Türkiye Voleybol Ligleri

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Hacettepe'nin halt etmesi. Diana ile Penny olsa her sene Avrupa'da kupa alan Fenerbahçe yine alırdı.
Ha pardon onlar voleybolcu değildi. O zaman kazanılmamış şampiyonluklar için, "çalındı" "engellendi" "önü kesildi" diye yakışıksız laflarla rakiplerini küçümsemeye gerek yok. Maç başında sahaya gelirken duyduğunun güveni, sahada kırarlarsa yenilirsin. Burnun biraz aşağı insin. Bu sporun altın kuralıdır. Bunu yaparsan tarafın olmayanlarca da alkışlanırsın. Tıpkı şimdi Vakıfbank için yapacağım gibi.

Tebrikler Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, finalde kazanıp göğsümüzü kabartmanız dileğiyle...

Nevruz diye saçma bir bahane uydurup, sırf şu final-four gölgede kalmasın diye futbol derbisini cuma akşamına zorla aldıran birisi varsa, ona kapak olsun.. Yarın Nevruz var ya , ondan derbi pazar oynanmadı değil mi.. Yarın Vakıfbank'ın şampiyonluğunu izleyeceğiz, derbinin dün gece olduğu iyi oldu..Aziz Yıldırım ile izleriz beraber.

Beni gram ilgilendirmiyordu. Yalnız alırlarsa Türkiye'de birinci kupayı ilk alan takım biziz gibi hava atacaklarına emindim. Yahu o voleybol bu basketbol bu futbol o bayan bu erkek gibi şeyleri de hiç bir Basın mensubu söylemezdi. Malum engelsiz aslanlarımızın başarılarını bile söylemeyen çok olduğu için. Bu yüzden sevindim. Umarım VGSTT alır kupayı da o demeyi düşündükleri şey de yalan olur. (bu arada V-GS-TT üç tane sponsorun aynı takımda toplanmasına bir kez daha lanet okuyorum)

Keşke Aziz'in ve MAli Aydınların yüzünü gösteren ifadeleri izleyebilseydim.

Adnan Polat'a da hürmetlerimi sunuyorum..

Beni gram ilgilendirmiyordu. Yalnız alırlarsa Türkiye'de birinci kupayı ilk alan takım biziz gibi hava atacaklarına emindim. Yahu o voleybol bu basketbol bu futbol o bayan bu erkek gibi şeyleri de hiç bir Basın mensubu söylemezdi. Malum engelsiz aslanlarımızın başarılarını bile söylemeyen çok olduğu için. Bu yüzden sevindim. Umarım VGSTT alır kupayı da o demeyi düşündükleri şey de yalan olur. (bu arada V-GS-TT üç tane sponsorun aynı takımda toplanmasına bir kez daha lanet okuyorum)

Keşke Aziz'in ve MAli Aydınların yüzünü gösteren ifadeleri izleyebilseydim.

Adnan Polat'a da hürmetlerimi sunuyorum..

Vakıfbank GS TT tam bir takım ruhu yakalamış. Avrupada bu yıl en büyük bütçe ve en değerli ve en fazla yabancıları kadrosunda bulunduran avrupada sadece tek yerli oyuncu ile oynayan f. acibadem'in takım ruhunu yakalamasını zaten beklemek aptallık olurdu. Kupayı kazanacaklarına o kadar inanıyorlardı ki Vakıfbank GS TT dan büyük bir tokat yediler.
Bravo Vakıfbank GS TT bunlara iyi bir ders verdiniz. Karşı tarafta şunu anlamalı Avrupada kupa parayla değil yürekle alınır

Son olarak cumaya derbiyi gerçektende bu turnuva için aldılar ama ellerinde patladı. Futbol federasyonunda ne kadar taraflı olduğuna iyi bir örnek.
Adnan polat'a bir selamda benden...

Captain Tsubasa'da Tsubasa'nın arkadaşlarının mütevazi takımı, takım gibi oynayarak, yıldızlar topluluğunu yenerdi. Aynı onun gibi oldu. Fener Acıbadem'lilerde bir kendini beğenmişlik. Bir siz bizim rakibimiz değilsiniz havaları. Skowronska sayı yaptıkça karşı takıma hareket yapmalar felan. Neyse Avrupa'da kupa alamıyorlar. Güzel bişey :)

Bu Fener'e çekilen kıyağın haddi hesabı yoktu, medyada Sarı Melekler, Final Four'un İstanbul'a alınması ve Fener'in direk olarak katılması vs vs.

Bu da şişenin başındaki kapatmaya yarayan aparat olsun kendilerine.

Ligi de Eczacı alır, kendileri de bir yüzyıl boyunca dünya şampiyonu olduk diye takılırlar.

Yürekten tebrikler Vakıfbank, çekemeyen anten taksın...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Yıldızları aldınız
Paraları akıttınız
Bu para nereden geldi
Voleybolu mu sattınız ?

Bu da Bjk'nin yeni bestesiymiş :)

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom takımını tebrik ediyorum. Ortaya koydukları karakterle hem kupayı hem de gönülleri kazandılar. :)

Tebrikler Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom. Hak ettiler ve aldılar hemde nağmağlup bir şekilde. Hem Türk voleybolundaki en büyük başarıyı elde ettiler hemde voleybolda avrupanın 1,2 ve 3 numaralı kupasını müzesine götüren takım olmayı başardılar. Nereden bakılırsa bakılsın büyük başarı.
R. Bakü takımını da sayarsak turnuvaya Türk takımları damgasını vurdu diyebiliriz. İnşallah en kısa sürede Galatasarayımızı da buralarda görürüz.

Şampiyona sonrası seçilen en iyiler şunlar:

En Değerli Oyuncu (MVP): Malgorzata Glinka (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)
En iyi manşet alan oyuncu: Gözde Sonsırma (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)
En iyi servis atan oyuncu: Natalya Mamadova (Rabita Bakü)
En iyi pasör: Özge Çemberci Kırdar (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)
En iyi libero: Gizem Güreşen (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)
En iyi blokçu ödülü: Maja Poljak (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)
En iyi smaçör: Manon Flier (Scavolini Pessaro)
En skorer oyuncu: Jelena Nikolic (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)