Ne zaman geliyormuş LeBron?Burak Barut' Alıntı:Lost Ekibinden Jack Shephard'ı istiyorum : )
Acun, Lebron James'i buraya getir de alnından öpeyim seni : )
Ne zaman geliyormuş LeBron?Burak Barut' Alıntı:Lost Ekibinden Jack Shephard'ı istiyorum : )
Acun, Lebron James'i buraya getir de alnından öpeyim seni : )
Veysel Kaya' Alıntı:arkadaşlar acunun son olarak kimi getireceği belli olmuş david beckham sadece eşini getirmesini de istiyormuş acun onda görüşmeler sürüyormuş ama david beckham kesin geliyormuş
[/quote:2jv7rwhi]Hakan Avci' Alıntı:Eger o gelirse o programi seyretmem.[quote="Veysel Kaya":2jv7rwhi]arkadaşlar acunun son olarak kimi getireceği belli olmuş david beckham sadece eşini getirmesini de istiyormuş acun onda görüşmeler sürüyormuş ama david beckham kesin geliyormuş
Onur Yavuz' Alıntı:"Kutumdan sağlık çıkmasını istiyorum" dedi Cem Yılmaz.
Eskiden de severdim Cem Yılmaz´ı ama pazar günkü duyarlılığıyla daha bir değerlendi gözümde. Karadenizli bir ailenin en küçük çocuğunun sağlık sorununa çare olabilmek için yarışmış. Hem izleyenleri hem de Elif´i güldürmüş.
Umarım minik Elif en kısa sürede sağlığına kavuşur...
Saadet Unal' Alıntı:Hakan kimdi ya bir oğlan vardı yakışıklı hemde Galatasaray'lıydı adıda Hakan'dı acaba o'mu eğer o yarıştıysa çok üzülürüm valla.
Taner Tuna' Alıntı:[quote="Saadet Unal":3oi2yhvx]Hakan kimdi ya bir oğlan vardı yakışıklı hemde Galatasaray'lıydı adıda Hakan'dı acaba o'mu eğer o yarıştıysa çok üzülürüm valla.
Ne zaman?Okan BAKIR' Alıntı:Var mısın Yok musun"... PARİS HİLTON YARIŞTI[/b]
Acun Ilıcalı ile görüşen Hilton, ünlü yapımcı ile anlaştı ve yarışmanın çekimleri için kamera karşısına geçti
Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, Show TV'nin rekortmen yarışması 'Var mısın Yok musun'da. Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un Antalya'daki Mardan Oteli'nin açılışına katılan Paris Hilton, açılış töreninden sonra ayağının tozuyla İstanbul'a geldi. Acun Ilıcalı ile görüşen Hilton, ünlü yapımcı ile anlaştı ve yarışmanın çekimleri için kamera karşısına geçti. Acun Ilıcalı, Hilton'un yarışmayı bildiğini söyleyerek, 'Paris zaten Youtube'dan yarışmayı seyrediyormuş' diye konuştu. Paris Hilton'un yarıştığı bölüm bu hafta Show TV'de yayınlanacak.
Ne zaman?[/quote:2lhcl5qe]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Okan BAKIR":2lhcl5qe]Var mısın Yok musun"... PARİS HİLTON YARIŞTI[/b]
Acun Ilıcalı ile görüşen Hilton, ünlü yapımcı ile anlaştı ve yarışmanın çekimleri için kamera karşısına geçti
Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, Show TV'nin rekortmen yarışması 'Var mısın Yok musun'da. Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un Antalya'daki Mardan Oteli'nin açılışına katılan Paris Hilton, açılış töreninden sonra ayağının tozuyla İstanbul'a geldi. Acun Ilıcalı ile görüşen Hilton, ünlü yapımcı ile anlaştı ve yarışmanın çekimleri için kamera karşısına geçti. Acun Ilıcalı, Hilton'un yarışmayı bildiğini söyleyerek, 'Paris zaten Youtube'dan yarışmayı seyrediyormuş' diye konuştu. Paris Hilton'un yarıştığı bölüm bu hafta Show TV'de yayınlanacak.