Var mısın Yok musun?

Hakan Durusel' Alıntı:
ya o survivor'ın sonu nolmuştu?
2 aslanlardan(çiğdem,özlem) 2 kanaryalardan(taner,ayşıl) kalmıştı.finalede 2 kanarya kaldı.arkadaşları arasında oylama yapıldı ve taner kazandı.

taner6ia4od4vs7.jpg

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
acun ılıcalı bu sezonda survivor yapacakmış.ancak konsepti daha belli değilmiş.

inşallah survivor aslanlar-kanaryalar bi daha olur. :)

Acun sever böyle para getirecek şeyleri.
İçerik olarak genelde boşdur ama takım,ülke, vs gibi şeylerden dolayı insanları yakalamayı basarıp iyi para kazanmıstır.Ama bundada Galatasaray fener diyip bu kulüplere hakkını vermez aslan kanarya diye aklı sıra kurnazlık yapar ve paranın hepsini kendisi alır

Takdir ediyorum kendisini,hiçbir şey yapmadan milyonlar kazanan topluluktan biridir kendisi.

Özellikle bu düzen için müthiş bir örnektir.Hiç okumanıza cok çalışmanıza gerek yok.Yeterki dogru zamanda para getirecek şeyi yapın.Yaptıgınız boşda olsa önemli olan para kazanmaktır şiarını türk gencligine kazandırmıstır...

Evren YILMAZ' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":3m2zdk0s]acun ılıcalı bu sezonda survivor yapacakmış.ancak konsepti daha belli değilmiş.

inşallah survivor aslanlar-kanaryalar bi daha olur. :)

...Galatasaray fener diyip bu kulüplere hakkını vermez aslan kanarya diye aklı sıra kurnazlık yapar ve paranın hepsini kendisi alır[/quote:3m2zdk0s]

aslında survivor galatasaray-fenerbahçe yapacakmış.ancak aziz yıldırım kabul etmemiş.

[/quote]

aslında survivor galatasaray-fenerbahçe yapacakmış.ancak aziz yıldırım kabul etmemiş.[/quote]
aziz yıldırım bence en doğrusunu yapmış

Yarışmanın çeşitli yenilikler yapması gerekiyor.Sürekli olarak cins insanları bir arada tutması onları merakla takip etmemize neden oluyor ancak çok sıkıcı hale geldi 1.5 senedir aç kutu kapa kutu :?

Ayrıca klişeleşmiş cümleler çok kafa ütülüyor malesef :?

Benim kutumda büyük var küçük var bilmem ne var müneccim misin kardeşim.Özellikle AntiMevlüt...

Yeni favorim Doruk Allah Herkese öyle tatlı bir çoçuk nasip etsin :)

İnsanların sırf para ve reyting uğruna yayınlarına devam ettirdiği , insana eğitim öğretim anlamında koca bir sıfır veren , sadece insanlara makul para kazandıran(ki şimdiye kadar aldığı sponsor paralarına bakıldığında toplamda insanlara verdiği para komedi düzeyde) bana çok saçma gelen bir yarışma . Evde de izleyen yoktur , çünkü zevki ilk dönemdi ama artık çok bezdiriyor insanları . Acun'a yakıştıramadım açıkçası bu programı devam ettirmesine , oldu olacak 30 yıl sürsün reytingi var para getirisi var diye ..

bende mevlütten tiksindim artık..
ne o öyle ya.. bide bu kutudan küçük çıkarsa o kutuların durduğu yere falan çıkıyorlar... insan gibi yarışın kardeşim.. dekora zarar vermeyin..
benim yeni favorimde samet bu arada.. hoşuma gidiyor :)

Acun hile mi yapıyor?

Acun Ilıcalı'nın yarışmasıyla ilgili dedikodu dilden dile dolaşıyor. Hatta dikkatli bir seyirci o ayrıntıyı yakaladı. İşte kritik soru; "Acun Ilıcalı yarışmaya tanıdıklarını mı çıkarıyor?"

YARIŞMAYA KİMLER KATILABİLİR?

"Acun?un yarışmasına katılabilmek için belli şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Bu durum, yarışmanın kendi internet sitesindeki Var mısın Yok musun??a Kimler Katılamaz başlıklı bölümde aynen şöyle dile getiriliyor:

Show TV, AKS, Acun Ilıcalı Produksiyon A.Ş. ve bunların taşeron firmalarında çalışanlar, birinci dereceden akrabaları ve aynı evi paylaşanlar, 21 yaşından küçük kişiler ve herhangi bir suçtan bir seneden fazla hapis cezası almış kişiler, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayanlar bu yarışmaya katılamazlar. Bunların aksini kanıtlayan belgeleri sağlamayan kişiler yarışmadan diskalifiye edilebilir veya ödülleri geri alınabilir."

