Uykusuz Her Gece

Onur BALCI' Alıntı:
Bütün forumun MSN yazışmalarını buradan yapmaya davet ediyorum o zaman.

Gecenin bir vakti,sabaha karşı Msn'de yazışabilecek arkadaşlar varsa neden olmasın.Ama o sırada uykuyu tercih edenler çok oluyor ve nedense biz burada 2 kişi kalıyoruz.Bizim de muhabbetimiz buraya aynen yansımıyor farkındaysanız.Basketbol ve takımımızla ilgili birbirimize yaptığımız şakalar var.Tabii modaya uyup istenilmiyorsa yazmayalım diyorum...

Mola Bölümü'nde ne yapacağız onu da çok merak ediyorum açıkçası.

Ben kimseye yazmayın demiyorum. Öyle bir yazı yazdığımı da hatırlamıyorum. Sadece MSN tarzı yazıların MSN'de devam edilmesi gerektiğini yazdım.

Moda demişsin. Biz kimseye "Yazmayın." mı diyoruz?

Onur BALCI' Alıntı:
Ben kimseye yazmayın demiyorum. Öyle bir yazı yazdığımı da hatırlamıyorum. Sadece MSN tarzı yazıların MSN'de devam edilmesi gerektiğini yazdım.

Moda demişsin. Biz kimseye "Yazmayın." mı diyoruz?

Yazmayın değil de hani ''kimseye zorla yazdırmıyoruz'' un farklı bir versiyonu bu da... Neyse o konuyu geçelim.

Bu Mola Bölümü'nde ne olacak peki ?
Onur Abi bölüm yetkilisi olarak yeni fikirler ortaya atmak ve uygulamak senin de görevin.
Konuları pek beğenmediğini tahmin edebiliyorum.
Ancak burada da teknik,taktik,basketbol,spor konuşacak değiliz.

Burası, üyelerin free takılacağı (yani kızmayın biliyorum Türkçe konusundaki hassasiyetinizi :) ) özgür takılacağı yer olmalı fikrimce...

Görevimi biliyorum, evet.

Dediğin gibi; herkes "free takılmak"ta özgürdür burada. Ben de buna hiç karşı olmadım zaten. MSN tarzı yazışmalar için öneride bulundum sadece.

Neyse, konu başlığına devam edebiliriz.

Onur Abi;

Buu konu hakkında son mesajımı yazayım.
Dürüstçe söylemek gerekirse ''Buradan devam edebilirsiniz'' iletisi ile bizi Messenger Web sayfasına göndermeni hiç hoş karşılamadım.

Ben de, Eren de nerede,ne yazacağımızı bilen kişileriz.

Bu gibi olayları, böyle iletilerle,hareketlerle değil de özel mesaj yolu ile konuşsak hiçbir problem olmaz.

Sonuçta samimiyetine güvendiğim önemli kişilerdensin...

Ben de bu konuda son yazımı yazayım o zaman.

Güvenin için teşekkür ederim.

Benim o sayfaya yönlendirmem, asla size ya da bir başka kişiye ne yapılması gerektiğini öğretmek amacını taşımıyor. Böyle bir davranışa hiçbir zaman girmedim, girmem de. Kimsenin ne yapacağına ben karar veremem çünkü. Baştan beri belirttiğim gibi; benim amacım kesinlikle kimsenin bir şey yazmaması değil, aksine bir şeyler yazmasıdır; ama MSN havasında değil.

Ben de şu durumu hoş karşılamadım: Madem samimiyetime güveniyorsun, amacımın ne olduğunu, o yönlendirmeyi ne amaçla yapmış olduğumu bilirdin. Yani, kimsenin yazmamasını düşünemeyeceğimi... Normal karşılayıp bölümün kapanması hakkında ne gibi bir düşüncem olduğunu sormayabilirdin.

olmuyor arkadaşlar, bakın uykum kaçtı, geldim şuraya, bi hal hatır sorayım kimler uyanık diye..
yapmayın, etmeyin..

"nedir?" konusunu baştan sona okudum, sıkıldığımda yaptığım şeylerin başında fotumdaki eski konuları okumak var..