Türkiye Voleybol Ligleri

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Öncelikle durumumuzdan hiç memnun değilim bunu belirteyim ama karşı yakanın elemanları da tam bir loser oldu yahu. Cumhurbaşkanlığı, ligde son maçta kaybetmeleri, Türkiye Kupası maçları, CL finali, Süper Kupa :)

Alperen Konya Diltaş işte :)

İyi oldu, sadece ilk seti izleyemedim Fener sadece o sette iyi oynamış sanırım.

Ziraat baya iyi durumda formları düşmezse bu sene gene ligde final oynarlar.

Bu arada geçen sene Aziz Yıldırım'ın kızların kazandığı Türkiye kupasını almayıp ben futbolu alacağım dedikten sonra babayı alması geldi aklıma nedense :) .

Ziraat'in yabancıları bildiğimiz gibi.Celitans-Platenik.Tischer takıma dün katılmasına rağmen müthiş oynadı.Özellikle Celitans'ı bir üst seviyeye çıkarır.Çok iyi işler yapacaklar gibi görünüyor.Ziraat gözünü korkutmuştur izleyenlerin heralde..

Arkas Fenerbahçe'yi 3-1 yendi.
Lig başında Fenerliler ligde rakipsisiz diyorlardı ama yine görüyoruz ki erkek takımlarında eğer kadro kalitesi farkı varsa bile bayanlara göre çok daha kolay kapatılabiliyor.

Şampiyonlar Ligi?nin resmi yayın kuruluşu olan TRT?de maçları canlı verme konusunda adım attı.

TRT, Fenerbahçe Acıbadem?in Şampiyonlar Ligi maçlarını TRT Türk?e, erkeklerde Fenerbahçe?nin maçlarını da TRT Anadolu?ya fiksledi.

Geçtiğimiz hafta başlayan bayan maçlarında TRT?nin Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ve Eczacıbaşı Vitra maçlarının banttan yayınlanma voleybol severleri harekete geçirmişti.

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ve Eczacıbaşı Vitra maçları ise TRT Spor?dan yayınlanacak fakat karşılaşmaların canlı mı bant yayın mı olacağı henüz bilinmiyor.
...................

Aman ne adım, sadece Fb'ye doğru atılan bir adım.
Diğerlerinin taraftarları yok dolayısıyla tam manasıyla tepki veren olmaz, o yüzden onlarınkini gecenin kör bir vaktinde yayınlasakta olur zihniyetinin adımı. Bütün maçları yayınlayamıyorlarsa en azından dünkü Fenerbahçe'nin elinin kolunu sallayarak değil, sallamaya ihtiyaç dahi duymadan yendiği Hırvat takımla oynadığı maçı yayınlamak yerine bu günkü Vakaıfbank'ın maçını tercih edebilirlerdi, en azından takım ayrımı yapmadan maç seçerek yayın yapsınlar. Aslında yayın haklarını alan kuruluş olarak hepsini vermeleri lazım, vermiyorlarsa zahmet edip almasınlar.

Bedestenlioğlu ile yollar ayrıldı

Voleybol Federasyonu?nda antrenör olarak görev yapan ve son Dünya Şampiyonası?nda Milli Takımımızın başında görev alan Mehmet Bedestenlioğlu ile federasyonun yolları ayrıldı.

Federasyondan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi;
??07 Aralık 2010 tarih ve 34 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında; A Bayan Milli Takımı Antrenörü Sayın Mehmet Nuri Bedestenlioğlu?nun Federasyonumuz bünyesinde üstlendiği görevlerden ayrılması uygun bulunmuştur. Sayın Bedestenlioğlu?na çalışma, performans ve katkıları için teşekkür eder, başarılı bir antrenörlük hayatı dileriz.??
...............
İlginç bir karar.

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, dünya şampiyonluğu için Sollys Osasco ile oynayacak.

Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası'nda temsilcimiz Fenerbahçe Acıbadem'in finaldeki rakibi belli oldu.

Sarı Melekler salı günü TSİ ile 16.00'da Brezilya ekibi Sollys Osasco ile karşılaşacak ve en büyük olmak için sahne acak. Brezilya temsilcisi İtalyan ekibi Volley Bergamo'yu yarı finalde yenerek finale uzandı.

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı şampiyonanın ilk maçında karşılaştığı Brezilya ekibi Sollys Osasco takımını, 25-17, 25-23, 25-16'lık setlerle 3-0 mağlup etmişti.

Vay anasını satiyim ben Bergamo finale çıkar diye düşünüyordum. Ya maçı önemsemediler yada rakip daha iyi... Pek bilmediğim için yorum yapamıcam...

( Avrupa maçı ama umarım doğru yere yazmışımdır )

Soner Mezgitçi Fenerbahçe?de!...

Geçtiğimiz aylarda Tofaş Spor ile yolları ayrılan Soner Mezgitçi, Fenerbahçe ile anlaştı.

Netaş altyapısından yetişen, geçmiş sezonlarda Netaş, Arçelik, Fenerbahçe, Beşiktaş, Ziraat Bankası, İsviçre'nin Chenois, Slovenya'nın Calcit Kamnik, Bozkurt Belediyesi ve sezon başında da Tofaş Spor'da forma giyen ancak geçtiğimiz aylarda Tofaş Spor ile yolları ayrılan başarılı smaçör Soner Mezgitçi, Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile anlaştı.

1981 doğumlu, 1.97 metre boyundaki başarılı smaçör Soner Mezgitçi, sezonun geri kalan kısmında Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele edecek.
.............

Diyebilecek tek veciz söz; "tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş".

-----------------

Ali Alp Çayır Halkbank'ta
MEF Okulları takımında oynayan başarılı pasör çaprazı Ali Alp Çayır, sezon sonuna kadar Halkbank'ta kiralık olarak görev yapacak.

Sezon başında Polonya'nın KS Jastrz?bski W?giel S.A.takımından MEF Okulları'na transfer edilen Ali Alp Çayır, ara transfer döneminde hareketlenen Halkbank'a kiralık olarak verildi.
Ali Alp Çayır sezon sonuna kadar Halkbank'ın başarısı için ter dökecek.