Turkish Airlines Euroleague

vaybe işte euroleague bu ya müthiş maçtı müthiş...böyle bir macı kazanmak vaybe...macın sonunda emirden 2 tane hemde üst üste blok geldi ve fb 75-73 kazandı....mac sonu tanjeviç ayrı bir sevinç yaşamıştır muhakkak emirden 2 blok gelince....

Omar Cook sana diyecek laf bulamıyorum. Kendine şut atma imkanı yaratamadın gözün kimseyi de göremedi. Yazık ya şu maçı Valencia kendi elleri ile verdi.

Murat Kosova da kuyruğuna basılmış kediler gibi kendini yırttı. Renginizi bu kadar belli etmeyin be

fb nin maç sonu hataları devam ediyor..en az 10 sayı farkla bitecek maçı 2 sayı farkla bitirdiler..ama rakipte gerçekten muazzam sert bir takım..ben cok beğendim valencia yı..hiç kopmadılar maçtan...
bu arada fb taraftarı futboldan sonra basketboldada maçı uyuyarak izleme modu devam ediyor..salonu sadece doldurmuşlar başka hiçbir şey yapmadılar destek sıfırdı....

Alper Gülgen' Alıntı:
Murat kosova'ya haksızlık yapıyorsunuz. O konumda sahada Galatasaray olsa yine aynı şekilde bağıracağından şüphem yok.
Aynen.

Bu arada Emir bu kadar iyi savunmacımıydı ya :)

Alper Gülgen' Alıntı:
Murat kosova'ya haksızlık yapıyorsunuz. O konumda sahada Galatasaray olsa yine aynı şekilde bağıracağından şüphem yok.

Ben zaten Fenerbahçe için yapıyor falan demedim ki. Sadece aşırı bağırması rahatsız etti beni. Galatasaray maçı olsa yine aynı şekilde bağırsa yine rahatsız olurdum.

Tugay Arslan' Alıntı:
[quote="Alper Gülgen":3m7h1vqz]Murat kosova'ya haksızlık yapıyorsunuz. O konumda sahada Galatasaray olsa yine aynı şekilde bağıracağından şüphem yok.

Ben zaten Fenerbahçe için yapıyor falan demedim ki. Sadece aşırı bağırması rahatsız etti beni. Galatasaray maçı olsa yine aynı şekilde bağırsa yine rahatsız olurdum.[/quote:3m7h1vqz]

Düşüncene saygı duyuyorum ama genel olarak bakıldığında maçları bu şekilde çoşkulu anlatması zaten Murat Kosova'yı diğerlerinden ayıran bir özellik

Cook atmalıydı.
Emir'in başarısı gibi gözüküyor ama Cook içeri drive edip Emiri kendine çekip boş şut kullandırmak istedi fakat Emir akıllı bir şekilde rakibinde kaldı ve kolay şekilde blokladı.Hem saniye hem yer olarak rakip oyuncunun fazla seçeneği yoktu belki ilk anda daha hızlı şuta kalkmalıydı.

Ben bağırmasından rahatsız oluyorum arkadaş.

Hadi bağırdı diyelim her pozisyona faul,steps diye anırmak zorunda değil. Bizim de gözümüz var görüyoruz sonucunda. Hakemler gayet net ve doğru kararlar verdiler. Sanırım TBL hakemi bekliyorlardı...

Aşırı bağırması beni de çok rahatsız etti.Hadi bağırması fenere özel değil, Omar Cook'a her seferinde Ömer Cook demesi çok komikti. :)

Alper Gülgen' Alıntı:
Düşüncene saygı duyuyorum ama genel olarak bakıldığında maçları bu şekilde çoşkulu anlatması zaten Murat Kosova'yı diğerlerinden ayıran bir özellik

Alper Kosova'nınki coşkulu anlatma falan değil.Olay da Galatasaray, Fenerbahçe ya da x takım olması deği zatenl. Murathanoğlu da böyle. Hakemler de hakemler. Adamlar 10 numara maç yönetiyor suç oluyor. Sıkıyor bir basketbolsever olarak beni bunlar.

Murat Kosova beni verem ediyor sırf onun sesi yüzünden gidip Fatmagül'ü izliyorum...Cırlayınca sesi çok antipatik, bu Fb olduğu için değil Gs maçı da olsa diğer maçlar olsa da söylerim.

iste bjk anani bilmem ne etmeye geldik bestesini yapmsilar
bizde bi ara buna benzer birsey söylemistik
bize ne ya ne bagirdilarsa bagirdilar bize yolumuza bakalim

Evet orası doğru hakem yorumlarını çok abartıyor gerçekten Kosova.Martinez'in o turnikesinde hiç bişey yoktu tutturdu hücum faul diye yarım saat ama coşkusu her maçta aynı ona lafım yok.

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="Murat Sari":pswejcol]Yalnız bu fener taraftarının beste çalmakta üstüne yok. :)
kimin kontrasını yapmış ona da bak istersen ;)[/quote:pswejcol]

Murat boşver sen, hayran hayran seyret F. Ülker'i.

Deplasmanda Valencia'ya 3 farkla, evlerinde de Olimpiakos'a 15 farkla yenilirlerse o zaman görelim gümbürtüyü :)