Turkish Airlines Euroleague

Murat,

Barcelona maçından sonra bıdı bıdı "Hedefimiz Final Four" diye konuşan bir takımdan bahsediyorsak, deplasmanda alınan 29 sayılık Siena yenilgisi bir faciadır. Ayrıca deplasmanda yendikleri Barcelona'ya kendi evlerinde 15.000 kişinin önünde yenilmek de başarısızlıktır. Cholet deplasmanını açmıyorum bile. Siena ve Barcelona (ki her ikisi de Fener ile aynı hedefte olan takımlar) Cholet deplasmanını kayıpsız geçmişler.

Bu adamlar böyle deplasmanlara ekstra motivasyon ile çıkıyorlar, ama Barcelona deplasmanını kayıpsız geçtikleri, Siena'yı içeride 13 sayıyla yendikleri grupta Rytas'ın yardımıyla 2. olabildiler. Bilmem anlatabildim mi?

Murat Sari' Alıntı:
[quote="Can Altay":3tnejv2g]Güzel galibiyet ama çok da büyütülecek bir galibiyet değil. Barcelona galibiyetinden sonra Cholet mağlubiyeti, Siena faciası ve kendi evlerindeki Barcelona yenilgisi her şeyi anlatıyor. Genelde böyle maçlara ekstra motivasyon ile çıkıp ondan sonra saçma sapan yenilgiler alıyorlar. Valencia'ya karşı sürpriz bir yenilgi alabilirler.
barcelonaya yenilmeleri dogal barca bu boru degil
siena maci facia oldu cünkü ukic yoktu.gerci ukic olsada kazanmalari zordu ama okadar fark olmazdi.yani bu iki maci yenilmeleri kadar dogal birsey yok.
cholet maci son saniyelere kadar kafaya kafaya gitti basit hatalarla kaybetiler.
hem bu cholet ters takim kendi evinde iyi oynuyorlar.
yani üc yenilgide normal yani.
okadar da olsun artik kim 10/10 yapmis

valencia maci keklik maci olmaz.deplasmanda okadar iyi degiller
ama valencia daki mac cok cok zor gecer.
yanliz su bir gercek eger valenciayi yenerlerse önleri acilacak.[/quote:3tnejv2g]

Partizan seyircisini görünce, kendimizi değerlendirirsek; Avrupanın en iyi basketbol tribünlerinden birini yapıyoruz salonu doldurursak. Adamların da full salonu ama izliyorlar sadece. Bizde 12 bin kişi hücumda bağırıyor savunmada ıslık yuhlama harika vallahi.

Bende bizim seyircinin iyi olduğunu düşünüyoruöm. FB maçı dahil olmak züere bir düşüş var. Dün mesela 5 yabancımız sahdayken dağ başını duman almışı söylemek hangi aklın ürünüydü bilmem. Ama akıllar çabuk başa geldi. Islık-Tezahurat kombinasyonunu genel olrak iyi yapıyoruz. Keşke bir de ıslık çalarken hakem hatalrında da daha sert tepki gösterip hakemlerin aklı başında olmasını sağlayabilsek.

Dün hele saha içi karşı tribün berbattı. Rakip steps yaptı o tribünlerin önünde. Oradan bir allahın kulu kalkıp tepki göstermedi. bizim teknik heyet ve biz birden kalktık bağrdık. Hakem böylelikle verdi stepsi. Takıma gaz verme anlamında rakibi oyundan düğşürme anlamında iyiyiz ama hakemleri baskı altına alamıyoruz.

Partizan- Aris- Paok gibi takımların sadece pota arkasındaki bir tribünleri oyunun içnide. Kalanları sessiz sakin seyrediyor maçları. Ben taranto basket veya FB maçlarında yaratılan atmosferi yaratacak tribün tanımyorum

Spikerler aşırı abartıyor yok pil yok çakmakmış falan. Ayrıca maçı sunan Melih başarısız bir basketbol spikeri. Hakem steps çalmış basket faul diyor :)

Efes iyi gidiyor, alırlar inşallah ama Efes dengesiz bir takım bence durunca fena duruyorlar. Şu maçı alsınlar 2de 2 iyi olacak.