Turkish Airlines Euroleague

1.Kategori: Maccabi Tel Aviv - Olympiacos - Montepaschi Siena - Panathinaikos
2.Kategori: Caja Laboral - Real Madrid - Fenerbahçe Ülker - Union Olimpija
3.Kategori: Zalgiris Kaunas - Unicaja Malaga - Regal Barcelona - Efes Pilsen
4.Kategori: Partizan - Lottomatica Roma - Lietuvos Rytas - Power Electronics Valencia

Malumunuz yarın fener ve efes in rakipleri belli olacak
Benim tahminlerim
1)Olympiacos
2)Fenerbahçe Ülker
3)Unicaja Malaga
4)Partizan

1)Maccabi Tel Aviv
2)Real Madrid
3)Efes Pilsen
4)Lottomatica Roma

hayırlısı...

Aynı gruptan gelenler bir daha aynı grupta yer alamıyorlar. Yani Unicaja ile Olympiacos, Real ile de Roma aynı grupta yer alamaz. Biraz kafa yorduğunuzda birkaç seçenekte grupları tahmin edebilirsiniz aslında ama benim kafam çok dolu uğraşamayacağım. :)

Olympiacos ve Unicaja Malaga aynı grupta olamıyor bildiğim kadarıyla.
Olympiakos-Fenerbahçe-Zalgiris-Valencia
Panathinaikos-Fenerbahçe-Unicaja-Partizan
Panathiankos-Fenerbahçe-Zalgiris-Roma

Efes'de ise;
Maccabi-Real-Efes-Rytas
Maccabi-Unicaja-Efes-Rytas
Olympiakos-Caja Laboral-Efes-Rytas
Siena-Real-Efes-Partizan

Bunlar dşında bir ihitmal yok galiba,aynı ülke takımları ve aynı gruptan cıkan takımlara falan bakınca.

Real ilk turdaki gibi devam ederse Efes ve Partizan'ın da şansı olur. İnanılmaz kötü oynuyorlar. Hani kadro kalitesi olmasa gruptan çıkamayabilirlerdi. Tabi Efes'in formunu arttırması gerekiyor. Bu formla 3 bile olamazlar o ayrı konu.

Fener'e de iyi bir grup geleceği belliydi. Onların durumu da deplasmanda alacakları galibiyetlere ve Olympiacos'un maç vermemesine bağlı. Valencia sonradan toparlanmasına rağmen kadronun karşılığını veremiyor.

(Pana ? Caja ? Unicaja ? Rytas)
(Maccabi ? Olımpıa ? Barça ? Roma)
(Siena ? Real ? Efes ? Partizan)
(Olympiacos ? Fener ? Zalgiris ? Valencia)

Yukarıda grup sıraları E-F-G-H sırasında...

E, F, G ve H olmak üzere, dörderli 4 ayrı grupta oynanacak ''Top 16'' maçları, 19 Ocak-3 Mart 2011 tarihleri arasında yapılacak. Takımlar bu gruplarda 6 maç oynayacak. Grupları ilk 2 sırada tamamlayacak ekipler, 22 Mart-6 Nisan 2011 tarihlerinde play-off çeyrek finalinde karşılaşacak.

Çeyrek finalde 8 takım, E1-F2, F1-E2, G1-H2 ve H1-G2 çapraz eşleşmelerle karşılaşacak.

Öncelikle Allah iki takımımızın da yolunu açık etsin...

Kuraları inceleyecek olursak ;

E Grubu : Panathinaikos yüksek ihtimal bu grubu lider bitirir. Uzun konusunda ciddi sorunları var. Takım da zor durumlarda Diamantidis'in eline bakıyor. Mevcut sorunlara rağmen lider olurlar. 2.lik açısından en çekişmeli grup bence. Caja Laboral bir adım önde ancak Malaga da 2. olabilir. Kendi aralarında yapacakları maç ve Pana ile evlerinde oynayacakları maçlar belirleyecek bunu. Rytas 6da 0 çeker averaj takımı olur bence. Zaten çıkmaları da büyük sürpriz oldu bence, Cholet gelir diye bekliyordum ancak eksik Barca'yı yenince geldiler... Tahminim : 1) Panathinaikos 2) Caja Laboral

