Uykusuz Her Gece

Re: Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
Bu arada Burak oralı olmuyor şarkı için, ben göndereyim sana. Zaten şu anda Kara Gözlüm, İnleyen Nağmeler, Mehtaplı Geceler çalıyor art arda.

Sağolsun gönderdi Burak MSN'den, dinliyorum bol bol. :)

Vallaha abi, dediğin gibi tam Kallavi havasındasın. Nedir bu şarkılar böyle? Kallavi'ye hiç gitmesem de, netten gördüm ortamını. :)

Bir önce ki gün 7'de yatıp 11'de kalkmıştım :)
Dün ise bünye kaldırmadı 1'de yatıp 13'te kalktım :)
Kallavi'yi artık bende çok merak eder haldeyim :)

Onur BALCI' Alıntı:
Sağolsun gönderdi Burak MSN'den, dinliyorum bol bol. :)

Vallaha abi, dediğin gibi tam Kallavi havasındasın. Nedir bu şarkılar böyle? Kallavi'ye hiç gitmesem de, netten gördüm ortamını. :)
Onur, Burak Galatasaray uğruna oynadığı araba yarışından fırsat bulup gönderebildiyse ne mutlu sana :)

Forza Beyoğlu Kallavi, Etiler bizi bozar :) (Bu kadar reklamını yaptık Kallavi´nin gittiğimizde gerekeni yaparlar herhalde :) )

Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
Onur, Burak Galatasaray uğruna oynadığı araba yarışından fırsat bulup gönderebildiyse ne mutlu sana :)

Forza Beyoğlu Kallavi, Etiler bizi bozar :) (Bu kadar reklamını yaptık Kallavi´nin gittiğimizde gerekeni yaparlar herhalde :) )
O arayı yakalayabilmişim demek ki. :)

Bir daha gittiğinde, bu durumdan (reklamdan) haberdar edersen yardımcı olurlar herhalde. :)

Re:

Burak Barut' Alıntı:
:D Aman Aman bana Telegol demeyin futbol hariç herşey var :)
Maraton'da hiç değilse arada bir özlü söz duyuyoruz :)
Özlü söz demişken,Kanalturk'te Münih maçının gollerini veriyorlar,Ribery çok iyi oynadığı için.SPiker Barbaros Çıdal Toni çok iyi oyuncu,ayrıca Klose de var dedi.Konuklar da Osman Tanburacı ve Can Bartu bu arada.Kamera Barbaros Çıdal'ı gösteriyor sadece ve sonra bir ses duyldu.Klose,klozet kapağı değil.Yanılmıyorsam Can Bartu'ydu bu müthiş sözü sarf eden.Ben de ekran başında 3-4 saniye kilitendim.Artık espri mi dersiniz,özlü söz mü bilmem.

İki saattir "Mola"daki, gelmiş geçmiş bütün başlıklara tek tek baktım. Amacımı bilmiyorum. Değişiklik olsun istedim. :)

Artık gözlerim kapanıyor.

Uykusuz geceler için oldukça iyi bir seçeneğe başvurmuşsun Onur Abi.Ben de benzerlerini bayan ve erkek takımı bölümlerinde yapmıştım.Hem de bayanlarda küme düştüğümüz,erkeklerde play-out oynadığımız senenin konularında.Artık o günleri hatırlamaktan ne anladım bilmiyorum.

Re:

Onur BALCI' Alıntı:
İki saattir "Mola"daki, gelmiş geçmiş bütün başlıklara tek tek baktım. Amacımı bilmiyorum. Değişiklik olsun istedim. :)

Artık gözlerim kapanıyor.
bende forumda bunu bir tek benim yaptığımı sanıyordum..
yalnız olmadığımı bilmek güzel;)

Uykusuz , Sıcak ve Sessiz bir İstanbul gecesi.Saat daha erken ama forumdakiler ortada yoklar.Arkadaşlar hepiniz bu gece erkencisiniz :roll: