Uykusuz Her Gece

fully alive dınlersem son ses dınlemem lazım :) tehlıkelı apartman ayaga kalkabılır..ben sakın,sakın devam edeyım enıyısı ''broken wings'' :)

sabah kadar yolu var.
bu gece laziale (ömer seymen) kanadaya dönüş yapıyor,iyi yolculuklar diliyorum kendisine.
yorgunda olsam,sohbet kıvamında.

Re: Re:

Onur BALCI' Alıntı:
Abicim, şu anda Türkiye de uyuyor. Buna ne diyeceksin?
Haklısın Onur. Türk halkı kış uykusuna yatmış uyanacağı da yok gibi... Bu arada Burak oralı olmuyor şarkı için, ben göndereyim sana. Zaten şu anda Kara Gözlüm, İnleyen Nağmeler, Mehtaplı Geceler çalıyor art arda.

Uyanın arkadaşlar "Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır " diyeceğim ama maşallahı var forumun, herkes ayakta.

onur abi;

yarın pazar bol bol uyuruz,bısey olmaz...bu arada her ne kadar kendısını tanımasamda ömer seymen'e hayırlı yolculuklar dılıyorum :)

Re: Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Onur BALCI":8859e] Abicim, şu anda Türkiye de uyuyor. Buna ne diyeceksin?
Haklısın Onur. Türk halkı kış uykusuna yatmış uyanacağı da yok gibi... Bu arada Burak oralı olmuyor şarkı için, ben göndereyim sana. Zaten şu anda Kara Gözlüm, İnleyen Nağmeler, Mehtaplı Geceler çalıyor art arda.

Uyanın arkadaşlar "Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır " diyeceğim ama maşallahı var forumun, herkes ayakta.[/quote:8859e]

aşık mısın be =)

beni de gaza getirdin açayım bir Gamsız Hayat...

gecelerın efendısı can bulubay :) senn sıstemınde ıı erken yatacan erken kalkıcanda sen abartmısıın bıraz erken kalkma olayını :D

msn'dede kımse kalmadı;gsbasket galatasarayın ve basketbolun tek adresı degıl bnm ıcın sadece artık yalnızlıgımında tek adresi :) uyumak yok yola devam :)

duman moduna gecmıs bulunmaktayım...

gönülden geçen yolu gömmüşler
ben geçer miyim yok
ah bu diyarda kimi kesmişler
haberin var mı koç

manası yoktur
yok bu alemin
manası yoktur
yok bu gafletin
.....

Onur Yavuz' Alıntı:
Sabaha da bir şey kalmamış, bu saatten sonra hocayı beklemek gerek

:D :D

eskı bı turk fılmnın replıgı geldı bu arada aklıma(cıcek abbas olması kuvvetle muhtemel)

''bır sana hasretım,bırde sabah uykusuna'' :? :)

ii geceler bnde yatayım barı ınternette yapılabılecek tum aktıvıtelerı yaptım... :)ınternetıde bayacak sevıyeye ulastırdım ya aferın kocaman kendıme :? :)