Türkiye Voleybol Ligleri

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Jan De Brandt gerekli yerlerde yaptığı müdahelerler takımına maçı kazandırdı. Blom, Naz, İpek oyuna girdikten sonra takımlarına çok büyük katkı yaptı.

Tugay Arslan' Alıntı:
Jan De Brandt gerekli yerlerde yaptığı müdahelerler takımına maçı kazandırdı. Blom, Naz, İpek oyuna girdikten sonra takımlarına çok büyük katkı yaptı.

Ne hamlesi ne müdahelesi 11-4'ten maç veren takıma selamlarımı sunarım ben ancak :)

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Tugay Arslan":2yefqxrp]Jan De Brandt gerekli yerlerde yaptığı müdahelerler takımına maçı kazandırdı. Blom, Naz, İpek oyuna girdikten sonra takımlarına çok büyük katkı yaptı.

Ne hamlesi ne müdahelesi 11-4'ten maç veren takıma selamlarımı sunarım ben ancak :)[/quote:2yefqxrp]
Drickx ve Seda ile devam etselerdi o sette çift hanelere ulaşamazlardı.

Çok üzgün olduğumu belirtmem lazım, bu oyunun karşılığı bu olmalalıydı bu değildi. 2,5 set oynan muhteşem oyun atılan servisler harika blok-defans yerleşimi harika Jan De Brant can havliyle soh hamlesini yapıyor ve oyun dengeleniyor üç ve dördüncü setlerin sonlarında iki top yüksek alınsa iş bitecek olmuyor top direkt yere düşmedi ama kötü manşet fileden açık atılan toplar mesafede kat edince blokta yakalandı. Neslihan'ın, Özge'nin Gözde'nin, Macu'nun Poljak'ın, Nikolic'in gayretleri zayi oldu. 2,5 set aciz bir yönetim gösteren Jan De brandt'ın can havliyle yaptığı hamleler tuttu ve methiyeler düzülüyor ve Giovanni Guidetti Jan De Brandt ondan rol çaldı onun da emeğinin karşılığını alamaması beni üzdü. Gizem ilk finali olduğunu söylemişti kazanmak istiyorsa ilk finalini arkadan daha çok top toplaması lazım biraz daha gayret umarım sonraki maçlarda tüm takım herşeyiyle oynamaya devam eder. Bu seri uzayacak,uzamalı haydi kızlar.

Emel, VGS 2-1 önde diye yazmıyordum.Şimdi maç Acıbadem'e dönerse bilki sebebi sensin. ;)

Çok güzel maç oluyor söylemine katılıyorum.Bu set hariç 8-3 oldu :oops:

İlk seti Acıbadem aldı.Sonra 2 set V.G.S.T.T aldı.

19-13 Acıbadem 4. set de önde...

Emel Dizili' Alıntı:
Vakıfbank-Fba arasında harika bir maç oluyor,şuan setlerde Vakıfbank 2-1 önde,izleyebiliyorsanız izleyin. ;)

SUÇLU! :roll: ;)

3-2 F.bahçe Acıbadem yendi.Nesli için üzüldüm.

Şom ağzımı açmaz olaydım =(

Beş setlik iki maç kaybettikten sonra bu iş olmaz,Nesli'ye ve özellikle de Poljak'ın hırsına yazık oldu.
Seneye Vakıfbank Nikolic'in yerine birini alsın yeter.

Stam da gider.Zaten sınırlama var.Poljak ile Nesli bizde olsa :)))

Elano'yu satıp Poljak ile Neslihan'ı alalım. ;)

İki maçtır oynanan oyun izleyenler gördü, ben yine oyunun karşılığı bu değildi diyeceğim. Mental beşinci set eşiğini aşamadı Güneş üçüncü maç için servisle maçı vereceğini bilse servisi yumuşatmak yok sonuna kadar oynamak lazım zor ama oynadıkları oyunu da oyuncular bizzat yaşıyor, görüyor. Müzenizde iki Avrupa şampiyonluk kupası ve Türkiye şampiyonlukları bulunduğunu unutmayın. Haydi Giovanni haydi kızlar.

