Yolda olduğum için izleyemedim maçı da , tek sorum var ;
-Ersan nasıldı bugün ?
-Ersan nasıldı bugün ?
Karamsarlığa gerek yok, sonuç olarak biz takım oyunu oynuyoruz, ve öyle yada böyle maçın içinde oluyoruz.
Ya yanlış anlama da bir çok kişi bu cümleyi söylüyor çünkü niye karamsarlığa kapılmayalım? bizim olduğumuz ve eşleşeceğimiz grupta yunanistan,hırvatistan,slovenya gibi oynadığımızda favori olacağımız takımlar yok beyler.
Önümüzde 4 rakip var İspanya,Fransa,Sırbistan ve Almanya
Bu 4'lüden 2'sini yenersek bile çıkamayabiliriz çünkü iş 2li 3lü averaja kalabilir o averajın içinde Litvanya olduğu an 2 galibiyet bile yetmiyor. Diğer gruptaki takımlardan 2'sinin Litvanya'yı yeneceğini düşündüğümden bize 2 galibiyet bile yetmeyebilir yani, şimdi biz niye karamsar olmayalım?takımın mücadelesine saygım var bugün kötü oynasak da eleştiremiyorum pek ama karamsarım ne yazık ki zor rakipler yüzünden. Diğer gruplarda bu tarz yenilgilerin telafisi var ama burada yok ne yazık ki. Ne demek istediğimi de göreceğiz yani 2.gruplarda. İspanya hazır durağan başlamışken onları yenebilirsek çok iyi olur üst gruba galibiyet taşıyamazsak, dar rotasyonun da etkisiyle göremeyiz çeyrek finali.
Ben Almanya hariç Fransayıda yeneceğimizi düşünüyorum.Sırbistana karşı ise şansımız eşit.Kalan maçlarda daha yüksek skorlara ulaşmak istiyorsak Hidayet topu alıp bire bir oynamamalı.Takım normal bir ferdi gibi davranmalı.Birebir oynadığı pozisyonların çoğunda hücum akışkanlığının yok olmasına sebep oluyorYen Almanya'yı diğerlerini napacan? kağıt üstünde o kadar kolay değil bu işler,diğer maçlara da rakiplerin favori çıkacağı aşikar, kağıt üstünde sadece Almanya'ya karş ıfavori çıkarız muhtemelen. 2 galibiyet bile yetmeyebilir diyorum sanki Almanya'yı yenince çeyrek finale çıkıyoruz? tamam o zaman siz iyimser tabloyu alın önünüze çeyrek finale çıkarız biz süperiz ordan da finallere gideriz diyin. Bugün nasıl izlediyseniz maçı, rakibin ne kadar kötü olduğunu kimse de mi görmedi? Oyuncular bile farkında durumun, mesela Oğuz maçtan sonra rahat yenebileceğimiz bir rakipti ama çok basit hatalarla verdik demiş. O kadar kötü bir takım vardı bugün ama Hido,Kerem Tunçeri 2'lisinin kötü oyunu ve basit hatalarla gitti maç. Bu mücadele 4de 2 yapmaya yetmez ki 2 galibiyetin bile yetmeyebileceği bir ortam var.
Ya yanlış anlama da bir çok kişi bu cümleyi söylüyor çünkü niye karamsarlığa kapılmayalım? bizim olduğumuz ve eşleşeceğimiz grupta yunanistan,hırvatistan,slovenya gibi oynadığımızda favori olacağımız takımlar yok beyler.
Önümüzde 4 rakip var İspanya,Fransa,Sırbistan ve Almanya
Bu 4'lüden 2'sini yenersek bile çıkamayabiliriz çünkü iş 2li 3lü averaja kalabilir o averajın içinde Litvanya olduğu an 2 galibiyet bile yetmiyor. Diğer gruptaki takımlardan 2'sinin Litvanya'yı yeneceğini düşündüğümden bize 2 galibiyet bile yetmeyebilir yani, şimdi biz niye karamsar olmayalım?takımın mücadelesine saygım var bugün kötü oynasak da eleştiremiyorum pek ama karamsarım ne yazık ki zor rakipler yüzünden. Diğer gruplarda bu tarz yenilgilerin telafisi var ama burada yok ne yazık ki. Ne demek istediğimi de göreceğiz yani 2.gruplarda. İspanya hazır durağan başlamışken onları yenebilirsek çok iyi olur üst gruba galibiyet taşıyamazsak, dar rotasyonun da etkisiyle göremeyiz çeyrek finali.
Eğer takımda an itibariyle kafasında buna benzer hesaplar yapıyorsa zaten işimiz yaş. Bunu kötü anlamda söylemiyorum. Üstte de bahsettiğim biz değişik bir takımız olmadık işten nem kapıp, çözülebiliriz. Eğer bu hesapları kafalarında yapıyorlarsa bence sıkıntı olur. Ama eğer çoğu zaman yaptığımız gibi inanç ve mücadelemizi gösterirsek ki bundan pek şüphem yok, sonunu da getirebiliriz. Yani şunu da rahat rahat söyleyebilirim biz bahsettiğin takımların hepsini yenebiliriz. 3'ünü de yenebiliriz ama birine yenildikten sonra, suyun içine düşmüş şeker gibi de eriyebiliriz.
Bu yüzden karamsar olmamak gerektiğini, en azından takımın içinde bunun olması gerektiğini düşünüyorum. Zira takımın içine bir şüphe düşerse o bize büyük zarar verir.
Uğur sen bu işi bayadır takip eden adamdır. Bizim jenerasyonda çoğu kişi bilmez ama sen hatırlıyosundur eski litvanyayı. Şu Litvanya adını duyduğumuzda yaşadığımız korkuyu bize aşılayan o kadrolar ile şu anki Litvanya'nın alakası var mı ? Ya da şöyle diyim bu takıma Karadağ forması giydirsek bu maç nasıl biterdi ?
Avrupanın en iyi 5 guardından biri olduğu iddia edilen Kerem bu mu?