Uykusuz Her Gece

Yurt hayatının önemli bir parçasıdır uykusuz geceler.Yanımdaki odada sabah 8'de kalkacaklar bile hala ihale oynuyorlar.Şu oyunu bir öğrenebilsem.

Erdal Avcı' Alıntı:
Yurt hayatının önemli bir parçasıdır uykusuz geceler.Yanımdaki odada sabah 8'de kalkacaklar bile hala ihale oynuyorlar.Şu oyunu bir öğrenebilsem.

Erdal çok şey kaybediyosun biz 4 katlı yurda oynamadık oda bırakmamıştık yaklaşık 100 oda olduğunu düşün.Artık batak sarmıyor.Pokere başladık gittik özel chiplerini aldık gerçekçi olsun diye sahteya basıp basıp duruyoz :)

Batak kursu alabileceğim bir yer var mı? :)
Şaka bir yana bizim yurttakileri okey ,pişti ,51 falan kesmiyor.Varsa yoksa batak!Olmadı herkes laptopunun başına.Başka türlü zaman geçmez buralarda.

Erdal Avcı' Alıntı:
Batak kursu alabileceğim bir yer var mı? :)
Şaka bir yana bizim yurttakileri okey ,pişti ,51 falan kesmiyor.Varsa yoksa batak!Olmadı herkes laptopunun başına.Başka türlü zaman geçmez buralarda.

Gel Erdal sana ders vereyim. Her türlü oyun çizilir, king yapılır, koz dışa vurulur. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":2m9lzh27]Batak kursu alabileceğim bir yer var mı? :)

Gel Erdal sana ders vereyim. Her türlü oyun çizilir, king yapılır, koz dışa vurulur. :)[/quote:2m9lzh27]

Ne anlan Tugay sen Bataktan :)

Apo, bir akşam çevirelim diyeceğim de şu lanet olası sanal kumar masalarına bir türlü güvenmeyi başaramadım. :) Ama yine de yaparız siz isteyin yeter ki..

Annem uyanır ve;

- Saat 6 olmuş ve hala yatmamışın, Allah benim çocuklarıma neden hiç akıl vermemiş.
- Anne, aslında yattım da, uyku tutmayınca tekrar bilgisayar başına geçtim.
- Yattın, ama uyku tutmayınca kalktın ve yatağını tekrar düzledin...

erdal 12şer dakikadan mı oynadınız :)
Sana 2k sports'a geçmeni öneririm. Nba live'dan 1500 kat gerçekçi ve keyifli. Hele akşam my player'a giren biri , sabah ezanından önce bilgisayarın başından kalkamaz valla.