Uykusuz Her Gece

Üstteki Mesajı yazdığım tarih 18 Ekim
Bugün 18 Kasım ..
Aradan 1 ay geçmiş ama uykusuz gecelerim değişmemiş gün gelecek bende herkes gibi saat 24.00 olmadan uyuyacağım :)

Uykulu bir gece...

Akşam 8´de koymuştum kafayı yastığa, yaklaşık 12 saat uyumuşum. Tavsiye ederim, yılda 1-2 kez de olsa yapmak gerekiyormuş. Yeniden doğmuş gibiyim. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Uykulu bir gece...

Akşam 8´de koymuştum kafayı yastığa, yaklaşık 12 saat uyumuşum. Tavsiye ederim, yılda 1-2 kez de olsa yapmak gerekiyormuş. Yeniden doğmuş gibiyim. : )

12 saat yatmayalı ne kadar oldu bilmiyorum valla :) Şu vizeler bitirdi beni gece 3-4 yat sabah 6-7 gibi kalk.Çalış babam çalış öğrencilik zor iş :)

Tugay Aktepe ile eskileri yad etmek...
Onun güzel sohbetiyle sabahın ilk ışıklarını bekliyoruz 10 gün tatil Adana'da okullar keyfini çıkartıyoruz yani UYUMUYORUZ ;)

Erdal Icelli' Alıntı:
Tugay Aktepe ile eskileri yad etmek...
Onun güzel sohbetiyle sabahın ilk ışıklarını bekliyoruz 10 gün tatil Adana'da okullar keyfini çıkartıyoruz yani UYUMUYORUZ ;)

Erdalcım bu gece mağlup oldun sanırım. =) Ya da ortamlardasın... :)

NBA'de izlemekten en çok keyif aldığım birkaç takımdan biri olan Denver Nuggets'ın şu an NTV'den naklen yayınlanan San Antonio Spurs deplasmanındaki mücadelesi, bu geceyi uykusuz geçirmem için güzel bir sebep oldu benim adıma..