bu kadar sistemsiz bir takım görmedim.
Saras büyük oyuncu. Gittiği takıma çağ atlatır yaşı ne olursa olsun. Barca'da kraldı. Maccabi'de kral Parker olsa bile Saras da Pargalı İbrahimdi . Sonra Pana'da kral çok olsa da Viyana'yı kurtaran - krallara komutanlık etmiş - Sobieski oldu. Şimdi ise asla kazanamazsın denilen bir savaşa giriyor. Kazanamamasını dilerim. May ise şaşırttı beni. Ncaa günlerindeki gibi göbeği vurdura vurdura alan açtı 2. yarıda içeride.
Hakemler ise çok iyiydi. Hatta Yunanistan'da oynanan bir Yunan - Türk maçına göre süperlerdi. Bir Efes- Pana final 8 eşleşmesi hatırlarım her iki Atina'daki maç da skandaldı. O zaman Solomon - Domercant vardı filan bi ara yayın kopmuştu uzatmada. Pana genel menajeri hakemin üstüne tükürmüştü yani o derece çirkeflik vardı.
Sonuç olarak Rum derbisini Fenerbahçe kazandı tebrikler. Pana bu takıma yenildiğine göre bizim kör topal giden 2 takımın da şansı var bence Final Four'a . Ama bariz fiyat arttı , kalite düştü. İnşallah seneye lokavt olmaz da bu sefer de saçma kadrolar oluşturma durumlarına tanık olmayız.

Bu fbü de ki balı hiç bir takımda görmedim. adamlaar içeri kapanıp işi şansa bırakıyorlar dışardan rakip sokarsa tamm sokmaz ise süper savunma yapıyoruz oluyor. 3. çeyrekte bir ara olipimpiakos un şutları girmeye başlayınca nasıl afallamaya başladırlar. yahu 3-4 tane şuturleri var adamların fbü ye karşı bir anda şut özürlü oluverdiler. koskoca teo bir tane şut sokamadı dışardan benim bildiğim bu adamlar yakaladımı asla affetmeyen oyunculardı bunun üzerine fb nin nerdeyse dışardan her attığı üçlük basket oldu. aylardır şut özürlü olan lavrinoviç bile bir tane salladı oda girdi kim salladıysa girdi yani. bu kadar bala karşı bu sonuç normal.
ama birşey daha varki Ukiç fbü in herşeyi.

Aykut Ogut' Alıntı:
Bu fbü de ki balı hiç bir takımda görmedim. adamlaar içeri kapanıp işi şansa bırakıyorlar dışardan rakip sokarsa tamm sokmaz ise süper savunma yapıyoruz oluyor. 3. çeyrekte bir ara olipimpiakos un şutları girmeye başlayınca nasıl afallamaya başladırlar. yahu 3-4 tane şuturleri var adamların fbü ye karşı bir anda şut özürlü oluverdiler. koskoca teo bir tane şut sokamadı dışardan benim bildiğim bu adamlar yakaladımı asla affetmeyen oyunculardı bunun üzerine fb nin nerdeyse dışardan her attığı üçlük basket oldu. aylardır şut özürlü olan lavrinoviç bile bir tane salladı oda girdi kim salladıysa girdi yani. bu kadar bala karşı bu sonuç normal.
yok artik lebron james
herseye bahane bulmaya gerek yok komik duruma düsmeyelim.
hadi barcelonayi yendin sansa
budami sans?
rakiper yenerse sans oluyor nedense hep

Murat Sari' Alıntı:
[quote="Aykut Ogut":2d56fgln]Bu fbü de ki balı hiç bir takımda görmedim. adamlaar içeri kapanıp işi şansa bırakıyorlar dışardan rakip sokarsa tamm sokmaz ise süper savunma yapıyoruz oluyor. 3. çeyrekte bir ara olipimpiakos un şutları girmeye başlayınca nasıl afallamaya başladırlar. yahu 3-4 tane şuturleri var adamların fbü ye karşı bir anda şut özürlü oluverdiler. koskoca teo bir tane şut sokamadı dışardan benim bildiğim bu adamlar yakaladımı asla affetmeyen oyunculardı bunun üzerine fb nin nerdeyse dışardan her attığı üçlük basket oldu. aylardır şut özürlü olan lavrinoviç bile bir tane salladı oda girdi kim salladıysa girdi yani. bu kadar bala karşı bu sonuç normal.
yok artik lebron james
herseye bahane bulmaya gerek yok komik duruma düsmeyelim.
hadi barcelonayi yendin sansa
budami sans?
rakiper yenerse sans oluyor nedense hep[/quote:2d56fgln]
Tamamen şans demek bencede yanlış ama OLY kötü günündeydi birçok boş üçlük kacırdılar buda bir gerçek.

Evet sezon başında doğru adımlarla bir yola çıktık ama... Biz deplasmanda avcumuzun içine gelen iki puanı verirken, ezeli rakibimizin Euroleague´de deplasmanlarda elde ettiği galibiyetler yolumuzun ne kadar uzun olduğunu gösterdi bize.

Aradaki farkın açılmaması için (gerçi yeni salonlarının yer aldığı alışveriş merkezi vs. hizmete girince maddi manevi fark daha da belirginleşecek ama...) sene sonunda bu lige katılma hakkını elde etmemiz şart.

