Uykusuz Her Gece

Orlando - Miami macı tam istediğim gibi çok yüksek skorlu gidiyor . Umarım hep böyle devam eder.

Mactan sonrada bir korku filmi bulursam süper olur .

Bu gece Bordo maçında tribünlerde olacağım belli oldu sanırım.
Uzun süredir hiç bu kadar mutlu olmamıştm.
Emeği geçene çok teşekkür ediyorum.

Ben demiştim macı yine ilk yarıda bitirecez diye . Aslında tarihi farka giderdide gevşedik sonrada fark azaldı . Yinede güzel bir çarşamba gecesi oldu . Herkeze iyi geceler

işte ilk yarı ;

Sacramento 48 - 68 Boston(Home)

Mac sonucu

Sacramento 100 - 119 Boston(Home)

Bu gece mis gibi Cleveland - Orlando macı var . Ama malesef izleyemiyoruz

Tabiki yaparım :) Bu gece sabahında final olan son gecem.Bu gecede çalışıp finalleri kapatıyoruz artık.Sonrada Tugayla maçta buluşma , bayan maçına gitme, bilgisayarda oyun oynama vb. faaliyetleri rahat rahat icra edeceğim.Zaten finalleri bu vakte sarkan ender okullardan biriyiz Marmara olarak.Geç olsun güç olmasın...

Eren Aydın' Alıntı:
Tabiki yaparım :) Bu gece sabahında final olan son gecem.Bu gecede çalışıp finalleri kapatıyoruz artık.Sonrada Tugayla maçta buluşma , bayan maçına gitme, bilgisayarda oyun oynama vb. faaliyetleri rahat rahat icra edeceğim.Zaten finalleri bu vakte sarkan ender okullardan biriyiz Marmara olarak.Geç olsun güç olmasın...

Teşekkürler Eren Bey. :)
Maç konusunda hissettiğim ılımlı düşüncelerin Ayhan Şahenk yollarını gözümde canlandırdı birden. :p

Salih GOZMEN' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":3hnlp4or]Bu gece mis gibi Cleveland - Orlando macı var . Ama malesef izleyemiyoruz
Panige gerek yapmaniza gerek yok. Justin gecemizi kurtarir. Ben link paylasirim forum'da.[/quote:3hnlp4or]
Justin geceği kurtarır ama sen kayboldun . Nerden bulacaz biz macı şimdi?