Üç maç FBA'dan üst üste almak zor bence.Yalnız şunu söylemek gerek;her ne kadar Fener'in galip gelmesi hoş bir durum olmasada bu oyuncuları izlemek büyük zevk gerçekten.

Gamova'ya iyi bir top at ölüyor zaten.Nesli arka çizgiye yakın akıl dolu bir plase bırakıyor ardından Nati cevap veriyor,ama Poljak müthiş ya.Bir orta oyuncu bir takım için hem oyunuyla hem hırsıyla ancak bu kadar etkili olur,blok yapıyor,tek ayak hücumlarında toplara bam güm vuruyor,söyleyecek çok laf yok.Sakin oyuncuları severim ama Poljak'a yakışıyor bu hırs,zaten arkasını dönerek rakibe bakmadan sevincini kendince yaşıyor. Özellikle de Gamova'ya tek başına hemde geri alan hücumunda blok yaptı ya,orada son noktayı koydu.

Bizde böyle oyuncular isterük:)

Natasa Osmokrovic kalıyor

Fenerbahçe?ye geçen sezon İtalya?nın Asystel Novaro takımından transfer olan Hırvat smaçör Natasa Osmokrovic 1 sezon daha Fenerbahçe Acıbadem forması giyecek.

GAMOVA BELİRSİZ
Rusya?nın son zamanlarda yetiştirdiği yıldız oyuncu Ekaterina Gamova?yı da kadrosunda tutmak isteyen Acıbadem?in Rus oyuncuya teklifte bulunduğu fakat Gamova?nın düşünmek için zaman istediği öğrenildi.

4 ayrı kulüpten teklif aldığı iddia edilen yıldız oyuncunun ülkesine giderek telkifleri değerlendireceği bildirildi..

....................

Fener belki bir iki değişiklik yapar,zaten mevcut kadro çok iyi.

Eczacıbaşı en önemlisi Neslihan hamlesini gerçekleştirdi. Mirka'yı elinde tuttu,manşette biraz sıkıntı yaşayabilirler belki ama Mirka'nın hücum gücü tartışılmaz.Del Core'yi ve orta oyuncu olarak da iyi bir isim alırlarsa bence bir adım öne geçerler tabi kadro itibariyle.Çünkü ellerinde Gülden gibi bir libero,Esra gibi smaçör ve ayrıca form tutarsa Aysun,gelecek vadeden bir Neşve de var.Vakıfbank'ı severim ama Eczacıbaşını daha çok.Bu hamleler eski Eczacıbaşını göreceğimize işaret ediyor bu bakımdan seviniyorum.

Tabi antranör seçimi de önemli.

Bakalım Neslihan'ı kaybeden Vakıfbank ne yapacak,eğer önemli transferler gerçekleştirmezlerse seneye de iki takımlı bir lig izleriz.

İnşallah bizde bu sene için kayda değer birşeyler yaparız ve gelecek senelerde böyle kadrolar kurabilecek pozisyona geliriz.

Eczacıbaşı'nın transferlerinden sonra Neslihan pasör çaprazı oynayacak, Mirka smaçöre çekilecektir, yabancı bir smaçör daha alınacağı söyleniyor Del Core adı geçiyor bu transfer gerçekleşirse Mirka'nın manşetteki gayretine göre ki iyi bir manşetçidir fakat ne kadar gayret göstereceği önemli Eczacıbaşı çok iyi bir takım olacaktır. Antrenör içinde Faik Karayev ve Lorenzo Micelli adları geçiyor özellikle Micelli olursa winner bir antrenöre ve çok iyi bir taktisyene ve mental ustaya sahip olurlar. Wild card verilirse ki yapılan ve yapılacak transferlerle ihtimal dahilinde şampiyonlar liginde iyi işler yapabilirler. Aksi halde CEV Cup'ın en büyük favorisi konumunda olacaklardır.