Adamlar bala yada başka şekilde ne olursa olsun gruptaki en mucize galibiyetlerini aldılar.. Mirsad da forma giymedi bu arada...

Hepimize hayal gelen Fener - Efes eşleşmesi bir ihtimal kuvvetlendi. Fener'in ciddi anlamda liderlik şansı var. Efes de evindeki diğer maçları alır, dışarıda da en kolay görünen Partizan deplasmanını alırlarsa onlar da çıkar. Tabi burada Siena-Real'in arasındaki maçlar da önemli

fbü nün galibiyeti tabiki şans değil tamamen ama böyle zorlu deplasmanlarda nedense rakipte şut kaçırma rekoru kırıyor aksine fb de süper yüzde yakalıyor. şanslarının çok fazla olduğuda br gerçek. Gerçi İbrahim Kutluay da bunu söyledi rakip kötü günündeydi diye. zaten iyi gününde olduğu gün fbü yü sahasında bile yenebiliyorlar barca örneğindeki gibi.

Aykut Ogut' Alıntı:
fbü nün galibiyeti tabiki şans değil tamamen ama böyle zorlu deplasmanlarda nedense rakipte şut kaçırma rekoru kırıyor aksine fb de süper yüzde yakalıyor. şanslarının çok fazla olduğuda br gerçek. Gerçi İbrahim Kutluay da bunu söyledi rakip kötü günündeydi diye. zaten iyi gününde olduğu gün fbü yü sahasında bile yenebiliyorlar barca örneğindeki gibi.
iste o günde tam tersine barcelona yüzdeli atti ne atsa girdi
yani fülker biraz daha gayret etseydi o maci da alirdi

Murat Sari' Alıntı:
[quote="Aykut Ogut":19uav6hg]fbü nün galibiyeti tabiki şans değil tamamen ama böyle zorlu deplasmanlarda nedense rakipte şut kaçırma rekoru kırıyor aksine fb de süper yüzde yakalıyor. şanslarının çok fazla olduğuda br gerçek. Gerçi İbrahim Kutluay da bunu söyledi rakip kötü günündeydi diye. zaten iyi gününde olduğu gün fbü yü sahasında bile yenebiliyorlar barca örneğindeki gibi.
iste o günde tam tersine barcelona yüzdeli atti ne atsa girdi
yani fülker biraz daha gayret etseydi o maci da alirdi[/quote:19uav6hg]
kardesim neden her firsatta fbyi ovmeye calisiyorsun Allah askina soyle :roll:

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Ugur Demir":19e6z4ds]bence partizan deplasmani en zor olani efes icin
Efes için Vişne'nin sahada olduğu her saniye zor. Kötü anlamda demiyorum, Vişne sakatlanırsa Efes 1 gömlek yukarı çıkar.[/quote:19e6z4ds]
visne asla efes kalibresinde bir oyuncu degildir hele ender arslani yedekleyecek kadro disi biraktiracak bir oyuncu hic degildir.Perasovic bence visne meselesini gurur yapti veya endere garezi var

Vişne'yi beğeniyorum. Biraz koşabilseler Vişne'nin kalitesi çıkacak ortaya :) Ama yürüyerek verim bekliyorlar. Yarış atından sirkte iş çıkmaz yani millete sövdürmeyin şu adamı değerli Efes kenar yönetimi :) Ender'de Vişne'deki oyun hakimiyetinin yarısı olsa çok büyük guard olurdu...

Güzel galibiyet ama çok da büyütülecek bir galibiyet değil. Barcelona galibiyetinden sonra Cholet mağlubiyeti, Siena faciası ve kendi evlerindeki Barcelona yenilgisi her şeyi anlatıyor. Genelde böyle maçlara ekstra motivasyon ile çıkıp ondan sonra saçma sapan yenilgiler alıyorlar. Valencia'ya karşı sürpriz bir yenilgi alabilirler.

Can Altay' Alıntı:
Güzel galibiyet ama çok da büyütülecek bir galibiyet değil. Barcelona galibiyetinden sonra Cholet mağlubiyeti, Siena faciası ve kendi evlerindeki Barcelona yenilgisi her şeyi anlatıyor. Genelde böyle maçlara ekstra motivasyon ile çıkıp ondan sonra saçma sapan yenilgiler alıyorlar. Valencia'ya karşı sürpriz bir yenilgi alabilirler.
barcelonaya yenilmeleri dogal barca bu boru degil
siena maci facia oldu cünkü ukic yoktu.gerci ukic olsada kazanmalari zordu ama okadar fark olmazdi.yani bu iki maci yenilmeleri kadar dogal birsey yok.
cholet maci son saniyelere kadar kafaya kafaya gitti basit hatalarla kaybetiler.
hem bu cholet ters takim kendi evinde iyi oynuyorlar.
yani üc yenilgide normal yani.
okadar da olsun artik kim 10/10 yapmis

valencia maci keklik maci olmaz.deplasmanda okadar iyi degiller
ama valencia daki mac cok cok zor gecer.
yanliz su bir gercek eger valenciayi yenerlerse önleri acilacak.