Var mısın Yok musun?

Saadet Unal' Alıntı:
Ben en son görmüştüm.. Daha yarışmadı bildiğim kadarıyla o gıcık oğlan.. :p

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
Vay programa haftasonu Paris ablamız katılıyormuş, en son CMYLMZ yarıştığında izlemiştim ama bu hafta kesin izlerim:)
Zaten varmısın yokmusuna dayanamıyordum millet para için ağlıyor adam para kazanıyor yine beğenmiyor ağlıyor sanki taş atıp kolu yorulmuş bir emek de harcamıyor üstüne eğleniyorlar :)
Anti-varmısınyokmusun cu oldu ya 1 dk dahi dayanamıyorum izlemeye bizimkiler açtığı anda en uzak odaya kaçıyorum hele furkanın sesini saçma sapan tespitlerini duymak off birde fb aksesuarıymış t-shirt miş tam sinir edici bir tip. varmısınyokmusun fb aş. olmuş yok alex yok carlos ya adamların çevirmenini bile çıkarttılar takımı tam kadro çıkarttılar acunda fbli program yayından kalksın yada furkan gidecek ve Galatasaray takımına yönelik bölümlerde görecez yoksa isterse kralı gelsin izlemem :)

Dün Akşam mecburiyetten biraz izleyebildim o fbli görmek bir zulüm oldu:) Allahtan Sarı-Kırmızı kravat vardı gönlüm açıldı :) Sanırım Hakandı adı Mor Formalı halini sanki görmüştüm bir ara:) Sempatim arttı:) Çocuk sanki Hollywood dan fırlamış Türk demeye bin şahit ister :)

Burak Barut' Alıntı:
Son 30 bölüm demişlerdi hala bitmedi mi bu 30.
Sıkıldık yahu :)
Aynen bende sıkıldım artık. Hep aynı sahneler, aynı üzüntüler vs. vs. vs. Amerika'da bilmem kaç sezondur sürüyor ama haftada 1 kez veriliyor. Bizde iyi produksiyon geliri getirdiği için neredeyse haftada 7 gün oluyor. Neyse Devler ligine bakacaz artık. Hazır Ayhan Şahenk'de, gider hem izler hem eski günleri yad ederiz :)