Uykusuz Her Gece

Saat 04:32..

Birazdan yatıp uyuyacağım..
Bugün çok acı çektim..Hiçbir mağlubiyet bu kadar koymamıştı bana..Karşıyakalıların insalıktan nasibi alması dileğiyle..iyi sabahlar değerli gsbasket.org :)

Uykusuz bir gece daha... Terastan karları kürerken sopasını kırdık yahu sabah sabah.. :)
Uyumadan yollara düşücez yine hayırlısı.
Günün sloganı : All starmı keyifsizleşti, biz mi bu heyecan için büyüdük.

Gece 2.10 All-starı bekleriz çaresiz bir şekilde.Kaju ile de Cola iki koltuk aramda. :)

Peaceful Warrior u seyrettim. All starı bekliyorum. Uykum gelmezse (ki gelmez yine) bir film daha. Dün gece 1 saat uyudum bugün gün içinde 2. İnsanlıktan soğudum sanırım. :)

Sweeney Todd üstü The Holiday.
Rakip yada paslayan da yok bu gece.
:
günün sloganı : live for your honor, die for your honor.

Murat İnal' Alıntı:
İlginç şekilde kimse yok bu gece etrafta..Ne msn de orda ne burda...

Günün sloganı : Ben neden uyumuyorum hiç ?
Nba maçı izliyoruz yahu. :) Msn'i açacak fırsat mı kalıyor

Yine sabaha doğru ilerliyoruz..
The Holiday i seyrettim yeni..
Günün sloganı .. Daha doğrusu diyaloğu oluyor.

*Daddy ?
*That's me .

Bu gece artık uyku tutmaz bu kadar şeyden sonra... Uykusuz şunlar yapılır diyecek önerisi olan birisi var mı? Gece çok uykusuz kaldık kalan oldu ama ilk akla gelen dışarıda sabahlamak , televizyon başında sabahlamak , kitap okumak , internette gezinmek gibi şeyler ama daha farklı bir şey yok mu ? Nba maçlarını izliyoruz ama belli bir vakite kadar vakit geçmiyor... Bu gece de sanırım her gece olduğu gibi yine aynı hep aynı şeyler etrafında dönülüyor ya da onlar senin etrafında dönüyor ? sonuç zaman akıp gidiyor...

Burak GS TV verir mi bilmiyorum ama ekran başında saat 02:00´ı bekleyebilirsin. Takım o sıralarda havaalanına inecek ve umuyorum ki büyük bir taraftar topluluğu oyunculara sahip çıkacak. İşte o zaman tekrar gurur duyacaksın Galatasaraylı olmakla ve huzur içinde yatıp sezon sonunda da kazanacağımız lig şampiyonluğunun keyfini çıkaracaksın.

Uyumam lazım ve uyuyamıyorum. Böyle zamanlar da kötü oluyor bu işte.

'' dünya yıldıramazsın beni ne yapsan

ölümden de korkmam, er geç ölür insan!!!

ölmemek elimizde değil ki bizim

iyi yaşamamak beni tek korkutan. ''

Ömer HAYYAM