Kaç yaşında bu Fofao?Resmi sitelerinde ve bazı kaynaklarda 30,NtvSpor'un da dahil olduğu kaynaklarda 40 yazıyor.
Hakan Dinçay FB TV Filede Fener programında Cumhurbaşkanı'nın başvuruyu imzaladığını söyledi.Önce Bakanlar Kurulundan geçmiş.Şimdi de CB imzalamış.Resmi Gazetede yayınlandıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşlerinden yeni kimliğini almasına kaldı iş.
Gazanfer Tosun' Alıntı:Fb Acıbadem'in ligde zorlanacağını düşünen sadece ben miyim?
Gazanfer Tosun' Alıntı:Fb Acıbadem'in ligde zorlanacağını düşünen sadece ben miyim?
Ş.Saadet Ünal' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":gf38ub3l]Fb Acıbadem'in ligde zorlanacağını düşünen sadece ben miyim?
Emel Dizili' Alıntı:Hadi ilk iki set maça giremedik, hatalar yaptık kaybettik diyelim ama final setini kendi evinde voleybol için mükemmel denilebilecek bir kalabalık ve destek karşısında 12-6'dan kaybetmenin herhalde bir bahanesi olamaz, şovmen bir adamın spikerin söylediğine göre beş bin seyirci önünde şov yapmasına izin verdik. Maç sonu Neslihan ben daha ne yapabilirim der gibi bakıyordu, öyle de oldu aslında, kız o berbat pasları bile mükemmel bir şekilde sayıya dönüştürdü, şu takımdan Neslihan gidince ne olacak onu merak ediyorum.