Türkiye Voleybol Ligleri

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Gülme Erdal, Özhan Canaydın döneminde bizimde böyle rezilliklerimiz olmuştu.Bayan basketbol takımımız erkek takımın yedek formalarıyla sahaya çıkmıştı, 5 yıl önce.Neyseki o günleri atlattık.

Ummanda voleybol oynanıyormu ki milli takımı olsun.Çok ilginç. :p

Adaş, o günlere sünger çektik hatırlamak istemiyorum :)

Bu haftaki maç yayınları:

http://www.voleybol.org.tr/Sezonlar/2009-2010_sezonu/bu hafta/canli.jpg

Cumartesi günkü Vakıfbank GS-Eczacıbaşı maçı izlenir.Eskiden bu iki takımın maçlarını Kanal D verirdi,o zamanlardan beri her daim Eczacıbaşını tutmuşumdur ama şuan için Vakıfbank'ta da sevdiğim oyuncular var,galiba bu sefer taraf tutmadan izleyeceğim.Geçen Fener maçında Mirka sakattı,inşallah bu maçta oynar,yoksa Eczacı'nın hiç şansı olmaz.

Eczacıbaşı, Cucharini ile yollarını ayırmış.Yerine Gökhan Sezal getirilmiş.

Aroma Erkekler Voleybol Ligi maçında Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması vardı. Lider Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek önemli bir zafer kazandık, olaylı üçüncü seti alsak 3 puan bile gelebilirdi ama mevcut şartlarda bu da iyi sonuç..

fbAcıbadem Vakıfbank'ı da elini kolunu sallaya sallaya yendi,büyük hayal kırıklığına uğradım,Vakıfbank'ın ligte Acıbadem ile baş edebilecek tek takım olduğunu düşünüyordum beni yanılttılar,en azından kadrolarının hakkını vererek oynamaları gerekirdi.Birde bizim takımlarımız İtalyan hocalardan hiçbir fayda göremiyor,Eczacı Bebbe'den kurtuldu umarım Guidetti ve Ale de gider.

Fb inanılmaz bomba bir takım oldu, vallahi büyük bir kıskançlıkla izliyorum.. Ligi geçtim Avrupa da şampiyon olurlar diye korkuyorum artık.. Bu arada fb'yi yenen Beşiktaş'a da kocaman tebrikler.. :)

Şekerim hakikaten avrupada da çok iyi gidiyorlar ve sadece iyi bir kadro değil iyi bir takımlar ama ben hala bir İtalyan takımı karşısında görmek gerek diyorum.(Bir umut işte :) )

Emel Dizili' Alıntı:
Şekerim hakikaten avrupada da çok iyi gidiyorlar ve sadece iyi bir kadro değil iyi bir takımlar ama ben hala bir İtalyan takımı karşısında görmek gerek diyorum.(Bir umut işte :) )

Bakalım artık şekerim, umarım İtalyanlar güvenimizi boşa çıkarmazlar :)

Aroma Birinci Liglerinde En İyiler

Aroma Erkekler Birinci Liginde, lig etabı sona erdi. Lig etabının istatistiksel olarak en iyileri belirlendi. Aroma Erkekler 1. lig etabının en iyileri ile Aroma Bayanlar Birinci Ligi 9. haftasının en iyileri şöyle:

Erkekler

En skorer oyuncu
Ivaylo Barutov Beşiktaş

En iyi servis atan oyuncu
Jeroen Paul Trommel İstanbul Büyükşehir Belediyesi

En verimli servis atan oyuncu
Özkan Hayırlı Fenerbahçe

En iyi servis karşılayan oyuncu

En verimli servis karşılayan oyuncu

En iyi smaçör
Ivaylo Barutov Besiktas

En iyi smaçör (%)
Peter Platenik Ziraat Bankası

En verimli smaçör
Erhan Dünge İstanbul Büyükşehir Belediyesi

En iyi blok yapan oyuncu
Erhan Dunge İstanbul Büyükşehir Belediyesi

En verimli blok yapan oyuncu
Barış Hamaz Halkbank

En iyi pasör
Arslan Ekşi Fenerbahçe

Bayanlar

En skorer oyuncu
Ivana Djerisilo Galatasaray

En iyi servis atan oyuncu
Sanja Popovic Beşiktaş

En verimli servis atan oyuncu
Müge Sakar Beşiktaş

En iyi servis karşılayan oyuncu
Valeska Menezes Galatasaray

En verimli servis karşılayan oyuncu
Valeska Menezes Galatasaray

En iyi smaçör
Ivana Djerisilo Galatasaray

En iyi smaçör (%)
Maja Poljak Vakıfbank Güneş Sigorta T.T

En verimli smaçör
Natalia Hanikoğlu Eczacıbaşı Zentiva

En iyi blok yapan oyuncu
Maculewicz Kinga Vakıfbank Güneş Sigorta T.T.

En verimli blok yapan oyuncu
Müge Sakar Beşiktaş

En iyi pasör
Maja Ognjenovic Eczacıbaşı Zentiva

Menezes hem CEV'de hem de Türkiye Voleybol Ligi'nde en iyi manşet alan oyuncu durumunda.Ben mi yanlış görüyorum,yoksa Menezes benim takip ettiğim maçlarda çok kötü manşet alıp,diğer maçlar da %100 karşılama oranıyla mı oynuyor?

Anlamadım gitti..

Maliye Piyango 0 - 3 Fenerbahçe
Halkbank 3 - 2 Arkasspor
SGK 3 - 1 İstanbul Belediye

Umarım Belediye elenmez.

Fenerbahçe Arkas karşısında ilk maçı 3-0 kazandı.
Ziraat Bankası ise İstanbul Büyükşehir Belediye'yi deplasmanda 1-3 mağlup etti.

Çok güzel maçtı gerçekten. Cannes çok kritik yerlerde kötü hatalar yaptı. Ben FBA adına daha rahat bir maç bekliyordum.

Cannes 6 kere Fener 3 kere maç sayısı şansını kaçırdı.Çok balık bu Fener yemin ediyorum. ;)

Bu kadar zorlanacaklarını hiç tahmin etmezdim doğrusu,manşette çok kötülerdi,yarın İtalyanlar karşısında bu oyunla şansları yok ama manşetleri iyi olursa kupaya ulaşabilirler.Gamova müthişti.

Emel Dizili' Alıntı:
Bu kadar zorlanacaklarını hiç tahmin etmezdim doğrusu,manşette çok kötülerdi,yarın İtalyanlar karşısında bu oyunla şansları yok ama manşetleri iyi olursa kupaya ulaşabilirler.Gamova müthişti.

İtalyanların maçı kaçta?