Türkiye Voleybol Ligleri

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
İlk seti Bergamo aldı,ki bende onların finale çıkacaklarını ve büyük olasılıkla şampiyon olacaklarını düşünüyorum.Asıl şu maçı izlemek isterdim ama sağolsun TRT canlı vermiyor.

Geçen sene Gamova'lı Dinamo,finalde Bergamo'ya kaybetmişti,bu sene de Gamova'lı Fener,Bergamo'ya kaybedecek gibi geliyor,zaten bildiğim kadarıyla Gamova şimdiye kadar hiç şampiyonlar ligi kazanamamış,yine kazanamayacak gibi,bakalım ne olacak.

Emel Dizili' Alıntı:
İlk seti Bergamo aldı,ki bende onların finale çıkacaklarını ve büyük olasılıkla şampiyon olacaklarını düşünüyorum.Asıl şu maçı izlemek isterdim ama sağolsun TRT canlı vermiyor.

Geçen sene Gamova'lı Dinamo,finalde Bergamo'ya kaybetmişti,bu sene de Gamova'lı Fener,Bergamo'ya kaybedecek gibi geliyor,zaten bildiğim kadarıyla Gamova şimdiye kadar hiç şampiyonlar ligi kazanamamış,yine kazanamayacak gibi,bakalım ne olacak.

Burdan izleyebilirsin Emel.

http://www.laola1.tv/en/tr/volleyball/cev/asystel-novara-volley-bergamo/video/107--20462.html

Şu maça bakınca aramızda ne kadfar fark var çok açık görebiliyorum süper ötesi ralliler var.İşte volybol böyle oynanır dedirtiyor İtalyanlar.

Açıkçası Fenerbahçe'yi desteklemek içimden gelmiyor. Cannes'da final setinde Ravva'nın son topu kullandığını gördüğümde ki bütün Fransızlar o andan o pozisyondan daha iyisini isteyemezdi. Avrupa'nın en iyi orta oyuncularından Ravva üstelik tekli blokta o topu öldüremeyecek uykusunda sayı yaptığı toplar olacak iş değil çevremdeki herkes sevinç içinde ben Foppapedretti Bergamo'yu desteklediğimi daha önceki yorumlarda söylemiştim antipatik görünebilir ama Bergamo'nun kupayı almasını istiyorum sonuna kadar da destekleyeceğim.

FB'nin voleybol maçını seyrettim. Biraz karıncalı idi görüntü ama seyredebildim. Çok stresli idiler. Finale böyle çıkarlarsa pek şansları olacağını sanmıyorum..

Maçı kazanmalarını istemem konusunda ise: Eğer voleybolda final foura kaldık kupayı almak istiyoruz deselerdi destekleme ihtimalim olabilridi ama bilboardlara reklam verip, ülkemizin şampiyonlar ligi seviyesindeki ilk final oynayacak takımı gibi söylemlere gidince, gıcık kaptım soğudum..

Aslında değil Galatasaraylılar Eczacıbaşını,Vakıfbank'ı tutan çoğu voleybolsever FBA'a biraz antipati ile bakıyorlar,bunda başarılı olmalarının etkileride vardır ama asıl sebeb taraftarlarının Amerika'yı biz keşfettik havaları,sanki Türk voleybolu Fener sayesinde var olmuş,bunları ilk kez onlar yapıyormuş gibi bir anlayışları var,geçen sene çok iyi olmayan Eczacıbaşı şu kupada Final-Four yaptı ama hiç haber bile edilmedi,adı farklı olsada bu kupalarda nice kez Vakıfbank ve Eczacı Final-Four oynadı,ayrıca 1. kupada Eczacının 1,Vakıfbank'ın 2, ikinciliği var,yani bu bir ilk değil.Bunları başarıyı küçümsemek için yazmadım,ama onlar kendi başarılarını yüceltmek için diğer başarıları küçümsüyorlar,bu durumdan dolayı antipati topluyorlar.

Emel, bu kadar uzun yazıya gerek yok.Kısaca onlar Fenerli desen anlaşılırdı.:p

Umarım Fener yarında bugün ki gibi oynar da yenilir.

Daha ilk maça çıkmadan Başkanları şampiyon ilan etmişti. Bakalım !

Bergamo bu arada maçı 3-1 almış.

Aslında maçtan önce tarafsızdım hatta önemsemiyordum bile taa ki şu söze kadar ; ''Evet sayın seyirciler fb acıbadem kulüpler bazındaki en büyük başarıyı yakalamak istiyor,yakalayacak '' tarzı konuşmalardan sonra ''tamam'' dedim sonuna kadar Bergamoooo ! Tebrikler Bergamoooo !