PELİN YARIŞMAYA NASIL KATILDI?

Bakın Özge Yamaç isimli okur neler yazmış: ?Var mısın Yok musun? adlı yarışmadaki durumu biri bana açıklayabilir mi lütfen?
Yarışmaya katılım şartlarında, 21 yaşından küçüklerin yarışmaya katılamayacağı yazıyor. Başvuru formunda da en son 1988 tarihi var. Yani en küçük katılımcı 1988 doğumlu olabiliyor. Ancak 3 Eylül 2008 Çarşamba akşamı yayınlanan programda, Pelin isimli yarışmacısının tanıtım filminde 3 Şubat 1990 doğumlu olduğu söylendi.

Madem ki bu yarışmaya 21 yaşından küçük kimseler katılamıyor, bu yarışmacı nasıl oraya kadar gelebiliyor? Nasıl başvuru yapabiliyor? Nasıl seçiliyor? Nasıl yarışabiliyor? Yoksa dilden dile dolaşan ?Acun, tanıdıklarını yarışmaya alıyor? söylentileri doğru mu?

Acun Ilıcalı, gerçekten tanıdıklarını mı yarışmacı yapıyor? 1989 doğumlular başvuru dahi yapamazken, 90 doğumlu bir kişi nasıl oluyor da oraya çıkıp yarışıyor.?

Meyve veren ağaç misali durumu sezdim umarım doğru değildir.

Böyle boş bir konuyu buraya koyup sayfalarca tartışmanın kime ne yararı var anlamıyorum.

Acun avrupa ve abd tv lerinden araklama projelerini buraya taşıyıp Türkiye,Yunanistan,Galatasaray,fenerbahce gibi dikkat çekici bol ajitasyon içeren gruplarla süsleyip milyonlarca dolar para kazanıyor.

Son yarışmasıda ''kutumda birşey var hissediyorum'' ''açayımmı kutunu '' tarzında hiçbirşey yapmadan sadece ''kutu'' açarak insanların para kazandığı saçmasapan bir yarışmadır.
Çok izlenmesi onun saçma olduğu gerçeğini değiştirmez.

İsmail yk-nın 700 bin kaset sattığı,recep ivedik'in 5 milyon kişi tarafından izlenildiği bir ülkede böyle boş şeylerin reyting rekorları kırması gayet normal görünüyor.
Acunun başarılarının devamını diliyorum...

Evren YILMAZ' Alıntı:
İsmail yk-nın 700 bin kaset sattığı,recep ivedik'in 5 milyon kişi tarafından izlenildiği bir ülkede böyle boş şeylerin reyting rekorları kırması gayet normal görünüyor.
Acunun başarılarının devamını diliyorum...

hahaha doğru söze ne diyeyim ki, herşeyi geç ismail yk denen adam nasıl o kadar satar 70 tane bile satamaması lazım. :)

Acun Ilıcalı'ya kötü haber

Show TV'de yayınlanan Var mısın Yok musun" programı isminin kendine ait olduğunu iddia eden işadamı Emin Nur Ener programın durdurlması istemiyle dava açtı.

Show TV'de yayımlanan bir yarışma programının ismi olan ''Var Mısın Yok Musun'' söz dizininin, daha önce kendisine ait bir program projesinde kullanıldığını savunan iş adamı Emin Nur Ener, yarışmanın yayınının durdurulması istemiyle dava açtı.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Acun Ilıcalı'ya kötü haber

Show TV'de yayınlanan Var mısın Yok musun" programı isminin kendine ait olduğunu iddia eden işadamı Emin Nur Ener programın durdurulması istemiyle dava açtı.

Show TV'de yayımlanan bir yarışma programının ismi olan ''Var Mısın Yok Musun'' söz dizininin, daha önce kendisine ait bir program projesinde kullanıldığını savunan iş adamı Emin Nur Ener, yarışmanın yayınının durdurulması istemiyle dava açtı.
Daha yeni mi görmüş programın adını? Yoksa dava açmak mı yeni aklına gelmiş?

19 Ekim'de Christina Aguilera engelliler adına yarışacakmış ..ayrıca Acun 3 gün boyunca Aguilera'ya İstanbul'u gezdirecekmiş..Çakal bu adam hakkaten :) Biliyor İşini :p