Vakıfbank'ın manşet özürlülüğü herşeyi mahvediyor.Kadro olarak Fba'dan aşağı kalır yanları yok,özeliklede orta oyuncuları anlamında çok daha ağır basıyorlar ama iyi manşet gelmeyince biraz da Özge'nin katkılarıyla onlardan yeterli katkıyı alamıyorlar.Nikolic'i bu sene yollasınlar artık,isterse dünyanın en iyi hücumcusu olsun ama o manşete sahip olduğu sürece bir anlamı yok.Vakıfbank seneye manşeti ve hücumu iyi olan bir smaçör alsın o bile yeterli olur,zaten Neslihan'a sahip olmaları büyük ayrıcalık.
Şampiyonluk yolunda bu sene de Vakıfbanklı olacağa benziyoruz ne diyelim darısı bizim başımıza.
Poljak'ın hırsına bende bayılıyorum,kalitesi zaten tartışılmaz,herzaman hırslı,aslında taraftarı olan bir takıma daha çok yakışır,taraftarla birlikte oda çoşar,ah keşke biz diyorum ama Vakıfbank onu kolay kolay bırakmaz.
Şampiyonluk yolunda bu sene de Vakıfbanklı olacağa benziyoruz ne diyelim darısı bizim başımıza.
Merve Durgut' Alıntı:Maja Poljak'ın hırsına bayıldım maç içindee
Poljak'ın hırsına bende bayılıyorum,kalitesi zaten tartışılmaz,herzaman hırslı,aslında taraftarı olan bir takıma daha çok yakışır,taraftarla birlikte oda çoşar,ah keşke biz diyorum ama Vakıfbank onu kolay kolay bırakmaz.