TÜRKİYE: 68 - Litvanya: 75

üst gruba sadece olası bir ispanya galibiyetini mi taşıyoruz yoksa elenen takımlara karşı alınan galibiyetlerde taşınıyor mu ?
 
Bence endişelenen arkadaşlar gereksiz endişeleniyor..Bana kalırsa bu maçı kaybetmek daha iyi oldu.Çok iyi bir kadroya sahibiz ama potansiyelin karşılığını alamıyoruz..Bu yenilgi biraz kendine getirir bazı oyuncuları..

Hatırlayın önceki şampiyona da İspanya ve Sırbistan'ı yenmiştik ama finali onlar oynamıştı..Geçen seneki Euroleague'i hatırlayın..Barça ve Oly süperdi Pana kötüydü,final zamanı performanslar tam tersiydi..

Bu turnuvalardan çıkarılan en büyük sonuç iyi olan takımların kötüye gitmesi,kötü olanların iyiye gitmesi..O yüzden şöyle arada bi sarsılmak iyi olur,daha derli toplu oynayacağımızı düşünüyorum önümüzdeki maçlarda..

Oyunculara gelirsek bence şu an en iyi oyuncular Ömer ve Emir..Hido iyi başlamıştı ama düştü,umarım tekrar çıkışa geçer..Kerem ilk günden beri çok kötü..Enes iyi ama top paylaşmayı hala tam olarak bilmiyor..Ender beklenenin çok üstünde..Deliciliği dışında oyun kuruculuğu ve pasları da çok iyi..

Sonuç olarak bu yenilgi bizim için daha iyi oldu bence..Arada bi sarsılmak iyidir..Şimdi Portekiz gibi bi takım gelecek karşımıza,onun kadar olmasa da rakibimiz olamaz..Orda ısınıp İspanya maçına sağlam çıkarız diye düşünüyorum..
 
kadro olarak litvanyanın çok daha önündeyiz bence ama bu üstünlüğü sahaya yansıtamadık milli takımda en büyük sıkıntı hidayet oyun içinde gereksiz zorlamalar yapıyor emir dümende iken milli takım çok daha doğru basketbol oynuyor. ömer aşıka çok yük düşüyor süresi arttı semih kadrodan çıkartılınca izzet buraları oynayamayacağı çok belli idi furkan gibi olmuş bir adamı kadrodan çıkartmanın acısını çekiyoruz. sinan da oynayamacak durumda ise barış ya da doğuş tutulsa idi kadroda madem şimdi guardlardan birine bir şey olsa alternatif kalmayacak
 
Enes sadece grup sonuncusuna karşı alınan galibiyetler taşınmıyor. Mesela Portekiz sonuncu olursa o taşınmıyor ama Polonya ve Britanya galibiyetlerimiz taşınacak.

Burada bir yanlışlık olmuş, sanırım futbol ile karıştırdın :)

Sadece üst tura yükselen takımlarla oynanan maçlardaki galibiyetler taşınacak üst gruplara. Örnek vermem gerekirse; bizim grubumuzdan İspanya-Litvanya-Türkiye çıkarsa, bizim bu iki takımdan birini yenmemiz gerekiyor galibiyet taşıyabilmemiz için. Diğer takımlarla yaptığımız maçların hiçbir önemi yok.
 
Bunları söylemek zorunda kaldık artık ..

Litvanya kendi seyircinle, yüreğinle oyna.Bizi yendiğiniz gibi İspanya'yı da yenin.Hadi oğlum Songaila, hadi Jasikevicius, hadi Jasaitis ..
 

Üst