Var mısın Yok musun?

Carlos canlı yayında teklifi yaptı yakında çıkartırlar.Alsın yanına Samet'i de,güzel güzel program yapsınlar.Lebron onun neyine. :)

arkadaşlar acunun son olarak kimi getireceği belli olmuş david beckham sadece eşini getirmesini de istiyormuş acun onda görüşmeler sürüyormuş ama david beckham kesin geliyormuş

Eger o gelirse o programi seyretmem.
Veysel Kaya' Alıntı:
arkadaşlar acunun son olarak kimi getireceği belli olmuş david beckham sadece eşini getirmesini de istiyormuş acun onda görüşmeler sürüyormuş ama david beckham kesin geliyormuş

Hakan Avci' Alıntı:
Eger o gelirse o programi seyretmem.[quote="Veysel Kaya":2jv7rwhi]arkadaşlar acunun son olarak kimi getireceği belli olmuş david beckham sadece eşini getirmesini de istiyormuş acun onda görüşmeler sürüyormuş ama david beckham kesin geliyormuş
[/quote:2jv7rwhi]

David Beckham'la ne alıp veremediğin var Hakan? :p
Şahsen ben gelirse seve seve izlerim. :)

"Kutumdan sağlık çıkmasını istiyorum" dedi Cem Yılmaz.

Eskiden de severdim Cem Yılmaz´ı ama pazar günkü duyarlılığıyla daha bir değerlendi gözümde. Karadenizli bir ailenin en küçük çocuğunun sağlık sorununa çare olabilmek için yarışmış. Hem izleyenleri hem de Elif´i güldürmüş.

Umarım minik Elif en kısa sürede sağlığına kavuşur...

Onur Yavuz' Alıntı:
"Kutumdan sağlık çıkmasını istiyorum" dedi Cem Yılmaz.

Eskiden de severdim Cem Yılmaz´ı ama pazar günkü duyarlılığıyla daha bir değerlendi gözümde. Karadenizli bir ailenin en küçük çocuğunun sağlık sorununa çare olabilmek için yarışmış. Hem izleyenleri hem de Elif´i güldürmüş.

Umarım minik Elif en kısa sürede sağlığına kavuşur...

1-Kaç para kazandı Cem Yılmaz?
2-Çok konuşan,sürekli yorum yapan Hakan diye birisi vardı,o kaç para kazandı?

soruları merak ediyorum cevaplandırırsanız sevinirim

Pek takip etmiyorum bu programı ama Cem Yılmaz var diye izledim tamamını. Cem Yılmaz 100.000 TL kazandı bankacı Hamdi Bey'in yardımları ile. Baya eğlenceli bir programdı, özellikle İngilizce Nasreddin Hoca hikayesi baya kaliteliydi :) Ayrıca küçük Elif'e acil şifalar diliyorum, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşacaktır kendisi..

cem yılmaz'ın yayınını tekrarı bu akşam 8 de showda..
bu arada hakan 132000 tl aldı(sıfırları eksik yada fazla koymuş olabilirim,eski paraya göre 132 milyar işte)

Saadet Unal' Alıntı:
Hakan kimdi ya bir oğlan vardı yakışıklı hemde Galatasaray'lıydı adıda Hakan'dı acaba o'mu eğer o yarıştıysa çok üzülürüm valla. :)

Saadet , bahsettiğin isim sanırım 2 hafta önce yarışmıştı ve 140 Bin TL civarlarında bir parayla ayrılmıştı yarışmadan..

Taner Tuna' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":3oi2yhvx]Hakan kimdi ya bir oğlan vardı yakışıklı hemde Galatasaray'lıydı adıda Hakan'dı acaba o'mu eğer o yarıştıysa çok üzülürüm valla. :)

Saadet , bahsettiğin isim sanırım 2 hafta önce yarışmıştı ve 140 Bin TL civarlarında bir parayla ayrılmıştı yarışmadan..[/quote:3oi2yhvx]

Tüh ya keşke bende son programını izleyebilseydim çok üzüldüm valla.
Tek tesellim çok iyi bir parayla ayrılmış olması.

Kendisi Lima'ya formamızı hediye edip bir çok renkdaşım gibi benimde kalbimi fethetmişti.. Neyse sağlık olsun. :) Ayrıca sana da teşekkür ederim Taner.

Var mısın Yok musun"... PARİS HİLTON YARIŞTI[/b]

Acun Ilıcalı ile görüşen Hilton, ünlü yapımcı ile anlaştı ve yarışmanın çekimleri için kamera karşısına geçti

Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, Show TV'nin rekortmen yarışması 'Var mısın Yok musun'da. Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un Antalya'daki Mardan Oteli'nin açılışına katılan Paris Hilton, açılış töreninden sonra ayağının tozuyla İstanbul'a geldi. Acun Ilıcalı ile görüşen Hilton, ünlü yapımcı ile anlaştı ve yarışmanın çekimleri için kamera karşısına geçti. Acun Ilıcalı, Hilton'un yarışmayı bildiğini söyleyerek, 'Paris zaten Youtube'dan yarışmayı seyrediyormuş' diye konuştu. Paris Hilton'un yarıştığı bölüm bu hafta Show TV'de yayınlanacak.

Okan BAKIR' Alıntı:
Var mısın Yok musun"... PARİS HİLTON YARIŞTI[/b]

Acun Ilıcalı ile görüşen Hilton, ünlü yapımcı ile anlaştı ve yarışmanın çekimleri için kamera karşısına geçti

Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, Show TV'nin rekortmen yarışması 'Var mısın Yok musun'da. Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un Antalya'daki Mardan Oteli'nin açılışına katılan Paris Hilton, açılış töreninden sonra ayağının tozuyla İstanbul'a geldi. Acun Ilıcalı ile görüşen Hilton, ünlü yapımcı ile anlaştı ve yarışmanın çekimleri için kamera karşısına geçti. Acun Ilıcalı, Hilton'un yarışmayı bildiğini söyleyerek, 'Paris zaten Youtube'dan yarışmayı seyrediyormuş' diye konuştu. Paris Hilton'un yarıştığı bölüm bu hafta Show TV'de yayınlanacak.
Ne zaman?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":2lhcl5qe]Var mısın Yok musun"... PARİS HİLTON YARIŞTI[/b]

Ne zaman?[/quote:2lhcl5qe]
Bu hafta :p