F Grubu : Union Olimpija kuralar için en üzüldüğüm takım. Çok iyiler bu sezon gerçekten, deplasmanda Pana'ya uzatmada kaybettiler falan.. Ama işleri mucizeye bakar. Maccabi 2 yeni transfer ile geliyor. Barcelona'da Mikael hariç tam kadro şu an için. Maccabi gerçi en başarılı takım istatistik olarak ama sakatlarının dönmesiyle Barcelona iddaasını çok daha falza arttırmış olacak. Roma averaj takımı olur bence, tek kazanabilecekleri maç evlerindeki Union Olimpija gibi. Form durumu olarak açıkçası o da mucize... Tahminim : 1) Barcelona 2) Maccabi

G Grubu : Bence Efes bu grubu 1 yada 2 galibiyetle tamamlar şu anki duruma bakarsak. Deplasmanda 3 maçı da kaybederler. Evlerinde Siena'ya kesin yenilirler. Diğer iki maç da sakat... Siena en az 5 galibiyet alır, Madrid deplasmanı belirsiz bir tek. Efes gibi bir marka için bu kadar umutsuz konuşmak istemezdim ancak görünen köy kılavuz istemez... Tahminim : 1) Siena 2) Real Madrid

H Grubu : Fener için ilk torbadan çekilecek tek iyi kura Pana olurdu, gelmedi. Olimpiakos'u eğer o eski ritmlerini bulurlarsa evlerinde belki bi ihtimal yenebilirler. Deplasmanda Olimpiakos sıkıntılı çünkü. Açıkçası bu grup bence sürprize açık. Tam potansiyelini gösteremediğim bir Valencia var son torbadan gelen. Olimpija ile birlikte bu sezonun sürpriz ekiplerinde olduğunu düşündüğüm Zalgiris de var.. Zirve belli, 2. için en büyük aday Fener gibi görünse de ben burada bir sürpriz beklemekteyim ama biz kağıt üzerinde düşünelim olayı... Tahminim : 1) Olimpiakos 2) Fenerbahçe

Bu tahminlerime göre de FİNAL 8;

Panathinaikos - Maccabi
Barcelona - Caja Laboral
Siena - Fenerbahçe
Olimpiakos - Real Madrid

olacaktır. Barcelona, Olimpiakos ve Siena kesin olarak çıkacaktır. İlk eşleşmeden ise açıkçası eski seneler gibi olmadığını düşündüğüm Pana elenir ve Maccabi kalır diyorum...

Umarım iki takımımız da ilerleyebileceği en iyi yere kadar gider ancak Efes'e ihtimal vermiyorum. Fener de Final 8'e kalabilirse iyi iş çıkarmış olacaktır bu sezon için..

Bence Allah fenerin(dopingçilerin) yolunu açık etmesin.Umarım sonuncu olurlar..Allahtan tek isteğim o.Efes'te vişne ler pırasa'viçler.varken bir şey olmaz..Engin Özerhun Saras niye oynadı diye kapalı zarf vereceğine,Saras'ı kaptırmasaydı zamanında,efes yönetimi kadar da yönetim görmedim korkaklık resmen..

Efes Pilsen aldığı galibiyetle evinde geçilmez olduğunu gösterdi. Fikirlerim biraz değişti onlar hakkında, içeride tüm maçlarını alabilirler. Ancak bir deplasman galibiyetine ihtiyaçları var. Bu da Partizan olabilir..

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="Yiğit Çelebi":3b83q3cs]Olympiakos Seninleyiz Heryerdeyiz bestesi ritminde yunanca bir beste söylüyor.
iyi aşırmışız bu besteyi :p
yeni mi gördün genç :)[/quote:3b83q3cs]
Pana söylüyordu biliyordum da acaba kimden aşırdık diye düşünüyordum ;)
Fener fena oynamıyor.