öncelikle tebrk etmek gerek cok iyı br iş çıkardılar. Bnların gaznı almak yine bize düştü sanırım.turkye kupasnda eşleşelim hele bide
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Bourousis'in neden bu kadar kenarda kaldığını anlamıyorum ben,ayrıca Teodosic çok etkisiz 10'da 1 üçlük isabetiyle oynadı mesela bu maçta neyse tebrik ediyorum Fenerbahçe Ülker'i,güzel maçlar izleyelimde yeterli benim için.
yok artik lebron jamesAykut Ogut' Alıntı:Bu fbü de ki balı hiç bir takımda görmedim. adamlaar içeri kapanıp işi şansa bırakıyorlar dışardan rakip sokarsa tamm sokmaz ise süper savunma yapıyoruz oluyor. 3. çeyrekte bir ara olipimpiakos un şutları girmeye başlayınca nasıl afallamaya başladırlar. yahu 3-4 tane şuturleri var adamların fbü ye karşı bir anda şut özürlü oluverdiler. koskoca teo bir tane şut sokamadı dışardan benim bildiğim bu adamlar yakaladımı asla affetmeyen oyunculardı bunun üzerine fb nin nerdeyse dışardan her attığı üçlük basket oldu. aylardır şut özürlü olan lavrinoviç bile bir tane salladı oda girdi kim salladıysa girdi yani. bu kadar bala karşı bu sonuç normal.
ama birşey daha varki Ukiç fbü in herşeyi.
yok artik lebron jamesMurat Sari' Alıntı:[quote="Aykut Ogut":2d56fgln]Bu fbü de ki balı hiç bir takımda görmedim. adamlaar içeri kapanıp işi şansa bırakıyorlar dışardan rakip sokarsa tamm sokmaz ise süper savunma yapıyoruz oluyor. 3. çeyrekte bir ara olipimpiakos un şutları girmeye başlayınca nasıl afallamaya başladırlar. yahu 3-4 tane şuturleri var adamların fbü ye karşı bir anda şut özürlü oluverdiler. koskoca teo bir tane şut sokamadı dışardan benim bildiğim bu adamlar yakaladımı asla affetmeyen oyunculardı bunun üzerine fb nin nerdeyse dışardan her attığı üçlük basket oldu. aylardır şut özürlü olan lavrinoviç bile bir tane salladı oda girdi kim salladıysa girdi yani. bu kadar bala karşı bu sonuç normal.
ama birşey daha varki Ukiç fbü in herşeyi.
Efes için Vişne'nin sahada olduğu her saniye zor. Kötü anlamda demiyorum, Vişne sakatlanırsa Efes 1 gömlek yukarı çıkar.Ugur Demir' Alıntı:bence partizan deplasmani en zor olani efes icin
iste o günde tam tersine barcelona yüzdeli atti ne atsa girdiAykut Ogut' Alıntı:fbü nün galibiyeti tabiki şans değil tamamen ama böyle zorlu deplasmanlarda nedense rakipte şut kaçırma rekoru kırıyor aksine fb de süper yüzde yakalıyor. şanslarının çok fazla olduğuda br gerçek. Gerçi İbrahim Kutluay da bunu söyledi rakip kötü günündeydi diye. zaten iyi gününde olduğu gün fbü yü sahasında bile yenebiliyorlar barca örneğindeki gibi.
iste o günde tam tersine barcelona yüzdeli atti ne atsa girdiMurat Sari' Alıntı:[quote="Aykut Ogut":19uav6hg]fbü nün galibiyeti tabiki şans değil tamamen ama böyle zorlu deplasmanlarda nedense rakipte şut kaçırma rekoru kırıyor aksine fb de süper yüzde yakalıyor. şanslarının çok fazla olduğuda br gerçek. Gerçi İbrahim Kutluay da bunu söyledi rakip kötü günündeydi diye. zaten iyi gününde olduğu gün fbü yü sahasında bile yenebiliyorlar barca örneğindeki gibi.
Efes için Vişne'nin sahada olduğu her saniye zor. Kötü anlamda demiyorum, Vişne sakatlanırsa Efes 1 gömlek yukarı çıkar.[/quote:19e6z4ds]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Ugur Demir":19e6z4ds]bence partizan deplasmani en zor olani efes icin
barcelonaya yenilmeleri dogal barca bu boru degilCan Altay' Alıntı:Güzel galibiyet ama çok da büyütülecek bir galibiyet değil. Barcelona galibiyetinden sonra Cholet mağlubiyeti, Siena faciası ve kendi evlerindeki Barcelona yenilgisi her şeyi anlatıyor. Genelde böyle maçlara ekstra motivasyon ile çıkıp ondan sonra saçma sapan yenilgiler alıyorlar. Valencia'ya karşı sürpriz bir yenilgi alabilirler.