Cumartesi mi?mustafa_güler' Alıntı:Bu hafta
Cumartesi mi?mustafa_güler' Alıntı:Bu hafta
Cumartesi mi? [/quote:3mlw05y4]Hakan Avci' Alıntı:[quote="mustafa_güler":3mlw05y4]
Bu hafta
Gıcık??? FB´li olduğu için mi?Saadet Unal' Alıntı:Ben en son görmüştüm.. Daha yarışmadı bildiğim kadarıyla o gıcık oğlan..
Saadet Unal' Alıntı:Ben en son görmüştüm.. Daha yarışmadı bildiğim kadarıyla o gıcık oğlan..
Zaten varmısın yokmusuna dayanamıyordum millet para için ağlıyor adam para kazanıyor yine beğenmiyor ağlıyor sanki taş atıp kolu yorulmuş bir emek de harcamıyor üstüne eğleniyorlarMehmet E. Güneş' Alıntı:Vay programa haftasonu Paris ablamız katılıyormuş, en son CMYLMZ yarıştığında izlemiştim ama bu hafta kesin izlerim
116 bin tl almışHakan Avci' Alıntı:Arkaaşlar,Hekim kaç para aldı?
Aynen bende sıkıldım artık. Hep aynı sahneler, aynı üzüntüler vs. vs. vs. Amerika'da bilmem kaç sezondur sürüyor ama haftada 1 kez veriliyor. Bizde iyi produksiyon geliri getirdiği için neredeyse haftada 7 gün oluyor. Neyse Devler ligine bakacaz artık. Hazır Ayhan Şahenk'de, gider hem izler hem eski günleri yad ederizBurak Barut' Alıntı:Son 30 bölüm demişlerdi hala bitmedi mi bu 30.
Sıkıldık yahu
Hüseyin Karaçil' Alıntı:Alsın artık şu 500 bin tl yi biri