Uykusuz Her Gece

Uykusuz bir gecede NBA maçı izleyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Galibiyetin getirdiği zafer sarhoşluğunun sonucu olsa gerek :)

Yoldan yeni geldik..Yorgunluk ağrı ve mağlubiyet üzüntüsü içinde uyku yok. Bir de içinde sinir var inanılmaz derece de . Oyuncu olarak hakem kararlarıyla maç kaybetmek ne kadar zormuş. 2. uzatmada kaybettik bu arada :(

Vodkamızı aldık içiyoruz, facebookta arkadaş ile muhabet ediyoruz sabahıı da edecek galiba bu kafa.He bi de bi gözüm de ingilizce kağıtlarında.

Yarın Quiz gibi bişe var da işte başarılı bir öğrenci nasıl olur bir örneğiyim. :)

Saat 3.30 vodka biteli çok oldu evde araştırma peşinde bulabileceği içkileri kovalıyor.Spurs-Boston maçını da izliyor tabi bu arada.

İngilizce mi inşalah sınavdan 10 dakika önce bakacam. :)

6.30'a geldik sayılır açma filan yiyorum artık uyunmaz Quiz'e böyle girecez yada Quiz bize girecek göreceğiz. Pef. :?

Takılıyoruz işte Nba maçı izliyoruz.Biramızda yanımızda. :) Saat 04.00 olmuş be.

Saat 04.00'a geliyor ayaklardayız.Ama moralimiz bozuk,ağlamak isteyipte ağlayamıyorum.Nedense çok şey koyuyor insana.Neyse X abimizde bekleriz buraya öksüz kaldı buralar sensiz. :)

05.12 oldu biraz moralim düzeldi.Houston-Warriors maçını izliyorum vallahi.Bu Warriors'u çok seviyorum. Gözlerim onları izlerken yorulsa da izlemek büyük zevk.

04.35 oldu saat.Valla Boston-Noh maçını izledim.Şimdi de ders yapacağım.Uykuyu da bir ara deneriz.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Her gece forumda bu saatlerde gökçeyle ikimiz kalıyoruz gece kuşları :)
Murat abiyide es geçme biz yokken o vardı buralarda.Hem bizim ne olacağımız belli olmaz bugün oluruz yarın olmayız.Ama Murat abi hep burada. :)

:)
3 te geldik eve..Gece hayatından sıkılıp pes e saldırdık direk :)
Yarın 4.5 saat idmanım var ama daha uyumadık.Bayılmazsam iyi.

Ders yapıyorum bu saatte.Kimileri de lost izler bu saate.Ah ah şimdi orada olmak vardı. :)

Oraya gidipte elini kolunu sallıya sallıya çıkan bir ben varım başka da kimse olamaz.Birkaç şey de asıracaktım da yakalandım. :) 8)

Uyumak isteyip de uyuyamamak,
Düşünmek bir şeyler; fakat çözüm bulamamak.
"Neden böyle?" demek,
"Neden istediği gibi olmaz insanın bazı şeyler?" diye düşünüp durmak saatlerce...
Kurgulayıp durmak çoğu şeyi...

'Mastar'lı tümceler kurmak ve kurmaya devam etmek...
Türkçeye girmek, girip de "-mak"lı, "-mek"li sözcüklerle yıllarca haşır neşir olacağı düşüncesi insanın...
Konuyu nereye bağlayacağını bilememek...
Kafasının güzel olmasını isteyip de olmadığını düşünerek üzülmek...

Anlamsız tümcelerin anlamı; sanırım sevmek...
... ve bu yüzden uyuyamamak...

Gece gece kafama takıldı. Şimdi ben, saatimi bir saat ileri almak için saat 03.00'ü mü bekleyeceğim? :roll: Yoksa, şimdiden alıp yatsam mı? :)

:) :p

Bu arada, eski saat 02.15, yeni saat 03.15. :)

Babam ne zaman saat ayarlama günü gelse,anlatır.Bir arkadaşı gece 2'ye kadar mı ne beklemiş zamanında.Artık bir arkadaş diye kendi yaptığı bir şeyi mi bize yutturuyor bilemiyorum.Gerçi gece oturmaz pek;ama esprinin de bayatladığı bir gerçek.